Mantra Experience

Maak kennis met de great teachings van de Bhagavat Gita en de vedische geschriften

Ben jij benieuwd naar de diepere betekenis van mantra’s en vedische geschriften? Wil je ontdekken hoe je jouw ademhaling en stem kunt gebruiken om je bewustzijn te verruimen? Dan is deze mantra experience echt iets voor jou!

Wat je van deze Mantra Experience mag verwachten

In deze workshop gaan we dieper in op de betekenis van de mantra’s en de vedische geschriften.

Laat je onderdompelen in goddelijke liefde.

Door middel van een combinatie van ademhaling en stembevrijding gaan we ons bewustzijn verruimen.

Hierdoor kunnen we in onze natuurlijke staat van zijn terechtkomen waardoor we echt gaan voelen wat een mantra doet.

Het doel hiervan is niet om ons goed te voelen maar om te voelen waarom we onze natuurlijke staat van zijn niet meer ervaren.

Je hoeft niet te kunnen zingen of spirituele ervaring te hebben om mee te kunnen doen.

We gaan voorbij de Mind en het intellect waarin enorme schat van kennis en kracht ligt opgeslagen. Dus enige vorm van overgave aan dit proces zou enorm helpend zijn om een diepe ervaring te krijgen.

Er zal een heerlijke verse biologische soep zijn met wat lekkers.

Het einde van de avond sluiten we af met een korte Sharing waarbij iedereen zijn of haar dankbaarheid kan uitspreken en een intentie willen zetten wat je zou willen doen om deze boodschap van liefde en eenheid uit te dragen in je eigen leven.

Praktische details

Er is er ruimte voor 6 tot 12 deelnemers.

Zaterdag 26 november 2022

Tijdstip: 16:00 – 20:00 uur
Inloop vanaf 15:45 uur
Om 16:00 uur gaan we ècht beginnen.

Waar: De Mantra Experience vindt plaats in de Nieuwe Tijd Yurt die is gesitueerd op een positief geladen krachtplaats in Heeswijk-Dinther (niet ver van ‘s-Hertogenbosch).

De investering voor deze Experience is 135 euro incl. BTW. Dit is inclusief koffie, thee en een heerlijke verse biologische soep met wat lekkers.

Over Jeroen

Na een aantal flinke dieptepunten in mijn leven is het mantrazingen op mijn pad gekomen. Het zingen deed ik al op de vrachtwagen toen ik nog werkzaam was als chauffeur. Later ben ik daar gitaar bij gaan spelen en weer later ben ik op straat gaan spelen. Daarna heb ik een aantal jaren mantracirkels georganiseerd in een spiritueel centrum en inmiddels ben ik bezig met een training stemexpressie.

Wat het mooie is van mantra’s is dat het vaak korte gedichten, woorden of lettergrepen met klanken kunnen zijn die je steeds herhaalt. Daardoor is het voor iedereen vrij makkelijk om mee te zingen. Door dit langdurig te doen kun je in een vrije staat van zijn komen waarbij je alleen nog geluk en liefde voelt.

Als je dit zuiver doet (voornamelijk in groepsverband) kan het zijn dat de goddelijkheid die in het hart zit het volledig overneemt en wordt ook de hele ruimte en iedereen opgetild naar een hogere frequentie waarbij alles in harmonie komt met elkaar. Wat er dan kan gebeuren is dat er emoties loskomen die gevoeld willen worden waarna de energie in het lichaam en in de ruimte weer kan stromen.

De mantra’s zijn meestal in het Sanskriet, maar kunnen ook in een andere taal zijn.

Het gaat erom dat we door het zingen weer proberen in het hart te komen waar alle energie van liefde ligt opgeslagen. Liefde is de meest krachtige energie in het universum en hier is alles uit opgebouwd en ontstaan. Als deze energie kan stromen kan er een totaal andere werkelijkheid gecreëerd of ervaren worden.

Mijn missie is om mensen dit te laten ervaren en zo bij te dragen aan een collectief ontwaken in onvoorwaardelijke liefde.

Wat mag je van ons verwachten?

DE 5 BELOFTES

Multi-dimensionele aanpak

Omdat wij geloven dat alles verbonden is, werken wij op fysiek, mentaal, emotioneel én energetisch niveau.

Ervaren collectief

Onze trainers, coaches en healers gebruiken hun eigen levenservaring om jou diepgaand te begeleiden bij jouw transformatiesreis.

Prikkelende trainingsvormen

We volgen geen vast stramien, maar spelen met wat zich aandient in het moment.

Veilige leeromgeving

Leren doen we samen, van én met elkaar en dat kan alleen in een omgeving waar alles er zonder oordeel mag zijn.

Jij kiest jouw pad

Ons diverse aanbod maakt dat jij zelf bepaalt welke route bij jou past en dus ook hoe snel en hoe diep je gaat.

Begeleider

Jeroen

Mijn missie is om mensen via mantrazang de krachtige energie van liefde te laten ervaren en zo bij te dragen aan een collectief ontwaken in onvoorwaardelijke liefde.

Meer over Jeroen