Nathalie

Ik mag hier zijn om mensen te laten voelen dat de Heelheid en Eenheid in hen al volledig aanwezig is. Dat er een waanzinnige krachtige stroom van Levensenergie in hen aanwezig is, die ze ten volle mogen laten stromen en ze naar innerlijke en uiterlijke werelden brengt, die je voorstellingsvermogen te boven gaan.

Nathalie

PRIESTERES | VOICE HEALER | SACRED SEXUALITY | DIVINE UNION

PROFIEL

Ik mag mijzelf dienstbaar maken door je reisbegeleidster te zijn op verschillende innerlijke reizen die ik aanbied en als Voicehealer je mee te nemen in de magie van helende, afgestemde klanken.

Ik ontdekte dat ik me alleen maar hoeft te openen om energie te ontvangen en deze om te zetten in klanken. Mijn lichaam en stembanden als instrument dienstbaar te laten zijn.

De transformatie die klank brengt is al eeuwenoud en de frequenties van klank werken diep door in alle lagen van het bewust- en onderbewustzijn.

Ik mag als Voicehealer een kanaal zijn voor de frequentie van energie. Klanken die anderen mogen ontvangen. Klanken die zelfs op dna niveau heling kunnen brengen. 

Deze reizen zijn in de vorm van live dagen, evenementen, online Ceremonies en Rituelen en reizen van enkele maanden.

Op mijn website deel ik alle wijsheid en kennis over het openen van je eigen Divine Portal, door te leren om met je eigen Levensenergie te ‘werken’.

“Er hoeft niets geheeld of gefixt te worden. Jij bent al Heel en Compleet.“

Soms vergeet je bovenstaande, doordat je opgeslokt wordt door de ervaringen in je leven. In mijn innerlijke reizen mag je dàt wat vertroebeld is, weer als een krachtig kanaal openen. Je volledige potentieel benutten.

WERKWIJZE EN ACHTERGROND

In de Ceremonies en Rituelen waarmee ik werk, vinden ook altijd de Voicehealingen plaats. Daarnaast werk ik met de kennis vanuit o.a. Taoïsme, Yogastromingen, Tantra en het oude Tempelwerk. Maak ik gebruik van krachtige Kristal Activaties, die doormiddel van visualisaties en meditaties doorgegeven worden. 

“Now is the time to go from chasing life, to choosing life to fully living life”

www.magicalmovement.nl

Vind je unieke weg in liefhebben, leven en werken vanuit verbinding.

De wereld heeft ons HART nodig!