De Doorbraak

Het online programma dat zorgt voor rust, ruimte, richting én energie om stappen te zetten

Sta je op een kruispunt in je leven, voel je gevangen in de dagelijkse sleur of wil je beter leren omgaan met de druk van jouw omgeving? ‘De doorbraak’ neemt je mee op een reis naar binnen, waar je leert stress te managen en je innerlijke kind te omarmen. Maak ruimte voor wat écht telt en laat je energie weer stromen!

In een wereld waar de druk hoog oploopt en burn-outs en bore-outs geen uitzondering meer zijn, biedt ‘De Doorbraak’ een verfrissend perspectief op vitaliteit en welzijn.

Dit online programma is jouw kans om de balans te hervinden, je energieniveau te verhogen en een nieuw gevoel van zingeving te ervaren. Het is gebaseerd op een integrale benadering die je uitdaagt om jouw vitaliteit en welzijn vanuit een breder oogpunt te bekijken. Je leert niet alleen over energiebalans en stressbeheersing, maar ook over de impact van jeugdervaringen én hoe je jouw unieke energieprofiel kunt inzetten om je dromen na te jagen. Dit stelt je in staat om niet alleen de symptomen aan te pakken, maar ook de onderliggende oorzaken te begrijpen en te transformeren.

Voor wie is ‘De Doorbraak’ bedoeld?

‘De Doorbraak’ is er voor iedereen die:

 • Grote veranderingen in het leven doormaakt.
 • Zich gevangen voelt in de sleur van het dagelijks leven.
 • Wil ontsnappen aan de constante druk van verwachtingen van anderen.
 • Steeds tegen dezelfde patronen aanloopt.
 • Op zoek is naar meer zingeving.

Wat is de essentie van ‘De Doorbraak’?

De essentie van ‘De Doorbraak’ zit in de integrale benadering. We kijken verder dan alleen de oppervlakkige problemen en graven dieper om de echte oorzaken te onthullen. Dat doen we aan de hand van de volgende thema’s:

 • Stressmanagement: Ontdek effectieve technieken om stress te beheren en te verminderen.
 • Innerlijk-Kind Werk: Ga de confrontatie aan met je verleden en bevrijd je toekomst.
 • Persoonlijke Zingeving: Vind uit hoe jouw unieke energieprofiel werkt en wat jou echt laat sprankelen.

De voordelen van ‘De Doorbraak’

Wat levert ‘De Doorbraak’ nu concreet op? Een heleboel! Hier zijn enkele voordelen die je kunt verwachten:

 • Krijg controle over je energiebronnen en -lekken.
 • Bouw emotionele veerkracht op voor een leven met minder stress.
 • Ontdek de invloed van jeugdervaringen op je huidige zelf.
 • Leer je innerlijke kind helen voor diepgaande persoonlijke transformatie.
 • Vind uit hoe jouw unieke energieprofiel werkt en wat jou echt laat sprankelen.

Welke thema’s komen in ‘De Doorbraak’ aan bod?

‘De Doorbraak’ is een zorgvuldig vormgegeven programma dat jou meeneemt langs vier essentiële thema’s. Deze thema’s zijn de bouwstenen voor een leven vol energie en vitaliteit.

Module 1: Energiebalans en Bewustwording

Start je reis met het ontrafelen van wat jouw energie wegneemt. Je leert de tekenen van disbalans te herkennen en past dagelijkse rituelen toe die je energieniveau op peil houden.

Module 2: Stressbeheersing en Veerkracht

Verken de impact van de verhalen die je jezelf vertelt op stress en bouw aan je emotionele veerkracht. Maak kennis met technieken die stress laten verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Module 3: Jeugdervaringen en Innerlijke Heling

Duik in de invloed van je vroege levenservaringen op je huidige gedragingen. Met de PRI-test krijg je inzicht in hoe je omgaat met uitdagingen. Je leert een effectieve methode om de knopen uit je jeugd te ontwarren en bevordert zo je innerlijke heling.

Module 4: Energiebronnen en Verlangen

Krijg helderheid over je persoonlijke energiebronnen en de optimale inzet ervan. Richt je leven in naar je diepste wensen en doelen voor een vervuld en doelgericht bestaan.

Wat is er allemaal inbegrepen bij ‘De Doorbraak’?

Een professionele online leeromgeving

Je doorloopt het programma online, geheel in je eigen tempo, via een reeks van online lessen, video’s, reflectieopdrachten, meditaties, visualisaties en een werkboek met aanvullende oefeningen en inspiratiebronnen.

Toegang tot een community met gelijkgestemden

Je wordt onderdeel van een exclusieve community met gelijkgestemde deelnemers. In deze besloten groep kun je ervaringen uitwisselen, tips delen en nieuwe inspiratie vinden.

Iedere maand een Live Coaching Sessie

Bovendien heb je de mogelijkheid om een jaar lang elke maand deel te nemen aan een Live Coaching Sessie met Wendelien. Hier kun je al je vragen stellen over de uitdagingen die je tegenkomt op je pad. Zo zorg je ervoor dat je nooit vastloopt.

Hoe kun je deelnemen aan ‘De Doorbraak’?

Met ‘De Doorbraak’ leg je een stevig fundament voor een leven waarin je bruist van de energie en waarin je de regie stevig in handen hebt. Ben je klaar voor deze transformatie? Vraag alvast meer informatie aan en ontdek hoe je jouw plek kunt reserveren. De ruimte is beperkt, dus aarzel niet. De volgende groep start in april 2024.

Waarom Wendelien ‘De Doorbraak’ heeft ontwikkelt

In 2020 sloeg ik een nieuw pad in en liet mijn IT-bedrijf achter me. De reden? Ik voelde een sterk verlangen om een bron van positieve energie te zijn voor zowel individuen als organisaties. Mijn jarenlange ervaring en kennis heb ik gebundeld in mijn rol als Transformatiebegeleider. Hierin zijn de Persoonlijke Doorbraak Sessies een kernonderdeel.

Deze sessies zijn gestoeld op een integrale aanpak die jou uitdaagt om je vitaliteit en welzijn vanuit een nieuwe invalshoek te benaderen. Door oude wijsheden, zoals krachtige rituelen, en moderne psychologische inzichten te combineren, wordt er op verschillende lagen gewerkt.

Deelnemers aan de Persoonlijke Doorbraak Sessies zoeken over het algemeen naar een manier om stress te verminderen, hun energieniveau te verhogen en een hernieuwd gevoel van zingeving te vinden. Samen stellen we ons ten doel belemmerende ‘programmeringen’ los te laten en de moed te verzamelen om buiten de bekende kaders te treden.

De transformaties die ik heb mogen begeleiden, zijn zonder uitzondering indrukwekkend. Zelfs wat lijkt op een kleine verandering – zoals ‘ik kan nu mijn behoeften uiten’, ‘ik zet mezelf niet meer automatisch op de laatste plaats’ en ‘ik heb herontdekt wat mij echt blij maakt’ – kan een enorme impact hebben op leven, werken en liefhebben. Er ontstaat een gevoel van rust en overzicht, waardoor er ruimte komt voor nieuwe stappen.

Het moment is gekomen om deze ervaringen ook in de digitale wereld te delen, zodat meer mensen er toegang toe hebben. Zit jij in een impasse en kun je wel wat positieve energie gebruiken? Ik begeleid je graag op jouw weg naar duurzame vitaliteit.

Referenties Leon

Mijn eerste kennismaking met innerlijk-kind werk was niets minder dan een openbaring. Ondanks de spanning, was het de passie en toewijding van Wendelien die me over de streep trok. Wat begon als een terloopse oefening, ontpopte zich tot een krachtige ervaring met een ongekende impact.

Leon
Referenties Joyce

Wendelien is zowel een luisterend oor als in staat flinke spiegels voor te houden. Door haar aanmoedigingen om mijn eigen pad te volgen op mijn eigen manier, sta ik waar ik nu sta.

Joyce
Referenties Nanko

Ik deed mee aan een business-retraiteweek op Mallorca, georganiseerd door Wendelien, en het was een openbaring. Weg van de dagelijkse drukte, kreeg ik de kans om diep na te denken over belangrijke thema’s en mijn toekomstvisie helder te krijgen.

Nanko
Referenties Paola

Wendelien hielp mij met veel presentie en aandacht te connecten en verder te verdiepen met de belangrijkste bron van liefde: de liefde voor mijzelf!

Paola
Referenties Sjaak

Tijdens een sessie met Wendelien werd me iets bijzonders duidelijk. Zelfliefde en de band met onze ouders zijn onlosmakelijk verbonden. Ik dacht altijd dat ik iets miste in mijn jeugd, maar wat bleek? Mijn ouders hebben me juist de kracht gegeven om de uitdagingen van zelfliefde aan te gaan.

Sjaak
Referenties Lise

Ik vond het een ontzettend leerzame, open en liefdevolle Doorbraak Sessie en besef me dat dit hét moment is om die sprong te wagen, en dat alles precies op het juiste moment gebeurt.

Lise

Wat mag je van ons verwachten?

DE 5 BELOFTES

Multi-dimensionele aanpak

Omdat wij geloven dat alles verbonden is, werken wij op fysiek, mentaal, emotioneel én energetisch niveau.

Ervaren collectief

Onze trainers, coaches en healers gebruiken hun eigen levenservaring om jou diepgaand te begeleiden bij jouw transformatiesreis.

Prikkelende trainingsvormen

We volgen geen vast stramien, maar spelen met wat zich aandient in het moment.

Veilige leeromgeving

Leren doen we samen, van én met elkaar en dat kan alleen in een omgeving waar alles er zonder oordeel mag zijn.

Jij kiest jouw pad

Ons diverse aanbod maakt dat jij zelf bepaalt welke route bij jou past en dus ook hoe snel en hoe diep je gaat.

Begeleider

Wendelien

Mijn missie? Individuen en organisaties helpen om oude ‘programmeringen’ overboord te gooien en grenzen te verleggen, zodat ze hun volledige potentieel kunnen benutten.

Meer over Wendelien