Vergeet die saaie werkplek, het is tijd om je hart te volgen!

Wanneer was de laatste keer dat je écht naar je hart luisterde op de werkvloer? Ja, je leest het goed: je hart, die mysterieuze bron van wijsheid diep in je borstkas. Klinkt zweverig? Blijf even hangen, want we gaan je een gedurfd en eigenzinnig ritueel leren om je hart te verbinden met je werk! En geloof ons, het gaat je leven veranderen.

Vergeet die saaie werkplek, het is tijd om je hart te volgen!

Een ritueel om te luisteren naar je hart

Stap 1: Vind je eigen zen-zone

Om je hart te kunnen horen, moet je eerst ontsnappen aan die kakofonie van kantoorgeluiden. Zoek dus een plekje op waar niemand je stoort – die stille hoek in de kantine, een bankje buiten of misschien zelfs een vergaderzaal (maar wel eentje zonder vergadering, natuurlijk).

Stap 2: Adem in, adem uit, stress eruit

Sluit je ogen en neem een paar diepe ademhalingen. Laat met elke uitademing je spanningen en afleidingen los. Voel hoe je lichaam zich ontspant en concentreer je op het huidige moment. De rest komt later wel.

Stap 3: Leg je hand op je hart, letterlijk

Plaats je hand voorzichtig op je borst, waar je hart zich bevindt. Voel de warmte van je hand en de kloppende energie van je hart eronder. Voel je het al? Mooi! Je bent nu één stap dichter bij je innerlijke bron van kracht.

Stap 4: Open je hart, open je geest

Stel jezelf de intentie om je hart te openen voor zelfontdekking en innerlijke wijsheid. Laat je zorgen en gedachten los en richt je aandacht op het kloppen van je hart. Wie weet wat voor inzichten je zult ontdekken!

Stap 5: Adem je hart vol met liefde

Terwijl je je hand op je hart houdt, adem je diep in en stel je je voor dat je adem direct naar je hart stroomt. Voel hoe je hart reageert op je ademhaling, alsof het elke inademing verwelkomt. Het is een soort liefdesbrief aan jezelf, in adem-vorm.

Stap 6: Luisteren, luisteren en nog eens luisteren

Blijf een paar minuten in deze staat van rust en ademhaling, en luister naar de subtiele boodschappen die je hart je misschien wil geven. Het kan een gevoel, een inzicht of een intentie zijn. Geef je hart de kans om te spreken, en je zult versteld staan van wat het te zeggen heeft.

Stap 7: Dankbaarheid als kers op de taart

Sluit het ritueel af door dankbaarheid uit te spreken voor het luisteren naar je hart en de wijsheid die het je heeft gebracht. Breng je handen naar je hart en neem een moment om je waardering te uiten. Want hé, je hart is een echte schat!

Dit eenvoudige ritueel kan je helpen om een diepere verbinding te maken met je hart, zelfs te midden van een drukke werkdag. Het geeft je de ruimte om te luisteren naar je intuïtie en innerlijke verlangens, wat op zijn beurt kan leiden tot meer authentiek en vervullend leiderschap.

Waar wacht je nog op? Probeer het vandaag nog en laat je verrassen door de kracht van je eigen hart. En onthoud: een hart vol liefde en wijsheid is de sleutel tot succes op de werkvloer én daarbuiten!

Een ritueel in jouw bedrijf laten verzorgen

Bij entry level rituelen ben je waarschijnlijk al bekend met de basis. Maar wat als je klaar bent voor een (beyond) next level ritueel? Denk aan cacaoceremonies, sound experiences en energy clearingen. Gelukkig staan onze ervaren experts voor je klaar om je te inspireren en begeleiden bij het creëren van een op maat gemaakt ritueel, perfect afgestemd op jouw organisatie. Ontdek hoe zo’n (beyond) next level ritueel jouw bedrijf kan transformeren. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een nieuwe dimensie aan jouw bedrijf toe te voegen.

Vind je unieke weg in werken, leven en liefhebben vanuit verbinding.

De wereld heeft ons HART nodig!