Laat je inspireren

Vanuit onze passie voor het beoefenen van de kunst van het leven delen wij hier graag inspiratie in de vorm van uitdagende visies, persoonlijke mijmeringen, praktische tips en handige tools.

Naast deze artikelen delen wij ook regelmatig inspiratie op LinkedIn, Facebook, Instagram en TikTok. We ontmoeten je daar graag!

Vergeving is een manier van leven

Vergeving is een manier van leven

Toen ik me realiseerde wat ik als kind tekort ben gekomen, ben ik een tijd lang boos geweest op mijn ouders. Ik legde de verantwoordelijkheid en schuld van wat ik heb moeten missen volledig bij hen neer. Inmiddels realiseer ik me dat ik juist dankbaar mag zijn voor de lessen die ik hierdoor heb kunnen leren. En is vergeving een manier van leven geworden. En dat is eenvoudiger dan je misschien denkt!

Zet jij je voordeur weleens lekker open?

Zet jij je voordeur weleens lekker open?

Herken je dat, zodra het lente wordt, je de behoefte krijgt om de boel eens lekker door te laten waaien in huis? Ramen en deuren gaan weer open, je wil alle ballast van je af schudden en het stof wegpoetsen in alle hoeken en gaten. De muffe winterlucht eruit en een fris lente briesje er weer in. Het donker achter ons te laten en het dag- en zonlicht naar binnen laten schijnen. Wist je dat je voordeur hiervoor heel erg belangrijk is?

Zebrapad

Zebrapad

Zwart en wit. Licht en donker. Oud en nieuw. Het hoort bij elkaar. Het één kan niet zonder het ander. We leven in een bijzondere tijd; een nieuwe tijd. Het is, als je het mij vraagt, een voorrecht om in deze periode te leven. Niet omdat het altijd makkelijk of soepel gaat; juist niet. Maar omdat we de grootste, misschien wel belangrijkste levenslessen in een versneld tempo voorgeschoteld te krijgen.

Het eerste HEAVENT van Nederland

Het eerste HEAVENT van Nederland

De mogelijkheid om een HEAVENT bij te wonen is een ongelooflijke verrijking voor iedereen die zijn gezondheid een boost wil geven. Fysiek, mentaal of energetisch, je ontvangt precies wat voor jou nu nodig is.

De missie van The Fountain Academy

De missie van The Fountain Academy

The Fountain Academy is geen gewoon ‘bedrijf’ maar een bewustwordingsproces in zichzelf, met als stip aan de horizon het verlangen om een template te co-creëren voor een compleet nieuwe vorm van samenwerken in het belang van het geheel.

Vind je unieke weg in liefhebben, leven en werken vanuit verbinding.

De wereld heeft ons HART nodig!