Van Dromen Naar Doen!

Vanuit jouw innerlijk verlangen ga jij je mooiste leven creëren

Weet jij diep van binnen dat je meer uit het leven kan halen dan je nu doet? Maar weet je niet hoe en wat? Ervaar dan de krachtige droomvisualisatie waarbij jij je diepste verlangen gaat ontdekken! Om dit vervolgens om te zetten in concrete doelen, om ook daadwerkelijk jouw droom te gaan leven!

Wat deze workshop jou gaat brengen

 • Thuis komen bij jezelf. This is me!
 • Inzicht in jouw diepste verlangen
 • Concrete doelen om jouw droom te gaan leven

 

Het Programma

We ontvangen je graag om 9.30 uur in de Nieuwe Tijd Yurt, waar we onder het genot van een kopje koffie of thee de dag toelichten. We starten deze bijzondere dag met een meditatie, gegeven door Dorien. Deze meditatie laat je aankomen op deze bijzondere plek en thuis komen bij jezelf. This is me!!!

Vanuit dit gevoel maken we nader kennis met elkaar. Dit doen we in een speelse werkvorm, die jou tegelijkertijd ook weer meer inzicht geeft in jou zelf! Ook hierin speelt muziek een belangrijk thema. 

Na een korte pauze is er tijd voor een Inspiratie Oefening. Want inspiratie wekt positieve gevoelens op! Wat inspireert jou en hoe inspireer jij anderen? Niet alleen ontdek jij wat jou inspireert, maar besef je je ook hoe belangrijk het is om dit regelmatig op te zoeken!

Na een lekkere lunch gaan we vanuit deze positieve gevoelens starten met het meest krachtige moment van de dag: de droomvisualisatie. In 40 minuten neem ik je mee van kind naar nu naar jouw toekomstige werkelijkheid. Je gaat zien en voelen waarvoor je altijd al bedoeld was! Jouw diepste verlangens worden opgehaald en omgezet in beelden.

Terwijl we onze dromen met elkaar delen leggen we deze vast op een vision board. We gaan lekker knippen en plakken. En spreken het uit! Want bij het creëren en uitspreken planten we al de eerste zaadjes. Alles is er al! 

En dan is het tijd voor Doen! Naast het vision board maak je ook een concreet stappenplan. Hoe ga jij jouw dromen concretiseren? 

We sluiten de dag af met een klein hapje en een drankje en je gaat naar huis met twee fysieke boards, die jou vanaf dat moment elke dag laten herinneren dat je op weg bent naar jouw droomleven!

Voor wie

Voor jou! Die lieve jij, die weet dat je hier meer te doen hebt dan je nu doet. Maar nog zoekende bent naar wat dat nu precies is. Jij, die echt even goed de tijd wilt nemen om eens stil te staan bij jezelf en jouw verlangen. Die niet meer het verhaal van een ander wil leven. Voor de dromers en visionairs. Voor de lefhebbers en gamechangers. Het is NU jouw tijd!

Over Dorien

WERKWIJZE EN ACHTERGROND
 • Transformatie Coach en Trainer Nieuwe Denken
 • Droomt groots
 • Ondernemend, avontuurlijk, reislustig en nieuwsgierig
 • Het glas is altijd halfvol
 • Jouw persoonlijke cheerleader
 • Brengt warmte, gezelligheid en een vrolijke noot
 • Loopt graag op blote voeten

Werkvormen

 • Meditatie
 • Visualisatie
 • Creativiteit
 • Schrijven

Vanaf vandaag is alles anders! Je ziet en voelt waarvoor je bedoeld bent. Wat je te doen hebt. De tijd is NU!

Praktische details

Per workshop is er ruimte voor 4 tot 8 deelnemers.

Dinsdag 11 oktober
Dinsdag 8 november

Tijdstip: 09:30 – 16:30 uur
Inloop vanaf 9:15 uur
Om 09:30 uur gaan we ècht beginnen.
Waar: De workshop vindt plaats in de Nieuwe Tijd Yurt die is gesitueerd op een positief geladen krachtplaats niet ver van ‘s-Hertogenbosch.

De investering voor deze workshop is 215 euro incl. BTW. Dit is inclusief alle materialen, koffie, thee en lekkers in de pauzes en een heerlijke grotendeels biologische lunch.

Referenties Sabrina Repkes, 25

Wat ik heel fijn vond is de visualisatie van je droomleven. Dat is voor mij echt een eye opener geweest.

Sabrina Repkes, 25

Schrijf je in voor Van Dromen Naar Doen!

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 2 - Naam en adres gegevens

Contact gegevens

Naam*
Adres*
Email*

Wat mag je van ons verwachten?

DE 5 BELOFTES

Multi-dimensionele aanpak

Omdat wij geloven dat alles verbonden is, werken wij op fysiek, mentaal, emotioneel én energetisch niveau.

Ervaren collectief

Onze trainers, coaches en healers gebruiken hun eigen levenservaring om jou diepgaand te begeleiden bij jouw transformatiesreis.

Prikkelende trainingsvormen

We volgen geen vast stramien, maar spelen met wat zich aandient in het moment.

Veilige leeromgeving

Leren doen we samen, van én met elkaar en dat kan alleen in een omgeving waar alles er zonder oordeel mag zijn.

Jij kiest jouw pad

Ons diverse aanbod maakt dat jij zelf bepaalt welke route bij jou past en dus ook hoe snel en hoe diep je gaat.

Begeleider

Dorien

Nadat ik mijn droomleven heb gevisualiseerd is dit in 2021 werkelijkheid geworden. Ik woon en werk voor 50% op Mallorca in een authentieke Spaanse finca, waar ik Retreats organiseer. Ik leef werkelijk mijn droom en het is mijn missie om jouw diepste verlangens op te halen en je te leren hoe jij jouw eigen droomleven kan manifesteren!

Meer over Dorien