Lise

Expressie geven aan wat er in ons leeft, dit delen en elkaar inspireren, vind ik het mooiste wat er is.

Lise

SCHRIJVER | VERBINDER | LEVENSAVONTURIER

PROFIEL

De Dromer

Bij The Fountain Academy houd ik mij bezig met het vormgeven van de nieuwsbrieven en andere communicatie-uitingen. Hier is de ruimte oneindig; de mogelijkheden eindeloos. Energie kent immers geen ruimte; geen tijd. Mijn kracht als Dromer in het collectief zit ‘m in het zien van de details. In het oppikken van de energie ‘tussen de woorden door’, en dit vervolgens omvormen tot een lopend verhaal. In woord, maar zeker ook in geschrift. Samen (durven) dromen van een wereld die bestaat uit liefde en verbinding; vastberaden om dit te realiseren in de wereld waarop we leven.

Verbinder, inspirator, schrijver, fantast, fijngevoelig, durfal, motivator, creatieveling, katalysator 

De Denker

Vanuit die dromers-status worden er in mijn hoofd allerlei verbindingen gelegd. Wie past in welk gedeelte en welke (doel)groepen komen we hier tegen? Welke fases gaan we doorlopen en welke concrete stappen kunnen/moeten worden gezet? Ik ondersteun hier het proces door samen met Wendelien en de andere co-creators mee te denken over de details; de koppelingen met de betrokkenen te maken en de (hogere) visie als focuspunt te blijven zien.

Verbinder, abstracte denker, creator, koppelaar, doorzetter, ‘moodboarder’, strateeg, tester

“We zijn allemaal op reis; altijd. Expressie geven aan wat er in ons leeft, dit delen en elkaar inspireren, vind ik het mooiste wat er is. Woorden, beweging, muziek, kunst; alles mag er zijn.”

De Doener

In mijn rol als doener ben ik betrokken bij alle facetten van die uitvoer en beweeg ik helemaal mee op die stroming. Ik zie mezelf daarin als een soort allrounder en vind dat heerlijk. Van (technisch) ondersteunen bij het faciliteren van (online) events, het ontvangen en begeleiden van gasten en sprekers tot het beheren van- en interacteren op de kanalen van The Fountain Acedemy. Alles erop gericht om steeds meer liefdevolle zielen onderdeel te maken van een wijds, vrijelijk en transformerend concept.

Aanpakker, allrounder, ondersteuner, ‘Handige Harry (in wording ;-)), gastvrouw

Vind je unieke weg in werken, leven en liefhebben vanuit verbinding.

De wereld heeft ons HART nodig!