Wendelien

Ik zie het als mijn missie om mensen weer laten vertrouwen op wie ze werkelijk zijn, zodat ze vanuit autonomie en verbinding kunnen leven, (samen)werken en liefhebben.

Wendelien

TRANSFORMATIEBEGELEIDER | ONDERNEMER | INSPIRATOR

Als directeur en eigenaar van Smile heb ik mijn expertise ingezet om diverse (software)concepten te ontwikkelen en implementeren, gericht op het aanpakken van uitdagingen en het bevorderen van (cultuur)verandering en innovatie binnen organisaties. Ook heb ik een breed scala aan opleidingen en programma’s gevolgd op het gebied van zelfontwikkeling.

Als Transformatiebegeleider, Ondernemer en Inspirator deel ik nu met liefde en passie mijn kennis en ervaring met individuen en bedrijven die openstaan voor een vernieuwende benadering om meer draagvlak, verbinding, innovatie en flow te creëren.

Mijn focus ligt op het herstellen van de balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie, wat de basis vormt voor alles wat ik doe en wat ik graag doorgeef aan anderen.

ACTUELE PROGRAMMA’S

In de eLearning ‘De kracht van rituelen op de werkvloer‘ ontdek je hoe je rituelen kunt toepassen om het volledige potentieel van jouw werkomgeving te benutten. Samen gaan we op reis om te ontdekken dat rituelen op de werkvloer niet alleen zorgen voor meer productiviteit en succes, maar ook voor een diepere betekenis en meer voldoening in ons werk.

In ‘Expeditie Leiderschap‘ neem ik je mee op een innerlijke reis, die voor blijvende transformatie zorgt. Het programma is er voor iedereen die vanuit zijn talenten meer betekenis wil geven aan werken en leven. Het is een ontdekkingstocht naar wie je bent, wat je vanuit daar kunt laten zien en hoe je met inzet van jouw hele potentieel anderen in beweging krijgt.

1-OP-1 TRAJECTEN

Ook verzorg ik 1-op-1 trajecten voor – met name – managers, directeuren en ondernemers, in de vorm van sessies en retraites.

“In de kracht van op oude wijsheden gebaseerde rituelen vinden we de essentie van liefhebben, leven en werken – een betekenisvolle kern die ons verbindt en inspireert om op een dieper niveau te groeien en te bloeien.”

TYPISCH WENDELIEN

❥ Ervaren ondernemer met een achtergrond in IT, cultuurverandering en innovatie
❥ Transformatietrainer & coach voor mensen en bedrijven
❥ Combineert oude wijsheden met moderne inzichten
❥ Inspireert, activeert en is duidelijk
❥ Danst en schrijft graag haar gevoel

www.wendelien.nl

Vind je unieke weg in liefhebben, leven en werken vanuit verbinding.

De wereld heeft ons HART nodig!