Mantra Singing Circle

Een verdiepend moment om te verbinden en te voelen dat je leeft

Heb jij behoefte aan meer diepgang, verbinding en innerlijke vervulling? Je bent van harte welkom om de kracht van mantra zingen te komen ervaren!

Wat je van deze Mantra Singing Circle mag verwachten

We komen samen om te verbinden, te zingen en het leven door ons heen te laten stromen. Je hoeft niet ‘goed’ of ‘mooi’ te kunnen zingen. Iedereen is welkom, precies zoals je bent en met jouw unieke klank. Je bent ook vrij om alleen te luisteren, liggen, dansen of om simpelweg te zijn. Alles is goed.

Praktische details

Er is er ruimte voor 8 tot 16 deelnemers.

Zaterdag 26 november 2022

Tijdstip: 20:00 – 22:00 uur
Inloop vanaf 19:45 uur
Om 20:00 uur gaan we ècht beginnen.

Waar: De Mantra Singing Circle vindt plaats in de Nieuwe Tijd Yurt die is gesitueerd op een positief geladen krachtplaats in Heeswijk-Dinther (niet ver van ‘s-Hertogenbosch).

De investering voor deze Mantra Singing Circle is 22 euro incl. BTW. Dit is inclusief koffie, thee en lekkers.

Over Jeroen

Na een aantal flinke dieptepunten in mijn leven is het mantrazingen op mijn pad gekomen. Het zingen deed ik al op de vrachtwagen toen ik nog werkzaam was als chauffeur. Later ben ik daar gitaar bij gaan spelen en weer later ben ik op straat gaan spelen. Daarna heb ik een aantal jaren mantracirkels georganiseerd in een spiritueel centrum en inmiddels ben ik bezig met een training stemexpressie.

Wat het mooie is van mantra’s is dat het vaak korte gedichten, woorden of lettergrepen met klanken kunnen zijn die je steeds herhaalt. Daardoor is het voor iedereen vrij makkelijk om mee te zingen. Door dit langdurig te doen kun je in een vrije staat van zijn komen waarbij je alleen nog geluk en liefde voelt.

Als je dit zuiver doet (voornamelijk in groepsverband) kan het zijn dat de goddelijkheid die in het hart zit het volledig overneemt en wordt ook de hele ruimte en iedereen opgetild naar een hogere frequentie waarbij alles in harmonie komt met elkaar. Wat er dan kan gebeuren is dat er emoties loskomen die gevoeld willen worden waarna de energie in het lichaam en in de ruimte weer kan stromen.

De mantra’s zijn meestal in het Sanskriet, maar kunnen ook in een andere taal zijn.

Het gaat erom dat we door het zingen weer proberen in het hart te komen waar alle energie van liefde ligt opgeslagen. Liefde is de meest krachtige energie in het universum en hier is alles uit opgebouwd en ontstaan. Als deze energie kan stromen kan er een totaal andere werkelijkheid gecreëerd of ervaren worden.

Mijn missie is om mensen dit te laten ervaren en zo bij te dragen aan een collectief ontwaken in onvoorwaardelijke liefde.

Inschrijving Mantra Singing Circle

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 2 - Naam en adres gegevens

Contact gegevens

Naam*
Adres*
Email*

Wat mag je van ons verwachten?

DE 5 BELOFTES

Multi-dimensionele aanpak

Omdat wij geloven dat alles verbonden is, werken wij op fysiek, mentaal, emotioneel én energetisch niveau.

Ervaren collectief

Onze trainers, coaches en healers gebruiken hun eigen levenservaring om jou diepgaand te begeleiden bij jouw transformatiesreis.

Prikkelende trainingsvormen

We volgen geen vast stramien, maar spelen met wat zich aandient in het moment.

Veilige leeromgeving

Leren doen we samen, van én met elkaar en dat kan alleen in een omgeving waar alles er zonder oordeel mag zijn.

Jij kiest jouw pad

Ons diverse aanbod maakt dat jij zelf bepaalt welke route bij jou past en dus ook hoe snel en hoe diep je gaat.

Begeleider

Jeroen

Mijn missie is om mensen via mantrazang de krachtige energie van liefde te laten ervaren en zo bij te dragen aan een collectief ontwaken in onvoorwaardelijke liefde.

Meer over Jeroen