Wendelien

Ik zie het als mijn missie om mensen weer laten vertrouwen op wie ze werkelijk zijn, zodat ze vanuit autonomie en verbinding kunnen leven, (samen)werken en liefhebben.

Wendelien

LEIDERSCHAPSCOACH | INNOVATIETRAINER | ORGANISATIE OPSTELLER | TRANSFORMATIECOACH | ONDERNEMER | INSPIRATOR

PROFIEL

★ Als directeur en eigenaar van Smile heb ik diverse (software) concepten ontwikkeld en geïmplementeerd, gericht op het motiveren en activeren van medewerkers door het zichtbaar maken en leren van de onderstroom in organisaties. Ook heb ik mezelf door deze uitdagende ‘rol’, een breed scala aan opleidingen en (spirituele) ontwikkelprogramma’s én gewoon door het leven volop te leven diepgaand leren kennen.

★ Als LeiderschapsCoach, InnovatieTrainer en Organisatie Opsteller geef ik nu alles wat ik heb mogen leren met liefde en passie door aan mensen in bedrijven die klaar zijn voor een vernieuwende aanvliegroute om meer draagvlak, verbinding, innovatie en flow te bewerkstelligen.

★ Als Transformatie Coach verzorg ik tevens diverse diensten voor particulieren zoals sessies, retraites en cirkels.

★ En omdat ik over 1001 ideeën en veel energie beschik, deel ik als Ondernemer en Inspirator ook nog graag mijn (eigen)wijsheid via persoonlijke schrijfsels en via prikkelende transformatie programma’s op het vlak van (persoonlijk) leiderschap en (zelf)liefde. Dit doe ik via het co-creatie platform ‘The Fountain Academy’.

De balans herstellen tussen de mannelijke en vrouwelijke energie ligt aan de basis van alles dat ik doe, het is mijn levenspad én wat ik mag doorgeven.

“Ik geloof dat iedereen over een unieke innerlijke kracht beschikt, die eenvoudig geactiveerd kan worden door inzicht in sluimerende passies & talenten en onbewust blokkerende verhalen & patronen. Dit maakt de weg vrij naar een leven vol vreugde en betekenis.”

TYPISCH WENDELIEN

❥ Ervaren ondernemer en coach (persoonlijk) leiderschap, transformatie en intimiteit
❥ Verbinder met een groot achterliggend netwerk
❥ Brede kennis van bewustzijnsontwikkeling, ondernemen, talentmanagement en innovatie
❥ Baken van licht als je vastloopt en wel wat positieve energie kunt gebruiken
❥ Weet het aardse en het magische te verbinden
❥ Werkt intuïtief, afgestemd op jouw proces
❥ Creëert een veilige setting, zowel individueel als in groepen
❥ Komt snel tot de kern
❥ Inspireert, activeert en is duidelijk
❥ Biedt persoonlijke aandacht, tijd en ruimte
❥ Danst en schrijft graag haar gevoel

www.wendelien.nl

Vind je unieke weg in liefhebben, leven en werken vanuit verbinding.

De wereld heeft ons HART nodig!