De mensen achter The Fountain Academy

The Fountain Academy is een co-creatief platform waarin de individuele krachten van zeer uiteenlopende ondernemers, trainers, coaches en healers via een vernieuwende vorm van samenwerking worden ingezet voor het belang van het geheel.

De gemene deler is een sterk verlangen naar een wereld vol liefde, harmonie, vrijheid en overvloed waar iedereen in zijn unieke kracht mag staan en de wens om daaraan bij te dragen.

Het collectief achter The Fountain Academy is momenteel flink groeiende, maar voor ‘gelijkgestemde zielen’ met een aanpalend aanbod is altijd ruimte. This is the time to unite!

Wendelien

Ik zie het als mijn missie om mensen weer laten vertrouwen op wie ze werkelijk zijn, zodat ze vanuit autonomie en verbinding kunnen leven, (samen)werken en liefhebben.

Wendelien

Meral

Wat mijn hart jou het liefst wil brengen is hernieuwde energie, (opnieuw) voelen wie je bent en de liefde in jezelf laten sprankelen.

Meral

Gonnie

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen hun zielsmissie te laten volgen, daarbij terug naar de herinnering wie we zijn. Om vanuit vrije wil een positieve bijdrage aan het collectief bewustzijn te leveren.

Gonnie

Anneke

Het is mijn missie om mensen door creatieve en speelse inzichten aan te zetten tot een (meer) positieve kijk op zichzelf, hun omgeving en de wereld.

Anneke

Dorien

Nadat ik mijn droomleven heb gevisualiseerd is dit in 2021 werkelijkheid geworden. Ik woon en werk voor 50% op Mallorca in een authentieke Spaanse finca, waar ik Retreats organiseer. Ik leef werkelijk mijn droom en het is mijn missie om jouw diepste verlangens op te halen en je te leren hoe jij jouw eigen droomleven kan manifesteren!

Dorien

Christine

Vanuit puurheid mensen (aan)raken is mijn passie. Dat ik een stukje mee mag lopen en iets kan betekenen op het pad van een ander, vind ik geweldig!

Christine

Nathalie

Ik mag hier zijn om mensen te laten voelen dat de Heelheid en Eenheid in hen al volledig aanwezig is. Dat er een waanzinnige krachtige stroom van Levensenergie in hen aanwezig is, die ze ten volle mogen laten stromen en ze naar innerlijke en uiterlijke werelden brengt, die je voorstellingsvermogen te boven gaan.

Nathalie

Patricia

Mijn missie is om mensen te begeleiden na de essentie wie ze werkelijk ZIJN voorbij al de opgebouwde lagen. Zodat ze kunnen leven puur vanuit liefde, lichtheid, gemak en overvloed.

Patricia
Vind je unieke weg in liefhebben, leven en werken vanuit verbinding.

De wereld heeft jou HART nodig!