Nine Star Ki, ben je in je element?

Vergroot je zelfkennis met deze praktische eLearning over Nine Star Ki

Vergroot je zelfkennis met de Nine Star Ki eLearning van The Fountain Academy. Deze praktische cursus helpt je om jezelf en anderen beter te begrijpen door inzicht te krijgen in je persoonlijke energiepatronen. Gebaseerd op je geboortedatum, biedt Nine Star Ki een unieke kijk op hoe je gedrag en keuzes worden beïnvloed door de elementen die in jou domineren.

Ontdek de kracht van Nine Star Ki voor jouw persoonlijke groei

Nine Star Ki laat zien wat bij mensen al van nature aanwezig is en wat nog verder ontwikkeld kan worden. Het is een dynamisch gebeuren en heeft een positieve kijk op groei- en ontwikkel kansen.

De Nine Star Ki helpt om de dynamiek tussen mensen in kaart te brengen en te kijken wie elkaar voedt in energie en wie met elkaar kunnen botsen in levensenergie. Het maakt ook zichtbaar dat de ene persoon last heeft van een aspect in het leven en de andere persoon dit niet of minder ervaart. Ook kunnen mensen met voedende en botsende elementen ten opzichte van elkaar, door een bewustzijn, elkaar helpen en steunen en van elkaar leren.

 

Wat deze eLearning over Nine Star Ki jou brengt

Dit is wat het programma jou oplevert:

 • Inzicht in jezelf en de ander
 • Inzicht in groeps- en gezinsdynamiek
 • Groei- en ontwikkelkansen
 • Met als resultaat fijner samenleven en samenwerken

Daarnaast biedt het programma:

 • Inzicht in jouw persoonlijke element
 • Flexibiliteit om op eigen tempo je elearning te volgen
 • Met ondersteunend werkboek naast de video’s om met Nine Star Ki aan het werk te gaan
 • Een kennismakingsprijs van €44,00

Al eeuwen oud en toch heel erg van nu

OVER NINE STAR KI

Nine Star Ki is een belangrijk onderdeel van Feng Shui en een eeuwenoude methodiek gebaseerd op jouw geboortedatum. Het is de oudste Chinese Astrologie. In de Westerse Wereld wordt gebruik gemaakt van sterrenbeelden. In de Feng Shui wordt gebruikt gemaakt van de Nine Star Ki, de negen sterren energie.

Door deze wijsheid krijg je inzicht hoe je leven tot volle ontplooiing kan komen. Het laat zien wie je bent, wat je natuurlijke talenten zijn samen met jouw potentie, patronen, behoeften, drijfveren en valkuilen. Nine Star Ki is de pincode tot jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing. Als je jezelf goed kent, dan begrijp je ook de ander beter. Nine Star Ki zet je in je kracht. Zo wordt samenleven en samenwerken makkelijker.

Over Debby

 • Feng Shui & Nine Star Ki adviseur
 • Verbindt mens en ruimten
 • Human resource manager
 • Praktische insteek
 • Persoonlijke aanpak
 • Menselijke maat
Referenties Sabine

Wat een cadeautje voor jezelf om Debby een Nine Star Ki advies te laten maken van je gezin. Het meest was ik onder de indruk van de herkenbaarheid en mooie omschrijving van onze gezinsleden. Ik heb dit gedeelte met tranen in mijn ogen gelezen. Hoe herkenbaar en persoonlijk waren de omschrijvingen van de kinderen. En zo mooi om te lezen hoe we elkaar op bepaalde gebieden kunnen versterken of juist ruimte moeten geven. Ieder met zijn eigen kracht en energie en samen verbindend naar elkaar als gezin. Dit raakte me echt!

Referenties Margriet

Het Nine Star Ki profiel heeft mij bewust gemaakt van mijn aangeboren energieën, hoe deze te versterken en in te zetten om meer bij mezelf te blijven. Daarnaast weet ik nu veel beter welke activiteiten ik kan ondernemen om de ontbrekende elementen aan te vullen en zo mijn energie te laten stromen en onze relatie nog meer in zijn kracht te zetten. Hoewel het nog wel oefening vraagt, heeft het Nine Star Ki consult mij zeker op weg geholpen om meer flow in mijn leven te gaan brengen.

Wat mag je van ons verwachten?

DE 5 BELOFTES

Multi-dimensionele aanpak

Omdat wij geloven dat alles verbonden is, werken wij op fysiek, mentaal, emotioneel én energetisch niveau.

Ervaren collectief

Onze trainers, coaches en healers gebruiken hun eigen levenservaring om jou diepgaand te begeleiden bij jouw transformatiesreis.

Prikkelende trainingsvormen

We volgen geen vast stramien, maar spelen met wat zich aandient in het moment.

Veilige leeromgeving

Leren doen we samen, van én met elkaar en dat kan alleen in een omgeving waar alles er zonder oordeel mag zijn.

Jij kiest jouw pad

Ons diverse aanbod maakt dat jij zelf bepaalt welke route bij jou past en dus ook hoe snel en hoe diep je gaat.

Begeleider

Debby

Mijn missie is om het welzijn van mensen te vergroten in hun huis en op de werkplek.

Meer over Debby