xmasHEAVENT

Samen vieren, eten, verbinden, manifesteren | Het gratis xmasHEAVENT nodigt je uit!

Heb jij zin om Tweede Kerstdag op een vernieuwende manier te vieren? Er een fijne dag van te maken in verbinding met gelijkgestemden? Samen aan tafel, bijdragen aan de Leftover Potluck en heerlijk eten? Voel je welkom! Met een Visionboard maken we onze individuele én collectieve wensen voor 2023 inzichtelijk, en zetten we deze kracht bij via een activerende Om Chanting. De toegang is gratis; dit is het kerstcadeau van The Fountain Academy aan jou!

Samen vieren, eten, verbinden, manifesteren

De kerstperiode is bij uitstek geschikt om even stil te staan bij wat er in jou leeft. Om dankbaar te zijn voor alles wat het afgelopen jaar op jouw weg verscheen. En om te dromen over wat er allemaal nog op jouw pad mag verschijnen.

Tijdens deze speciale kerst-editie van HEAVENT gaan we samen vieren, eten, verbinden en manifesteren.

We gooien een Leftover Potluck, een Vision Board Workshop en een Om Chanting in de mix en maken het met elkaar gezellig in de prachtige Mariakapel Coudewater.

Omdat iedereen een fijne kerst verdient!

 

.

Leftover Potluck

EEN VERRASSEND, ALTERNATIEF EN GEZELLIG KERSTDINER

Het Potluck-concept past helemaal bij deze tijd. Het is een gezamenlijke maaltijd waarbij iedereen eten en drinken meebrengt (liefst zelf bereid) en dat deelt met de andere aanwezige gasten. Zo creëer je samen met minimale kosten een verrassende maaltijd. Delen en verbinden staan daarbij centraal.

Bij The Fountain Academy zijn wij groot fan van Potluck’s. En tweede kerstdag, als er vaak nog wel wat over is van kerstavond en/of tweede kerstdag, is daarvoor een perfect moment. Wij zetten de dinertafel in de prachtige Mariakapel Coudewater met liefde voor iedereen klaar. Schuif je ook aan?

Vision Board

SAMEN CREËREN WE 2023

Een Vision Board maken is een fijne manier om jouw (onbewuste) verlangens tastbaar te maken. In sfeer, woord en beeld haal jij je binnenste naar buiten en geef je het vorm op papier. Zodat het zichtbaar wordt. Voor jezelf, en voor het Universum.

Tijdens het xmasHEAVENT gaan we na een korte inleiding en begeleide meditatie samen op een creatieve manier aan de slag met onze verlangens en wensen voor het nieuwe jaar. Voor onszelf én voor de wereld. We maken samen één groot Vision Board met voor ieder een eigen uniek plekje én en groot gezamenlijk veld. Want 2023 is het jaar van de co-creatie.

Tijdens de workshop is er volop ruimte om met elkaar te delen. Als ons gezamenlijke Vision Board klaar is zetten we dit om in een Om Chanting.  Hiermee verankeren we alles dat op het Vision Board terecht is gekomen en zetten we dit kracht bij. Samen op naar 2023!

Om Chanting

TRANSFORMATIEVE KRACHT

We maken tijdens het xmasHEAVENT gebruik van een speciale vorm van Om Chanting, waarmee we een vortex met golven van positieve helende energie creëren. Naast het bekrachtigen van het gezamenlijke Vision Board wordt hiermee ook het zelfhelend vermogen van alle deelnemers én hun omgeving geactiveerd. De onderstaande video van Bhakti Marga India licht dit verder toe.

 

 

Praktische details

Iedereen is welkom! Dus neem vooral ook je familie, vrienden, buren én kinderen mee. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde!

Tweede kerstdag (26 december)

Tijdstip: We beginnen om 16:00 uur (inloop vanaf 15:45 uur). De eindtijd is ca 20:00 uur.

Waar: Mariakapel Coudewater Rosmalen (vlak bij ‘s-Hertogenbosch)

De toegang is gratis; dit is het kerstcadeau van The Fountain Academy aan jou!

Jij draagt bij met jouw aanwezigheid en met jouw aandeel in de gezamenlijke Leftover Potluck.

  • Neem iets te eten en iets te drinken mee voor 2 a 3 personen om te delen. Hou er rekening mee dat er geen mogelijkheid is iets op te warmen. Maak ook kaartjes voor bij de gerechten waarop staat wie het gerecht heeft gemaakt, wat het gerecht is en wat er in is verwerkt. Voor wie ervaring heeft met glutenvrij en/of lactosevrij koken: fijn als jouw gerecht rekening houdt met deze allergieën, dan weten we zeker dat er voor iedereen iets bij zit.

Ook jouw donatie is van harte welkom.

Wat mag je van ons verwachten?

DE 5 BELOFTES

Multi-dimensionele aanpak

Omdat wij geloven dat alles verbonden is, werken wij op fysiek, mentaal, emotioneel én energetisch niveau.

Ervaren collectief

Onze trainers, coaches en healers gebruiken hun eigen levenservaring om jou diepgaand te begeleiden bij jouw transformatiesreis.

Prikkelende trainingsvormen

We volgen geen vast stramien, maar spelen met wat zich aandient in het moment.

Veilige leeromgeving

Leren doen we samen, van én met elkaar en dat kan alleen in een omgeving waar alles er zonder oordeel mag zijn.

Jij kiest jouw pad

Ons diverse aanbod maakt dat jij zelf bepaalt welke route bij jou past en dus ook hoe snel en hoe diep je gaat.

Begeleiders

Wendelien

Ik zie het als mijn missie om mensen weer laten vertrouwen op wie ze werkelijk zijn, zodat ze vanuit autonomie en verbinding kunnen leven, (samen)werken en liefhebben.

Meer over Wendelien

Jeroen

Mijn missie is om mensen via mantrazang de krachtige energie van liefde te laten ervaren en zo bij te dragen aan een collectief ontwaken in onvoorwaardelijke liefde.

Meer over Jeroen