Het eerste HEAVENT van Nederland

De mogelijkheid om een HEAVENT bij te wonen is een ongelooflijke verrijking voor iedereen die zijn gezondheid een boost wil geven. Fysiek, mentaal of energetisch, je ontvangt precies wat voor jou nu nodig is.

Het eerste HEAVENT van Nederland

Een visioen in Mariakapel Coudewater

Toen ik in September de Mariakapel Coudewater bezocht, mocht ik een visioen ontvangen. Ik zat op het altaar en er verschenen drie mensen in de ruimte.

    • Soundhealer Nathalie van Os die je met haar hemelse klanken op vele lagen aanraakt,

    • Quantum healer Mikhael Akasha die samen met zijn partner Azava Akasha Salakory en een aantal prachtige tools diepe onbewuste stukken in beweging brengt en

    • Mantra healer Jeroen Peperkamp die je in een staat van onvoorwaardelijke liefde brengt.

Het volgende moment zag ik de kapel vol mensen en deze drie healers samen op het podium. En toen ik de dag daarna wakker werd was het HEAVENT concept geboren.

Op naar het preHEAVENT

Wie mij een beetje kent, weet dat ik meestal niet blijf dromen maar gewoon ga creëren. Ook al heb ik nog geen idee hoe ik het voor elkaar krijg, ik vertrouw op dit soort ‘doorgevingen’ en stap vol vertrouwen in het co-creatie proces.

Op zondag 6 november, tijdens de try-out in de Nieuwe Tijd Yurt in Heeswijk-Dinther, werd dit meer dan beloond. De verschillende vormen van healing smolten ‘als vanzelf’ samen tot één groot veld van liefde en heling, dat in combinatie met de plek en de bijdrage van elke individuele deelnemer ons op hart en zielsniveau wist te beroeren.

Wat een energie. Wat een magie. Dit is waarvoor ik op aarde ben. Dit is de bedoeling. Verbinding. Echt. Puur. Wow!

Kom je ook jouw zelfhelend vermogen ontdekken én activeren?

Je bent zo, zo welkom!

Onverwachte support vanuit de TwinRay Sanctuary in Ashland, Oregon

Als je iets doet wat de bedoeling is, word je geholpen. Ik weet dat het zo werkt. Maar als het ook echt op een totaal onverwachte manier gebeurt?

Ik ga even een paar weken terug naar zaterdag 8 oktober. De dag dat ik afscheid nam van de deelnemers aan de True Business Retraite die ik in Mallorca mocht verzorgen. Moe maar voldaan zaten we heerlijk in het zonnetje te genieten van een fijne lunch, toen ik tijdens het gesprek opnieuw iets ‘doorkreeg’. Iets dat ik ook al ‘gehoord’ had in de tempels van Egypte dit voorjaar.

Ik zag een toekomst voor The Fountain Academy met (nieuwe) online technologie in een internationale setting. Op dat moment viel alles samen. Mijn ervaringen bij het IT-bedrijf Smile dat ik in 2020 mocht overdragen, zag ik ineens in een ander daglicht.

Ik besloot nog niet gelijk te handelen, er liep immers al zoveel voor de komende maanden. Meer doen met online kwam wel in de strategie voor 2023 en daarmee was het voorlopig even geborgd.

Tot ik op zondagavond 20 november een telefoontje kreeg van Mikhael, één van de healers op het HEAVENT met de vraag of het mogelijk is om HEAVENT ook te gaan streamen. Zodat de founders van het instituut waar hij de afgelopen jaren is opgeleid online kunnen aansluiten om zijn healing te ondersteunen en bekrachtigen. En zodat de community achter dit instituut ook de gelegenheid krijgt het HEAVENT online bij te wonen.

Het was even schakelen, maar in één dag wist ik alles te regelen wat hiervoor nodig is. En dus gaat het HEAVENT al bij de eerste editie online!

Ancient wisdom gecombineerd met online technologie

Op vrijdagavond 2 december gaan we het gewoon doen, het allereerste HEAVENT van Nederland in de prachtige Mariakapel op Landgoed Coudewater.

Verschillende vormen van healing. Verschillende vormen van deelname. Ancient wisdom gecombineerd met online technologie om een krachtig groepsveld te creëren.

De mogelijkheid om hierbij aanwezig te zijn, is een ongelooflijke verrijking voor iedereen die zijn gezondheid een boost wil geven. Fysiek, mentaal of energetisch, je ontvangt precies wat voor jou nu nodig is.

Ik voel tot in het diepst van mijn cellen hoe bijzonder die avond gaat worden. Shivers all over, nu al!

Kom je ook, live óf online? Je bent zo, zo welkom!

Liefs van Wendelien

Referenties De ervaring van Tony tijdens het preHEAVENT

Er wordt een hemelse sfeer gecreëerd die helend is voor de ziel. De klankmeditatie van Nathalie opent je hart en brengt je in een staat van vervoering waarna de healing van Azava en Mikhael zorgt dat de chakras opnieuw worden uitgelijnd, iets wat als sensaties wordt gevoeld in het lichaam. De mantrazang van Jeroen zorgt voor een feeststemming tot besluit, waardoor je in verlichte staat weer huiswaarts keert.

De ervaring van Tony tijdens het preHEAVENT
Referenties De ervaring van Marie-José tijdens het preHEAVENT

Een heeele bijzondere reis – hemelse klanken – opschoning en herijking van alle chakra’s – heftige gewaarwordingen – complete heling op diepere lagen – prachtig mantra’s – zingen en dansen. Ga dit grootse event vooral zelf ervaren. Laat je verrassen door deze “magiërs”. Genieten met een grote G!

De ervaring van Marie-José tijdens het preHEAVENT
Referenties De ervaring van Naomi tijdens het preHEAVENT

Het is een bijzondere ervaring. Door de voicehealing voelde ik een kalmte over mij heen komen en in mijn lichaam begon de energie te stromen. Een mooi begin om je open te stellen voor de volgende healing. Tijdens de quantum healing voelde ik de negatieve energie weg glijden en je chakra’s worden weer gevuld met positieve energie en levenslust. De mantra’s zijn heel fijn om mee af te sluiten en brengen je weer terug in het nu. Deze healingen samen zijn in één woord MAGISCH, sindsdien is er voor mijn gevoel heel veel veranderd in mijn lichaam, echt fantastisch!

De ervaring van Naomi tijdens het preHEAVENT
Vind je unieke weg in werken, leven en liefhebben vanuit verbinding.

De wereld heeft ons HART nodig!