Online Quantum Love Healing

Een speciale Valentijn Healing Ceremonie voor stellen

Wil jij samen met jouw lief naar diepere lagen van heling reizen? Beperkende programmeringen op diep niveau transformeren? Zodat jullie meer ontspanning, plezier én liefde gaan ervaren? Dan is deze Quantum Love Healing, die eenmalig wordt gegeven in het kader van Valentijn en het vieren van de liefde, iets voor jullie!

Wat deze Quantum Love Healing aanreikt

Deze Quantum Love Healing kan jullie helpen om:

  • Meer innerlijke rust en vreugde te ervaren
  • Emoties als angst, boosheid en/of verdriet te transformeren
  • Diepe innerlijke trauma’s en kernwonden te genezen, ook karmisch

Door de healing samen te ondergaan en jullie ervaringen te delen, zullen jullie je meer open en verbonden voelen waardoor jullie liefde zich verder kan verdiepen.

Ervaar meer ontspanning, plezier én liefde

DE KRACHT VAN EEN QUANTUM LOVE HEALING

De overgrote meerderheid van je gedachten, gevoelens en gedrag komen voort uit onbewuste overtuigingen, percepties en energetische verstoringen. Deze creëeren een afgezwakte fysieke, mentale, emotionele en spirituele ervaring van het leven.

In deze Quantum Love Healing worden extreem krachtige healing-technieken ingezet om deze programmeringen op cellulair niveau te transformeren. Er wordt gewerkt met de diepstliggende oorzaken, die uniek zijn voor ieder persoon. Je wordt gezuiverd en versterkt voor blijvende verandering.

Door dit samen met je partner te ervaren, zullen jullie ook in het samenzijn meer ontspanning, plezier én liefde ervaren.

Praktische details

Datum: Zondag 19 februari
Tijdstip: 11:11 – 13:11 uur
Waar: Deze healing wordt online gegeven, de toegangsgegevens worden per mail verstuurd.

De investering voor deze online Quantum Love Healing voor 2 personen is 111 euro incl. BTW.

Je ontvangt naast de toegangsgegevens ook een mooi opgemaakte PDF om de healing echt als ‘cadeau’ te kunnen geven aan jouw lief.

Deze online Quantum Love Healing wordt eenmalig gegeven in het kader van Valentijn en het vieren van de liefde. Er is slechts plek voor 11 stellen. Dus als je voelt dat deze Quantum Love Healing voor jullie bedoeld is… wacht niet te lang met het reserveren van jullie plekje!

Aanmelden Online Quantum Love Healing

"*" geeft vereiste velden aan

Contact gegevens

Naam*
Naam partner*
Email*
Fijn als je hier aangeeft waarom je deze Quantum Love Healing samen met jouw lief wilt ondergaan, dan plaatsen we deze intentie bij jullie namen in de healing container.

Reserveren en afrekenen

In dit veld worden alleen de nog beschikbare plekken getoond.

Betaalmethode
American Express
Discover
MasterCard
Visa
Ondersteunde creditcards: American Express, Discover, MasterCard, Visa
 
Je betaling verloopt veilig via onze betaalprovider Mollie.nl. Er worden geen bankgegevens opgeslagen op deze website. Bij een succesvolle betaling ontvang je een bevestiging van je betaling via email.
Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Azava & Mikhael Akasha

Voordat Azava & Mikhael Akasha samenkwamen in een Divine Love partnerschap, hebben zij zich individueel toegewijd aan een lange en diepe reis van ontwaken en spirituele ontwikkeling. Individueel hebben ze beiden geleerd van Wisdomkeepers met afstammingslijnen in de Nieuw-Zeelandse inheemse Māori tot de Aboriginal Australiërs en Native Americans. Zij hebben hen de kennis en tools ontvangen om een diepe persoonlijke transformatie door te gaan. Waarin zij hun unieke krachten en gaven hebben leren kennen. In het samenkomen ontstond er een energetische upgrade in Azava’s en Mikhael’s lichaam, waardoor hun unieke healing samenwerking werd geïnitieerd. Samen hebben ze CINMAYA, een helingspraktijk dat mensen over de hele wereld ondersteunt en inspireert om terug te keren naar een leven van heelheid en zuiverheid.

Referenties Carolyn Goddard

De groepsheling was zeer krachtig en fantastisch om te ervaren. Ik merk momenten van trots in mijn bewustzijn die steeds gemakkelijker en dieper zichtbaar zijn. Bedankt zowel Azava als Mikhael voor de krachtige sessie.

Carolyn Goddard
Referenties Paula van Veldhuijsen

De Quantum Healing heeft mijn hart weer een stukje meer open laten gaan. De intentie waarmee ik de healing in ging was om meer te voelen vanuit mijn hart. Een dag later kwamen er veel opgekropte gevoelens uit, die ik eindelijk kon toelaten en een plekje kon geven.

Paula van Veldhuijsen

Wat mag je van ons verwachten?

DE 5 BELOFTES

Multi-dimensionele aanpak

Omdat wij geloven dat alles verbonden is, werken wij op fysiek, mentaal, emotioneel én energetisch niveau.

Ervaren collectief

Onze trainers, coaches en healers gebruiken hun eigen levenservaring om jou diepgaand te begeleiden bij jouw transformatiesreis.

Prikkelende trainingsvormen

We volgen geen vast stramien, maar spelen met wat zich aandient in het moment.

Veilige leeromgeving

Leren doen we samen, van én met elkaar en dat kan alleen in een omgeving waar alles er zonder oordeel mag zijn.

Jij kiest jouw pad

Ons diverse aanbod maakt dat jij zelf bepaalt welke route bij jou past en dus ook hoe snel en hoe diep je gaat.