Dorien

Nadat ik mijn droomleven heb gevisualiseerd is dit in 2021 werkelijkheid geworden. Ik woon en werk voor 50% op Mallorca in een authentieke Spaanse finca, waar ik Retreats organiseer. Ik leef werkelijk mijn droom en het is mijn missie om jouw diepste verlangens op te halen en je te leren hoe jij jouw eigen droomleven kan manifesteren!

Dorien

VISUALISATIE I INNOVATIEF COACH I DROMEN EN DOELEN I HELDERWETEND I ONDERNEMERSCHAP I NIEUWE DENKEN

PROFIEL

Als ondernemer en innovatief coach organiseer ik Retreats en Droomreizen op Mallorca. Ik ben de trotse bewoner van Casa Rosa in Esporles en ontvang tijdens het seizoen van april t/m oktober twee keer per maand een fijne groep met gasten, die heerlijk thuis kunnen komen bij ons en daarmee ook bij hunzelf. Als coach heb ik mijn eigen programma ontwikkeld, dat mijn gasten tijdens de Casa Rosa Retreat doorlopen. Dit programma kent vijf thema’s: Thuiskomen, Loslaten, Inspireren, Dromen en Doen. Meer over mij en mijn Spaanse leven lees je op www.casarosaretreat.com 

Daarnaast bied ik deze Retreat ook online aan, in de vorm van een vijfdaagse videocursus, die de deelnemers thuis in hun eigen tempo kunnen doorlopen. 

In Nederland bezit ik een chaletje aan de rand van het bos in Sint Tunnis, de Theeleut. Hier organiseer ik eens per maand een workshop visionboards maken. En natuurlijk hoort daar ook mijn droomvisualisatie bij. 

Mijn Retreats, Droomreizen, Meditaties, Online Retreat en coachingspakketten zijn te boeken op www.casarosaonline.com

Als Innovatief coach en Trainer Nieuwe Denken word ik ook regelmatig gevraagd om te ondersteunen bij Teambuilding activiteiten of gelijksoortige workshops in het bedrijfsleven.  

“Ik onderneem en coach op basis van intuïtie. Daar vertrouw ik blindelings op. Mijn helderweten is mijn beste raadgever en brengt me altijd weer op de juiste plek op het juiste moment. Dit helderweten zet ik ook in bij de coaching van mijn klanten, waardoor ook zij hun droomleven manifesteren!”

WERKWIJZE EN ACHTERGROND

Mijn coaching is authentiek en kent geen specifiek geformuleerd model of methode. Alhoewel ik hiervoor wel ben opgeleid, bereik ik de mooiste resultaten door juist de structuur en “regeltjes” los te laten. Dat is hoe ik leef en dat is hoe ik alles bereik wat ik wens te bereiken! 

Ik denk out of the box en droom groot, heel groot! Ik weet haarfijn en heel snel door de coachvraag heen te breken en het onderliggende thema direct naar boven te halen. Daarmee behalen we na 1 gesprek al direct resultaat. Dit resultaat kan zijn dat je meer rust ervaart, meer helderheid krijgt in je hoofd, weer bij je gevoel kunt komen, een antwoord krijgt waarnaar je al lange tijd op zoek bent en je bepaalde beslissingen durft te nemen. Je ziet en voelt wie jij echt bent, durft los te laten, vanuit vertrouwen dat je daardoor juist zal groeien! 

De liefde die ik ontvang vanuit mijn helderweten, geef ik graag aan je door. Dit voel je direct. Ik zal je steunen, aanmoedigen, motiveren en oppeppen. Ik ben jouw cheerleader en laat niet los totdat jij jouw doel hebt bereikt!!! 

Vind je unieke weg in liefhebben, leven en werken vanuit verbinding.

De wereld heeft ons HART nodig!