Jeroen

Mijn missie is om mensen via mantrazang de krachtige energie van liefde te laten ervaren en zo bij te dragen aan een collectief ontwaken in onvoorwaardelijke liefde.

Jeroen

MANTRA ZANGER | STEMBEVRIJDER

PROFIEL

Na een aantal flinke dieptepunten in mijn leven is het mantrazingen op mijn pad gekomen. Het zingen deed ik al op de vrachtwagen toen ik nog werkzaam was als chauffeur. Later ben ik daar gitaar bij gaan spelen en weer later ben ik op straat gaan spelen. Daarna heb ik een aantal jaren mantracirkels georganiseerd in een spiritueel centrum en inmiddels ben ik bezig met een training stemexpressie.

Wat het mooie is van mantra’s is dat het vaak korte gedichten, woorden of lettergrepen met klanken kunnen zijn die je steeds herhaalt. Daardoor is het voor iedereen vrij makkelijk om mee te zingen. Door dit langdurig te doen kun je in een vrije staat van zijn komen waarbij je alleen nog geluk en liefde voelt.

Als je dit zuiver doet (voornamelijk in groepsverband) kan het zijn dat de goddelijkheid die in het hart zit het volledig overneemt en wordt ook de hele ruimte en iedereen opgetild naar een hogere frequentie waarbij alles in harmonie komt met elkaar.

Wat er dan kan gebeuren is dat er emoties loskomen die gevoeld willen worden waarna de energie in het lichaam en in de ruimte weer kan stromen.

De mantra’s zijn meestal in het Sanskriet, maar kunnen ook in een andere taal zijn. Het gaat erom dat we door het zingen weer proberen in het hart te komen waar alle energie van liefde ligt opgeslagen. Liefde is de meest krachtige energie in het universum en hier is alles uit opgebouwd en ontstaan. Als deze energie kan stromen kan er een totaal andere werkelijkheid gecreëerd of ervaren worden.

Met mijn mantra events mag ik mensen dit laten ervaren om zo bij te dragen aan een collectief ontwaken in onvoorwaardelijke liefde. 

“In essentie is alles LIEFDE en is alles en iedereen met elkaar verbonden. Ik ben jij en jij bent mij.“

WERKWIJZE EN ACHTERGROND

Het wonder van het leven, dat in iedereen schuilt en door alles heen schijnt! Dat is waar ik iedereen aan wil herinneren.

Dat doe ik via universele mantra’s. En via mijn eigen muziek, geschreven vanuit het hart.

Als ik ga zingen, voel ik de energie echt door me heen stromen. De klanken komen daardoor binnen tot de kern. Toch blijft het altijd toegankelijk, waardoor iedereen kan meezingen en de kracht van zijn of haar eigen klank gaat ervaren.

www.wonderoflife.nl

Vind je unieke weg in liefhebben, leven en werken vanuit verbinding.

De wereld heeft ons HART nodig!