Nieuwe Tijd Business Retraite

Jouw purpose (her)vinden, doorvoelen én verwoorden

Voel je dat je hier bent met een reden? Verlang jij ernaar om meer betekenisvol te ondernemen? En ben je er klaar voor om blokkerende verhalen en patronen uit de weg te ruimen?

Creëer het leven waarvoor je bedoeld bent via een Nieuwe Tijd Business Retraite

De Nieuwe Tijd Business Retraite wordt volledig afgestemd op wat jij nodig hebt:

  • Ik help je eerst om terug te keren naar jouw ware essentie, naar dat wat jij hier te doen hebt.
  • Vervolgens creëren we meer veiligheid en vertrouwen om jouw purpose helemaal te durven leven.
  • Tot slot zetten we jouw purpose samen om naar een praktisch propositieplan.

 

Met andere ogen kijken naar waar jij als ondernemer staat

NIEUWE RUIMTE

Een Nieuwe Tijd Business Retraite fungeert als een dragend veld om met andere ogen te kijken naar waar jij als ondernemer staat. Zo ontstaat een nieuwe ruimte waarin jij jouw purpose gaat (her)vinden, doorvoelen én verwoorden.

Je purpose op waarde weten te schatten

VOOR WIE

Je voelt dat je hier bent met een reden. Je wilt echt een verschil maken. Betekenisvol zijn, niet alleen voor je dierbaren, maar ook in je werk. Maar je vraagt jezelf af hoe je jouw ware purpose kunt ontdekken. Hoe je blokkerende gedachten als ‘ik ben niet goed genoeg’ of ‘ik mag geen geld verdienen’ kunt stopzetten. En hoe je jouw spirituele kant zakelijk kunt inzetten op een manier die passend is voor jou en voor de wereld.

Weet dat je niet alleen bent. Ik weet uit eigen ervaring hoe blokkerende verhalen en patronen de kop op kunnen steken. Hoe ze jou saboteren als je helemaal in jouw kracht wilt gaan staan. En hoe je daar doorheen beweegt.

Het geheim zit hem in het loslaten van alles dat je denkt te moeten zijn en het omarmen van alles dat je al bent. Het hele pakket inclusief jouw schaduwstukken.

Vanuit die basis kun je veel gemakkelijker zien waar jouw ware passies en talenten liggen en de juiste focus aanbrengen. Vage idealen met een zakelijk oog beschouwen en omzetten in een krachtige propositie. En een authentiek magnetische veld creëren waarmee je de klanten aantrekt die echt bij jou passen. Ook voor jou is dit weggelegd!

Over Wendelien

WERKWIJZE EN ACHTERGROND
  • Zeer ervaren ondernemer en coach persoonlijk leiderschap
  • Verbinder met een groot achterliggend netwerk
  • Brede kennis van spiritualiteit en ondernemen
  • Weet het aardse en het magische te verbinden
  • Komt snel tot de kern
  • Inspireert, activeert en is duidelijk
  • Biedt persoonlijke aandacht, tijd en ruimte

Persoonlijke aandacht en tijd

WERKVORMEN

De retraite wordt op maat voor jou verzorgd en start met een online intakegesprek waarbij je jouw business vraagstukken inbrengt. Dit gesprek vindt plaats in de weken voorafgaand aan de retraite.

Je komt vervolgens op twee nader af te stemmen dagen naar het Nieuwe Tijd Huis in een landelijke omgeving (regio ‘s-Hertogenbosch) waar je even weg van alles en iedereen jezelf op nummer één kunt zetten.

Via een programma op maat werk je aan jouw business doelen. De retraite wordt afgesloten met een concreet propositie plan dat jou helpt om de lessen ook daadwerkelijk in je bedrijf te integreren. Enkele weken na afloop vindt er een afsluitende follow-up plaats, ook weer online.

Jouw purpose vinden en ook echt gaan leven vraagt om lef en vertrouwen. Ik weet uit eigen ervaring hoe blokkerende verhalen en patronen de kop op kunnen steken. Hoe ze jou saboteren als je helemaal in jouw kracht wilt gaan staan. En hoe je daar doorheen beweegt.

Praktische details

De Nieuwe Tijd Business Retraite wordt in overleg met jou ingepland.

Deze retraite duurt 2 dagen (inclusief overnachting, 2x lunch, 1x diner en 1x ontbijt) en vindt plaats op een positief geladen krachtplek in de buurt van ‘s-Hertogenbosch.

De investering voor deze retraite is 870 euro incl. BTW. Dit is inclusief overnachting (je hebt het Nieuwe Tijd Huis en de bijbehorende tuin helemaal voor jezelf), 2x lunch, 1x diner en 1x ontbijt en onbeperkt koffie, thee en lekkers. Ook het gebruik van de sauna en hottub is inbegrepen.

Referenties Joyce, 52

Wendelien is zowel een luisterend oor als in staat flinke spiegels voor te houden. Door haar aanmoedigingen om mijn eigen pad te volgen op mijn eigen manier, sta ik waar ik nu sta.

Joyce, 52

Reservering Nieuwe Tijd Business Retraite

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 2 - Naam en adres gegevens

Contact gegevens

Naam*
Adres*
Email*

Wat mag je van ons verwachten?

DE 5 BELOFTES

Multi-dimensionele aanpak

Omdat wij geloven dat alles verbonden is, werken wij op fysiek, mentaal, emotioneel én energetisch niveau.

Ervaren collectief

Onze trainers, coaches en healers gebruiken hun eigen levenservaring om jou diepgaand te begeleiden bij jouw transformatiesreis.

Prikkelende trainingsvormen

We volgen geen vast stramien, maar spelen met wat zich aandient in het moment.

Veilige leeromgeving

Leren doen we samen, van én met elkaar en dat kan alleen in een omgeving waar alles er zonder oordeel mag zijn.

Jij kiest jouw pad

Ons diverse aanbod maakt dat jij zelf bepaalt welke route bij jou past en dus ook hoe snel en hoe diep je gaat.

Begeleider

Wendelien

Ik zie het als mijn missie om mensen weer laten vertrouwen op wie ze werkelijk zijn, zodat ze vanuit autonomie en verbinding kunnen leven, (samen)werken en liefhebben.

Meer over Wendelien