Gonnie

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen hun zielsmissie te laten volgen, daarbij terug naar de herinnering wie we zijn. Om vanuit vrije wil een positieve bijdrage aan het collectief bewustzijn te leveren.

Gonnie

HBO PSYCHOLOOG | TRANSFORMATIE COACH | HEALER | ZIELSMISSIE | ZINGEVING

PROFIEL

Niets maakt mij gelukkiger dan om mensen te laten ontdekken waarvoor ze hier gekomen zijn en daarbij te leven in “the Flow”. Mijn uitgangspunt is dat je alles al in je hebt en dat je lichaam een zelfhelend vermogen heeft.  Ruim 20 jaar begeleid ik  mensen op hun pad en zet hierbij in wat nodig is.  

Ik ben puur, zachtaardig, helder wetend en voelend, maar ook heel praktisch en direct. Mijn grootste kracht is dat ik zaken simpel maak en snel tot de kern kom. Verder breng ik snel diepgang en ben prikkelend.  Als tussenpersoon tussen onze wereld en de geestelijke wereld combineer ik de verschillende informatiestromen met de opleidingen en levenservaring die ik hier in dit leven heb opgedaan. Met als doel dat mensen hun levensmissie volgen en een gelukkig, gezond en vervuld leven, leven in “the Flow”.

“Zoals Pablo Picasso al sprak: The meaning of life is to find your gift, the purpose of life is to give it away.”

WERKWIJZE EN ACHTERGROND

Mijn werkwijze sluit aan bij jouw behoefte en is niet standaard. We zijn allen uniek en ik kijk samen met jou hoe je het beste geholpen kan worden, mijn pallet is groot. Ik werk zowel individueel als met groepen, nationaal en internationaal, online en in persoon.

Mijn website is in ontwikkeling, maar wil je weten welke opleidingen ik heb gedaan dan kan je naar mijn linkedin profiel. Ik heb nooit een website gehad omdat ik altijd als vanzelf klanten kreeg (quantum Fysica).

Vind je unieke weg in liefhebben, leven en werken vanuit verbinding.

De wereld heeft ons HART nodig!