Over The Fountain Academy

Over The Fountain Academy

WAAROM DOEN WE WAT WE DOEN?

Ieder van ons is uniek en levert een bijdrage met dat waar we werkelijk waarde aan hechten. Zo doen we dat binnen The Fountain Academy en zo zien we dat ook voor ons voor de wereld waar we naar verlangen en die er mag ontstaan. Een nieuwe vorm voor onze wereld waarin we (samen) liefhebben, leven en werken vanuit verbinding in belang van het geheel.

Dat wensen we voor iedereen. Jij bent ook die nieuwe wereld en kunt je bijdrage leveren op je eigen unieke manier door te vertrouwen op wie je werkelijk bent en jezelf daarin te omarmen.

The Fountain Academy inspireert en motiveert jou om je eigen unieke weg daarin te vinden, vanuit je hart in verbinding dat doen wat voor jou werkelijk van waarde is. En zo van waarde voor het geheel.

Vind je unieke weg in liefhebben, leven en werken vanuit verbinding. De wereld heeft ONS HART nodig!

“Wendelien Geurkink is mijn naam en mijn drijfveer is een sterk verlangen naar een wereld vol liefde, harmonie en overvloed. In dat verlangen hebben de co-creators van The Fountain Academy en ik elkaar ontmoet. Vanuit de weg die ik zelf ben gegaan – en elke dag nog ga – wil ik graag mijn stem en visie laten horen om anderen te inspireren, confronteren én motiveren. Niet alleen, maar met een soul tribe ‘to work, play, learn & grow together’. Dat zijn mijn co-creators in The Fountain Academy.”

Wendelien, initiatiefnemer The Fountain Academy

HOE DOEN WE DAT?

The Fountain Academy kan jouw gids zijn op je eigen unieke weg. We verbinden het magische met het aardse en doen dat vanuit gelijkwaardigheid. Voor ons geen goeroes of meesters; we delen vanuit verbinding en ieder zijn eigen waarheid. Vanuit spiritualiteit, intuïtie en visie hebben we onze Fountain Academy gecreëerd. Met een toegankelijk programma voor iedereen, bestaande uit retraites, workshops, ceremonies, opleidingen en sessies willen we je inspireren en motiveren vanuit je hart lief te hebben, te leven en werken. Zo kan leven vrijer, moeiteloos en vreugdevol worden.

Vanuit je hart stroomt de levensenergie voor jou en voor het geheel. Dat ontdekken en omarmen kan werkelijk het verschil maken voor jou en voor de wereld, die jouw hart nodig heeft.

Ons logo visualiseert deze fontein, de torus, van levensenergie die door ons hart en ons persoonlijk energieveld ononderbroken stroomt.

Vind je unieke weg in liefhebben, leven en werken vanuit verbinding.

De wereld heeft ons HART nodig!