De Magie Van Opstellingen

De bron van oplossingen voor levensvragen

Wil jij meer je eigen plek in het geheel kunnen innemen, zodat er ruimte ontstaat voor je eigen autonomie én om om je te verbinden vanuit vrijheid? Waardoor er een passende ordening in het systeem ontstaat, en de LIEFDE weer kan stromen? Kom dan naar de workshop ‘De Magie Van Opstellingen’!

Waar deze workshop jou bij gaat helpen

Opstellingen is een krachtige manier om onbewuste, belemmerende patronen in je leven zichtbaar te maken en ook daadwerkelijk ruimte voor verandering te creëren. Het bijzondere aan opstellingen is dat we werken met een lichamelijk, energetisch en emotioneel krachtenveld, dat we zichtbaar maken met opgestelde mensen, de representanten. Een opstelling begint als iemand een doorvoelde vraag inbrengt die op de een of andere manier verbonden is met het systeem van herkomst. De vraagsteller kiest personen uit de aanwezigen die gaan representeren en stelt hun op in de ruimte, het energetische veld van het leven.

Zowel je eigen opstelling als het resonant zijn in processen van anderen, vormen een bron voor het vinden van oplossingen voor eigen levensvragen. De inzichten en ervaringen kunnen  fysiek, psychisch, en emotioneel nog lange tijd doorwerken.
Als resonant wordt je vaak gevraagd om iemand te vertegenwoordigen in een systeem waarin dynamieken zitten die jij herkent. Patronen waar je misschien zelf mee te maken hebt of hebt getransformeerd.  Zo kan je inzichten voor jezelf opdoen als resonant in de opstelling van iemand anders.

Als je je eigen plek in het geheel kunt innemen ontstaat er ruimte voor je eigen autonomie én om om je te verbinden vanuit vrijheid. Doordat er een passende ordening in het systeem ontstaat, kan de LIEFDE weer stromen.

 

Het programma

We hebben ruimte voor 3 opstellingen in de nieuwe tijds yurt met een pauze van 30 minuten waarin je ruimte hebt om je op te laden in de krachttuin.

Vooraf aan de opstelling wordt jouw hulpvraag helder afgestemd met de begeleider. Vervolgens doet de begeleider een voorstel voor de op te stellen representanten. Representanten staan over het algemeen voor personen, maar ze kunnen ook staan voor een thema, of bv een verlangen.

De vraagsteller kiest personen uit de aanwezigen die gaan representeren en stelt hun op in de ruimte. Vanuit deze weergave vanuit het innerlijk beeld van de vraagsteller gaat de begeleider aan het werk met deze opstelling. Er wordt begeleid in een veilige warme liefdevolle bedding waarin ruimte is om waar te nemen en te doorvoelen welke informatie zichtbaar wordt en de opstelling kan zich op een natuurlijke manier ontvouwen. Je krijgt zichtbaarheid hoe vervolgens het innerlijk beeld van de vraagsteller de relaties zijn op basis van onderlinge afstanden, kijkrichtingen en lichaamshoudingen. Daarnaast geeft de opstelling een beeld als geheel over evenwicht, verbinding, ruimte, wie is er belast, wie ontbreekt.

Aan de representanten wordt gevraagd om informatie over hun ervaring, wat voelen ze fysiek, emotioneel op de plek waar ze staan. Naarmate de opstelling zich ontvouwt kunnen ze andere posities gaan innemen en indien nodig wordt aan de representant gevraagd om helende zinnen uit te spreken. Op deze manier worden onderliggende dynamieken binnen het systeem zichtbaar en ontstaat er ruimte voor verandering.

Voor wie

Voor iedereen die op een snelle diepgaande manier inzichten wil verkrijgen in zijn hulpvraag die helend en transformerend kan doorwerken op zielsniveau. 

Vooral voor die vragen, die je al langer bezig houden, waar je misschien al van alles aan hebt proberen te doen, maar op de een of andere manier niet heel veel verder mee komt, kunnen opstellingen een uitkomst bieden.

Over Patricia

WERKWIJZE EN ACHTERGROND

Al vanaf 2006 begeleid Patricia mensen op hun pad om in liefdevolle verbinding met zichzelf te komen.

Creëert een veilige warme liefdevolle bedding waarin alles zonder oordeel gezien en omarmt mag worden.

Door haar helder voelen en weten komt ze snel tot de essentie.

Wat in het licht komt te staan, daar kan de LIEFDE weer stromen.

Praktische details

Per workshop is er ruimte voor 8 tot 12 deelnemers, waarvan 3 vraagstellers.

Zondag 27 november

Tijdstip: 13:00 – 17:00 uur
Inloop vanaf 12:45 uur
Om 13:00 uur gaan we ècht beginnen.
Waar: De workshop vindt plaats in de Nieuwe Tijd Yurt die is gesitueerd op een positief geladen krachtplaats niet ver van ‘s-Hertogenbosch.

De investering voor deze workshop is 155 euro incl. BTW voor vraagstellers en 55 euro incl. BTW voor representanten. Dit is inclusief een koffie, thee en lekkers.

Referenties Wilma

Een opstelling ervaren bij Patricia is een cadeautje. Met haar rustige warme aanwezigheid, stelt ze de juiste vragen en alles mag er zijn. Een bijzondere ervaring die ook na de opstelling nog doorwerkt.

Wilma
Referenties Ellen

In de sessie familie-opstellingen waren er volop tranen. Vanwege de veiligheid die Patricia bood mochten die gewoon vloeien. Ik ben er een kei in geweest om mijn tranen al 35 jaar tegen te houden en voel me dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen.

Ellen

Schrijf je in voor De Magie Van Opstellingen

"*" geeft vereiste velden aan

Contact gegevens

Naam*
Email*

Reserveren en afrekenen

Er is helaas geen plek meer beschikbaar voor dit programma
Prijs is incl. BTW.
Sorry, there are no more of this item.

Betaalmethode
American Express
Discover
MasterCard
Visa
Ondersteunde creditcards: American Express, Discover, MasterCard, Visa
 
Je betaling verloopt veilig via onze betaalprovider Mollie.nl. Er worden geen bankgegevens opgeslagen op deze website. Bij een succesvolle betaling ontvang je een bevestiging van je betaling via email.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat mag je van ons verwachten?

DE 5 BELOFTES

Multi-dimensionele aanpak

Omdat wij geloven dat alles verbonden is, werken wij op fysiek, mentaal, emotioneel én energetisch niveau.

Ervaren collectief

Onze trainers, coaches en healers gebruiken hun eigen levenservaring om jou diepgaand te begeleiden bij jouw transformatiesreis.

Prikkelende trainingsvormen

We volgen geen vast stramien, maar spelen met wat zich aandient in het moment.

Veilige leeromgeving

Leren doen we samen, van én met elkaar en dat kan alleen in een omgeving waar alles er zonder oordeel mag zijn.

Jij kiest jouw pad

Ons diverse aanbod maakt dat jij zelf bepaalt welke route bij jou past en dus ook hoe snel en hoe diep je gaat.

Begeleider

Patricia

Mijn missie is om mensen te begeleiden na de essentie wie ze werkelijk ZIJN voorbij al de opgebouwde lagen. Zodat ze kunnen leven puur vanuit liefde, lichtheid, gemak en overvloed.

Meer over Patricia