Integrale Teamontwikkeling

Jouw doelstellingen behalen door het volgen van de natuurlijk flow

Wat zou het fijn zijn als ik met mijn team en organisatie echt waar kan maken wat we voor ogen hebben. Als iedereen op de juiste plek zou staan volgens de natuurlijke flow. Zodat bezield samenwerken, praktische kaders én zakelijke ambities hand in hand gaan. Hoe zou dat zijn?

Wat Integrale Teamontwikkeling jou brengt

Wij geloven dat alles met elkaar samenhangt en elkaar beïnvloedt vanuit een natuurlijke stroom. Dit gedachtegoed is ook van toepassing op mensen, teams en organisaties. Met onze programma’s ondersteunen wij organisaties in het behalen van hun doelstellingen door het volgen van deze natuurlijk flow. Dat doen we door:

  • de samenhang tussen de bovenstroom (denken) en de onderstroom (voelen) inzichtelijk te maken;
  • blokkades op te lossen zodat de natuurlijke stroom weer volop de ruimte krijgt;
  • bezield samenwerken, praktische kaders én zakelijke ambities met elkaar te verbinden.

De mens is nu eenmaal niet maakbaar

LEIDERSCHAP | TALENTMANAGEMENT | EMPLOYEE ENGAGEMENT | INNOVATIE

In onze aanpak speelt de onderstroom in organisaties een grote rol. Deze onderstroom zorgt ervoor dat op ‘maakbaarheid’ gebaseerde verandertrajecten vroeg of laat ‘stranden’. Want de mens is nu eenmaal niet maakbaar.

De traditionele wijze van veranderen is vaak gebaseerd op ‘one size fits all’ en gaat voorbij aan de intrinsieke motivatie en (on)bewuste drijfveren van alle betrokkenen. Het onzichtbare en het ‘onuitgesprokene’. Hierdoor wordt de natuurlijke stroom vastgezet. Dat kost energie, die je liever voor jouw zakelijke ambities wilt gebruiken.

Wij inspireren en faciliteren jou om de natuurlijke stroom in jouw organisatie bewúst toe te passen. Met welk vraagstuk je ook worstelt, wij maken helder wat er werkelijk speelt en helpen je met het bepalen van de juiste route en ondersteuning.

Als dit je aanspreekt en je bereid bent blokkerende patronen los te laten, garanderen wij jou een optimale samenwerking tussen iedereen die bij jouw organisatie is betrokken. Zodat je de natuurlijke stroom laat werken voor waar jouw organisatie voor staat en gaat.

Wie zijn wij?

Wij zijn Wendelien en Sybren. We hebben ruime ervaring in het begeleiden van complexe cultuurveranderingsprocessen in dienstverlening, industrie, zorg en onderwijs, al dan niet in combinatie met ICT.

In onze unieke drijfveren gerichte aanpak maken wij gebruik van een mix van vernieuwende tools ten behoeve van leiderschap, talentmanagement, employee engagement en innovatie, zoals Integrated IQ/EQ/SQ/FQ-assessments, Teamflow Sessies, Organisatie Opstellingen en 1-op-1 Coaching.

Zo zijn wij in staat om voor elke opdracht een passende out-of-the-box aanpak samen te stellen, die ook de onderstroom betrekt en daardoor blijvende verandering faciliteert.

OVER WENDELIEN

Als directeur en eigenaar van Smile heb ik diverse (software) concepten ontwikkeld en geïmplementeerd, gericht op het zichtbaar maken en leren van de onderstroom in organisaties.

Als LeiderschapsCoach, Innovatie-Trainer en Organisatie Opsteller geef ik nu alles wat ik zelf heb mogen leren met liefde en passie door aan bedrijven die klaar zijn voor een vernieuwende aanvliegroute om meer draagvlak, verbinding, innovatie en flow te bewerkstelligen.

OVER SYBREN

Al vroeg in mijn leven ontdekte ik mijn passie voor persoonlijke- en organisatie ontwikkeling. Samen klinkende resultaten bereiken. Die passie heb ik de afgelopen 25 jaar in diverse management functies ingezet.

Vanaf 2012 ben ik mijn hart gaan volgen door me te richten op samenwerking en gedeeld leiderschap d.m.v. coaching en training en organisatie ondersteuning.

Het geheim van succesvolle verandering ligt buiten de zichtbare en drukke activiteiten die verandering omringen. Succesvolle verandering is in de kern geworteld in iets veel eenvoudigers: hoe een daadwerkelijke verandering bij iedere betrokken persoon te faciliteren.

Praktische details

Een traject Integrale Teamontwikkeling wordt in overleg afgestemd op jouw unieke situatie. Neem via het onderstaande formulier contact met ons op voor een intakegesprek en offerte.

Aanvraag online intake Integrale Teamontwikkeling

"*" geeft vereiste velden aan

Contact gegevens

Naam*
Email*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Referenties Barbara van Wegen

Ik ben een moeilijk persoon als het gaat om coaching. Bij mij moet iemand echt bewijzen dat het een goede investering is om hem of haar in te huren. Na een zeer korte ontmoeting wist Sybren mij gelijk goed in te schatten. En na een zeer aangenaam intakegesprek was voor mij duidelijk dat hij ook echt een toegevoegde waarde was voor mijn ontwikkeling op zowel privé als zakelijk vlak. Zijn coaching heeft mij geholpen om weer vanuit mijn eigen drijfveren mijn bedrijf verder op te bouwen.

Barbara van Wegen
Referenties Ellen Leenhouts-Koenen

In iedereen zit een leider. Het was voor mij heel waardevol om onder begeleiding van Wendelien op zoek te mogen gaan naar de authentieke leider in mezelf en deze te vinden.

Ellen Leenhouts-Koenen
Referenties Evert Bal

Sybren heeft enorm geholpen door de uitkomst van een talenten analyse te koppelen aan mijn persoonlijkheid en praktisch toe te passen in mijn werk als zelfstandige. Mijn effectiviteit is enorm toegenomen en kan beter inschatten waar mijn valkuilen zitten. Ook de workshops hebben mij geholpen talenten voor verschillende zaken effectief in te zetten.

Evert Bal
Referenties Nanko

Ik deed mee aan een business-retraiteweek op Mallorca, georganiseerd door Wendelien, en het was een openbaring. Weg van de dagelijkse drukte, kreeg ik de kans om diep na te denken over belangrijke thema’s en mijn toekomstvisie helder te krijgen.

Nanko
Referenties Ernst Verhaar

Sybren kreeg ik aangeraden toen iets in mij blokkeerde om verder te komen. Sybren wist door zijn natuurlijke manier van observeren en intuïtief aanvoelen haarfijn de vinger op de zere plek te leggen. Hierbij hielp eveneens de drijfverenanalyse en Human Design. Hij is in staat je (weer) in jezelf te laten geloven, laat je je eigen meerwaarde zien en geeft je zelfvertrouwen een boost.

Ernst Verhaar
Referenties Yfke Laanstra

Sybren bezit een prettige combi van directheid, nuchterheid en to-the-point zijn zonder dat het afstandelijk of te sturend is. Hij blijft erg toegankelijk, sympathiek en behulpzaam. Een mooie combi ook van sensitiviteit en zakelijkheid.

Yfke Laanstra

Wat mag je van ons verwachten?

DE 5 BELOFTES

Multi-dimensionele aanpak

Omdat wij geloven dat alles verbonden is, werken wij op fysiek, mentaal, emotioneel én energetisch niveau.

Ervaren collectief

Onze trainers, coaches en healers gebruiken hun eigen levenservaring om jou diepgaand te begeleiden bij jouw transformatiesreis.

Prikkelende trainingsvormen

We volgen geen vast stramien, maar spelen met wat zich aandient in het moment.

Veilige leeromgeving

Leren doen we samen, van én met elkaar en dat kan alleen in een omgeving waar alles er zonder oordeel mag zijn.

Jij kiest jouw pad

Ons diverse aanbod maakt dat jij zelf bepaalt welke route bij jou past en dus ook hoe snel en hoe diep je gaat.

Begeleiders

Wendelien

Mijn missie? Individuen en organisaties helpen om oude ‘programmeringen’ overboord te gooien en grenzen te verleggen, zodat ze hun volledige potentieel kunnen benutten.

Meer over Wendelien

Sybren

Het is mijn missie om (groepen) mensen te ondersteunen bij het verhogen van het rendement van samenwerking.

Meer over Sybren