HEAVENT

Een proeverij van heling voor jouw Innerlijke Kind

HEAVENT is een krachtige combi tussen HEAling & eVENT die jou op een toegankelijke manier ondersteunt om blokkerende patronen op te ruimen. Samen delen en beleven; je hoeft het alleen maar te ervaren. Na de succesvolle editie van 31 maart staat ook het volgende HEAVENT geheel in het teken van het helen van jouw innerlijke kind.

Een proeverij van heling voor jouw innerlijke kind

We hebben allemaal een innerlijk kind dat, met name vanuit onze opvoeding, op een bepaalde manier beïnvloed is. Ook al ben je al lang volwassen, als je deze ‘wonden’ niet heelt, werkt dit, vaak ongemerkt, nog steeds door.

Wil je hier meer inzicht in krijgen? Een stapje op weg naar (meer) heling zetten? Dan is de volgende HEAVENT-editie iets voor jou.

  • Ontdek hoe je ‘de roep’ van jouw innerlijk kind kunt herkennen
  • Krijg inzicht in jouw ‘coping-strategieën’
  • Ervaar een proeverij van verschillende vormen van healing om blokkerende patronen op te helpen ruimen
  • Ontmoet gelijkgestemden om samen te delen en te ontdekken
  • Ontvang instructies om hier zelf verder mee aan de slag te gaan en de positieve effecten op langere termijn terug te kunnen zien

Voor wie is dit HEAVENT geschikt?

INNERLIJK KIND WERK

Als de behoefte aan liefde, veiligheid en zorg die jij als kind had niet (altijd) vervuld werd, kan dat flinke sporen achterlaten. Daar ligt lang niet altijd een aanwijsbare traumatische gebeurtenis aan ten grondslag. Ook minder ‘grijpbare’ omstandigheden, zoals de emotionele onbeschikbaarheid van (één van de) ouders, kunnen veel impact hebben op hoe jij je als volwassene gedraagt.

Als dat bij jou aan de orde is, herken jij jezelf misschien in (één van) deze aspecten:

  • Je reageert vaak erg emotioneel. Je kan plotseling heel geïrriteerd en boos, of juist stil en verdrietig worden zonder dat de aanleiding duidelijk voor je is.
  • Je bent erg onafhankelijk, gelooft dat je niemand nodig hebt, of je vindt het moeilijk om hulp te vragen of aan te nemen.
  • Je dempt je gevoelens door bijvoorbeeld te veel te drinken of drugs te gebruiken, overmatig te werken, ongezond te eten of te gokken.
  • Je hebt last van mentale aandoeningen zoals depressies, angsten, lusteloosheid, slapeloosheid of concentratieproblemen.
  • Je komt in relaties steeds dezelfde patronen tegen. Dit wijst meestal op hechtingsproblematiek. Voorbeelden zijn verlatingsangst, bindingsangst en extreme jaloezie.

Contact maken met de pijn die jij als kind ervaren hebt, ook wel innerlijk kind-werk genoemd, is een belangrijke stap op weg naar heling. Tijdens dit HEAVENT gaan we daar op een veilige manier een mooie stap in zetten.

HET HEAVENT PROGRAMMA

HEAVENT is meer dan alleen een live event

VOOR- EN NAZORG

Om de kracht van heling zo optimaal mogelijk te ontsluiten, krijg je voorafgaand aan HEAVENT toegang tot een professionele online trainingsomgeving waarin je jouw intentie voor HEAVENT in de energie kunt zetten. Ook kun je een afweerprofielen-assessment maken, waarmee je meer inzicht in jouw ‘coping-strategieën’ krijgt. Indien het goed voor jou voelt, kun je in deze omgeving al kennismaken met de andere deelnemers. Na afloop van HEAVENT blijft deze omgeving nog even beschikbaar. Je krijgt tips om zelf verder aan de slag te gaan met het thema Innerlijk Kind. Ook is er ruimte voor jouw reflecties en om je ervaringen met andere deelnemers verder uit te wisselen. De échte kracht van transformatie zit in het samen delen en ontdekken!

Praktische details

De datum en tijd voor de volgende editie van HEAVENT volgen binnenkort.

We creëren een veilige setting waarin je heerlijk in de ontvangstmodus kunt gaan.

De locatie van de volgende editie van HEAVENT volgt binnenkort.

De mogelijkheid om deze avond bij te wonen is een ongelooflijke verrijking voor iedereen die een stap wil zetten op het vlak van innerlijke kind heling. Fysiek, mentaal of energetisch, je ontvangt precies wat voor jou nu nodig is.

De investering voor de live deelname én het gebruik van de online omgeving is € 88,-. Je krijgt er een unieke ervaring met op innerlijke kind heling gerichte universele liefdeskracht voor terug die onbetaalbaar is!

Wat mag je van ons verwachten?

DE 5 BELOFTES

Multi-dimensionele aanpak

Omdat wij geloven dat alles verbonden is, werken wij op fysiek, mentaal, emotioneel én energetisch niveau.

Ervaren collectief

Onze trainers, coaches en healers gebruiken hun eigen levenservaring om jou diepgaand te begeleiden bij jouw transformatiesreis.

Prikkelende trainingsvormen

We volgen geen vast stramien, maar spelen met wat zich aandient in het moment.

Veilige leeromgeving

Leren doen we samen, van én met elkaar en dat kan alleen in een omgeving waar alles er zonder oordeel mag zijn.

Jij kiest jouw pad

Ons diverse aanbod maakt dat jij zelf bepaalt welke route bij jou past en dus ook hoe snel en hoe diep je gaat.

Begeleiders

Wendelien

Mijn missie? Individuen en organisaties helpen om oude ‘programmeringen’ overboord te gooien en grenzen te verleggen, zodat ze hun volledige potentieel kunnen benutten.

Meer over Wendelien

Jeroen

Mijn missie is om mensen via mantrazang de krachtige energie van liefde te laten ervaren en zo bij te dragen aan een collectief ontwaken in onvoorwaardelijke liefde.

Meer over Jeroen

Nathalie

Ik mag hier zijn om mensen te laten voelen dat de Heelheid en Eenheid in hen al volledig aanwezig is. Dat er een waanzinnige krachtige stroom van Levensenergie in hen aanwezig is, die ze ten volle mogen laten stromen en ze naar innerlijke en uiterlijke werelden brengt, die je voorstellingsvermogen te boven gaan.

Meer over Nathalie