Maak Van Je Bedrijf Een Top Werkplek

Zet Feng Shui in voor meer welzijn en balans in je bedrijf, bedrijfspand en werkplek

Feng Shui laat je zien en ervaren welke invloed een werkomgeving heeft op jou, de medewerkers, klanten, het ziekteverzuim en de bedrijfsresultaten en hoe je dit kan verbeteren. Ook kun je het welzijn tijdens het werken met Feng Shui verbeteren voor een duurzame inzetbaarheid en meer werkplezier.

Laat je bedrijfsvisie stralen met Feng Shui

Is de visie van je bedrijf ook echt te voelen en te zien in je werkruimte? Feng Shui kan hier een sleutelrol in spelen door deze visie zowel binnen als buiten tastbaar te maken. Deze eeuwenoude kunst is niet alleen voorbehouden aan kantoren. Of je nu een thuispraktijk hebt, een zorgcentrum runt, lesgeeft op een school, een schoonheidssalon, winkel of horecazaak bezit; Feng Shui kan overal een positieve draai geven. Door Feng Shui principes toe te passen, creëer je een ruimte die niet alleen mooi is, maar ook de energie en het welzijn van iedereen die binnenkomt, verhoogt.

Wat deze eLearning jou brengt

Dat een prettig werkklimaat van vele factoren afhangt zoals de aankomst en ontvangst bij je werk, waar je werkt in een pand, wat voor soort werk je doet, maar ook met welke materialen, vormen en kleuren je om je heen werkt. De eeuwenoude werkwijze Feng Shui maakt je bewust, duidt en geeft tastbaar resultaat.

Met deze online introductie workshop geef je jezelf en je collega’s iets speciaals en speel je in op het welzijn, samenwerking en de resultaten tijdens het werken. Met als gevolg dat je je beter voelt en daardoor productiever. Hierbij ben zowel jij, je bedrijf, medewerkers en je klanten gebaat.

Door mijn jarenlange ervaring als Human Resource manager ligt mijn hart bij organisaties gecombineerd met de menselijke insteek.

Dit is wat het programma jou oplevert:

 • Een frisse blik op je bedrijf en werkruimte
 • Meer balans en harmonie tijdens het werken
 • Inspiratie om je bedrijf optimaal in te delen en in te richten op het vlak van kleur, vorm en materialen
 • Met als resultaat prettiger werken en een beter welzijn

Daarnaast biedt het programma:

 • Veel praktische Feng Shui en Human Resource tips
 • Flexibiliteit om op eigen tempo je eLearning te volgen
 • Met ondersteunend werkboek om in je bedrijf op verrassende wijze aan de slag te gaan

Al eeuwen oud en toch heel erg van nu

OVER FENG SHUI

Om je welzijn positief te ontwikkelen en het (samen)leven beter te begrijpen, maken de Chinezen gebruik van Feng Shui. Jij in relatie tot je woon- en werkomgeving, wat doet dit voor jou? Hoe laat je de energie optimaal stromen? Ik maak je graag wegwijs. De Feng Shui stroming die ik daarvoor gebruik, is vertaald naar onze cultuur en het heden. Dat maakt het heel toegankelijk en stelt jou in staat om op een eenvoudige manier meer flow & harmonie op je thuiswerkplek en in het (samen)werken te creëren.

Over Debby

 • Feng Shui adviseur
 • Verbindt mens en ruimten
 • Human resource manager
 • Praktische insteek
 • Persoonlijke aanpak
 • Menselijke maat
Referenties Marianne

De e-learning Feng Shui je bedrijfsruimte gevolgd. Hele duidelijke, werkbare en verrassende tips meegekregen. Ik was zo enthousiast, dat ik direct dit weekend een mooie aarde kleur op een muur in mijn praktijk heb aangebracht. De klanten en ik ervaren veel meer ontspanning en geborgenheid tijdens de behandelingen.

Marianne

Wat mag je van ons verwachten?

DE 5 BELOFTES

Multi-dimensionele aanpak

Omdat wij geloven dat alles verbonden is, werken wij op fysiek, mentaal, emotioneel én energetisch niveau.

Ervaren collectief

Onze trainers, coaches en healers gebruiken hun eigen levenservaring om jou diepgaand te begeleiden bij jouw transformatiesreis.

Prikkelende trainingsvormen

We volgen geen vast stramien, maar spelen met wat zich aandient in het moment.

Veilige leeromgeving

Leren doen we samen, van én met elkaar en dat kan alleen in een omgeving waar alles er zonder oordeel mag zijn.

Jij kiest jouw pad

Ons diverse aanbod maakt dat jij zelf bepaalt welke route bij jou past en dus ook hoe snel en hoe diep je gaat.

Begeleider

Debby

Mijn missie is om het welzijn van mensen te vergroten in hun huis en op de werkplek.

Meer over Debby