Patricia

Mijn missie is om mensen te begeleiden na de essentie wie ze werkelijk ZIJN voorbij al de opgebouwde lagen. Zodat ze kunnen leven puur vanuit liefde, lichtheid, gemak en overvloed.

Patricia

OPSTELLER | HEALER | TRANSFORMATIE COACH | HOLISTISCH MASSEUR | LIEFDE | ESSENTIE | ZIJN

PROFIEL

Ongemak en pijn zijn manieren van het lichaam om te communiceren. Het zijn waardevolle signalen die aangeven dat iets in jezelf niet in balans is. Een uitnodiging om te voelen wat ze werkelijk te vertellen hebben.

In deze snelle maatschappij wordt veel aandacht besteed aan denken en weinig aan voelen. Door middel van opstellingen, energetisch lichaamswerk, coaching en massage, bied ik je de mogelijkheid om meer te voelen en zo in contact te komen met de diepere lagen van jezelf. Het lichaam is een groot geheugen, het slaat alles op. Na een sessie word je bewuster wat de oorsprong is van de klacht of hulpvraag.

Al ruim 16 jaar begeleid ik mensen op hun pad om weer in liefdevolle verbinding met zichzelf te komen. Door de vele innerlijke processen die ik zelf onderging, ga ik snel de diepte in en raak hierbij snel tot de kern van de vraag. De grootste natuurlijke heling is leren herkenning te geven en te accepteren wie je bent en zijn met wat is. 

Mijn unieke kracht is een veilige warme liefdevolle bedding te creëren waarin alles zonder oordeel gezien en omarmt mag worden. Door middel van mijn helder voelen en mijn helder weten, kom is snel tot de essentie. Voor meer info kan je een kijkje nemen op mijn website

“Als je je eigen plek in het geheel kunt innemen ontstaat er ruimte voor je eigen autonomie én om je te verbinden vanuit vrijheid. Doordat er een passende ordening in het systeem ontstaat, kan de LIEFDE weer stromen.”

WERKWIJZE EN ACHTERGROND

Bij The Fountain Academy begeleid ik o.a. (familie)opstellingen.

Opstellingen is een krachtige manier om onderliggende patronen in je leven zichtbaar te maken. Het bijzondere aan opstellingen is dat we werken met een lichamelijk, energetisch en emotioneel krachtenveld, dat we zichtbaar maken met opgestelde mensen, de representanten. Een opstelling begint als iemand een doorvoelde vraag inbrengt die op de een of andere manier verbonden is met het systeem van herkomst. De vraagsteller kiest personen uit de aanwezigen die gaan representeren en stelt hun op in de ruimte, het energetische veld van het leven.

Als je je eigen plek in het geheel kunt innemen ontstaat er ruimte voor je eigen autonomie én om om je te verbinden vanuit vrijheid. Doordat er een passende ordening in het systeem ontstaat, kan de LIEFDE weer stromen.

www.arttobalance.nl

Vind je unieke weg in liefhebben, leven en werken vanuit verbinding.

De wereld heeft ons HART nodig!