Meral

Wat mijn hart jou het liefst wil brengen is hernieuwde energie, (opnieuw) voelen wie je bent en de liefde in jezelf laten sprankelen.

Meral

TRANSFORMATIE COACH | SYSTEMISCH COACH | CEREMONIE BEGELEIDER | INTERIM CONSULTANT

PROFIEL

Ik krijg er energie van om jou weer ‘aan’ te zetten, je ogen te zien glinsteren. Of dat nu een lange of korte weg is; ik ben jouw metgezel op jouw reis. Mijn kracht is om samen met jou op zoek te gaan naar de kern, jouw kern. De vraag achter je vraag, richting zoeken en je bedding geven om hierin te kiezen wat jouw volgende stap wordt. 

Mijn intentie is om jou handvatten te geven, te inspireren, een moment te geven waarop alles er kan zijn en grip krijgt op de vraag waar je mee bij mij komt. Ik geloof dat alle antwoorden al in jou bestaan; ik help je ze te vinden. Zonder oordeel; het is zoals het is.

Ik ben doortastend; scherp en zacht tegelijk. Ik werk spiegelend en durf je te confronteren. Zachte kracht met een lach.

“Alles wat je aandacht geeft groeit! Aandacht voor wat zichtbaar is én wat nog onder de oppervlakte speelt. Ik geloof in de kracht van aandacht en daarin de verbinding hervinden met jezelf en met anderen.”

WERKWIJZE EN ACHTERGROND

Je komt bij mij omdat je voelt dat het tijd is voor een verandering. Doelgericht en zelfbewust aan de slag gaan. YES. Ik sta hier, klaar om met je mee te lopen.

Ik verbind het nuchtere, aardse met het ongrijpbare. Ik geloof dat alles energie is en niet alles tastbaar hoeft te zijn. Doen, voelen, vertrouwen en stappen zetten. Ik ga je begeleiden, niet vooruit trekken. Het is een proces dat jij samen met mij aan gaat en waar ik met liefde en warmte bij zal blijven. 

Het maakt niet uit of het een individueel traject, teamontwikkeling of een consultancy opdracht is. Ik doe alles met evenveel aandacht en dezelfde intentie en werkwijze. Vanuit gedrevenheid, verbondenheid en met systemische blik zal ik verschillende tools inzetten en aanpassen op de behoefte van dat moment.

www.ertana.nl

Vind je unieke weg in werken, leven en liefhebben vanuit verbinding.

De wereld heeft ons HART nodig!