Wendelien

Ik zie het als mijn missie om mensen weer laten vertrouwen op wie ze werkelijk zijn, zodat ze vanuit autonomie en verbinding kunnen leven, (samen)werken en liefhebben.

Wendelien

TRANSFORMATIECOACH | INNOVATIETRAINER | HEALER | ONDERNEMER | INSPIRATOR

PROFIEL

Als LeiderschapsCoach en Co-Creatie & Innovatie Trainer werk ik in opdracht voor bedrijven die klaar zijn voor een vernieuwende aanvliegroute om meer draagvlak, verbinding, vernieuwing en flow te bewerkstelligen.

Als Transformatie Coach, IntimiteitsCoach en Healer verzorg ik diverse diensten aan particulieren zoals sessies, retraites en cirkels.

Als Ondernemer en Inspirator deel ik mijn (eigen)wijsheid via persoonlijke schrijfsels en via prikkelende transformatie programma’s op het vlak van (persoonlijk) leiderschap en (zelf)liefde & intimiteit. Dit doe ik in co-creatie met de mensen achter The Fountain Academy.

De balans herstellen tussen de mannelijke en vrouwelijke energie ligt aan de basis van alles dat ik doe, het is mijn levenspad én wat ik mag doorgeven.

“Ik geloof dat iedereen over een unieke innerlijke kracht beschikt, die eenvoudig geactiveerd kan worden door inzicht in sluimerende passies & talenten en onbewust blokkerende verhalen & patronen. Dit maakt de weg vrij naar een leven vol vreugde en betekenis.”

WERKWIJZE EN ACHTERGROND

Ik ben graag jouw baken van licht in tijden waarin je het even niet meer weet of het even donker is.

Mijn unieke werkwijze bestaat uit het combineren van bedrijfskundige en gedragskundige inzichten met alternatieve therapievormen en ancient healing technieken om denken en voelen multi-dimensionaal te verbinden.

Ik volg daarbij geen vast stramien – alhoewel ik o.a. ben opgeleid als Change Manager, Transformatie Coach & Trainer, Cranio Sacraal Therapeut en Kashmirisch Lichaamswerker – maar stem vanuit mijn brede ervaring intuïtief af op jouw persoonlijke energieveld (en/of het veld van jouw team of bedrijf) en het vraagstuk dat zich aandient.

Of je nu ervaring hebt met transformatie en zelfontwikkeling of nieuw bent op dit pad: ik ben in staat het aardse en het magische op toegankelijke wijze te verbinden met inzicht, ordening en heling als automatisch gevolg.

www.wendelien.nl

Vind je unieke weg in liefhebben, leven en werken vanuit verbinding.

De wereld heeft ons HART nodig!