Online Healing

Heel jouw innerlijke kind

We hebben allemaal een innerlijk kind dat, met name vanuit onze opvoeding, op een bepaalde manier beïnvloed is. Ook al ben je al lang volwassen, als je deze ‘wonden’ niet heelt, werkt dit, vaak ongemerkt, nog steeds door. Wil je hier meer inzicht in krijgen? Een stapje op weg naar (meer) heling zetten? Dan is deze online healing echt iets voor jou!

Wat deze online healing jou aanreikt

 • Ontdek hoe je ‘de roep’ van jouw innerlijk kind kunt herkennen
 • Ervaar hoe je dit om kunt zetten in heling
 • Ontvang instructies om hier zelf verder mee aan de slag te gaan

Voor wie is deze healing geschikt?

INNERLIJK KIND WERK

Als de behoefte aan liefde, veiligheid en zorg die jij als kind had niet (altijd) vervuld werd, kan dat flinke sporen achterlaten. Daar ligt lang niet altijd een duidelijk aanwijsbare traumatische gebeurtenis aan ten grondslag. Ook minder ‘grijpbare’ omstandigheden, zoals de emotionele onbeschikbaarheid van (één van de) ouders, kunnen veel impact hebben op hoe jij je als volwassene gedraagt.

Als dat bij jou aan de orde is, herken jij jezelf misschien in (één van) deze aspecten:

 • Je reageert vaak erg emotioneel. Je kan plotseling heel geïrriteerd en boos, of juist stil en verdrietig worden zonder dat de aanleiding duidelijk voor je is.
 • Je bent erg onafhankelijk, gelooft dat je niemand nodig hebt, of je vindt het moeilijk om hulp te vragen of aan te nemen.
 • Je dempt je gevoelens door bijvoorbeeld te veel te drinken of drugs te gebruiken, overmatig te werken, ongezond te eten of te gokken.
 • Je hebt last van mentale aandoeningen zoals depressies, angsten, lusteloosheid, slapeloosheid of concentratieproblemen.
 • Je komt in relaties steeds dezelfde patronen tegen. Dit wijst meestal op hechtings- problematiek. Voorbeelden zijn verlatingsangst, bindingsangst en extreme jaloezie.

Contact maken met de pijn die jij als kind ervaren hebt, ook wel innerlijk kind-werk genoemd, is een belangrijke stap op weg naar heling. In deze online healing gaan we daar op een veilige manier aan werken.

Waarom Wendelien deze healing door wil geven

HO’OPONOPONO

“Toen ik me realiseerde wat ik als kind tekort ben gekomen, ben ik een tijd lang boos geweest op mijn ouders. Ik legde de verantwoordelijkheid en schuld van wat ik heb moeten missen volledig bij hen neer. Het heeft heel wat innerlijk werk gekost om uit de slachtofferrol te stappen en verantwoordelijkheid te nemen voor mijn eigen verhaal. De grootste sprong heb ik gemaakt toen het me lukte om hen op zielsniveau vergeving te schenken via de Ho’oponopono methode. Daarmee vergaf ik ook mezelf. De methode werkt diep door, maar is heel eenvoudig uit te voeren. Daarom geef ik hem via deze online healing heel graag en met liefde aan jou door.”

Praktische details

Datum: dinsdag 30 mei
Tijdstip: 20:O0 – 21:30 uur
Waar: Deze healing wordt online gegeven, de toegangsgegevens worden per mail verstuurd.

De investering voor deze online healing is 22 euro incl. BTW.

Aanmelden Online Healing 'Heel je innerlijke kind'

"*" geeft vereiste velden aan

Contact gegevens

Naam*
Email*

Reserveren en afrekenen

In dit veld worden alleen de nog beschikbare data getoond.

Betaalmethode
American Express
Discover
MasterCard
Visa
Ondersteunde creditcards: American Express, Discover, MasterCard, Visa
 
Je betaling verloopt veilig via onze betaalprovider Mollie.nl. Er worden geen bankgegevens opgeslagen op deze website. Bij een succesvolle betaling ontvang je een bevestiging van je betaling via email.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Wendelien

 • Zeer ervaren coach op het gebied van transformatie en intimiteit
 • Deelt haar persoonlijke struggles in alle openheid
 • Diepe kennis van (self) love activaties en innerlijke kind heling
 • Werkt intuïtief, afgestemd op jouw proces
 • Creëert een veilige setting
 • Biedt persoonlijke aandacht, tijd en ruimte
 • Danst en schrijft graag haar gevoel
Referenties Leon

Mijn eerste kennismaking met innerlijk-kind werk was niets minder dan een openbaring. Ondanks de spanning, was het de passie en toewijding van Wendelien die me over de streep trok. Wat begon als een terloopse oefening, ontpopte zich tot een krachtige ervaring met een ongekende impact.

Leon
Referenties Lise

Ik vond het een ontzettend leerzame, open en liefdevolle Doorbraak Sessie en besef me dat dit hét moment is om die sprong te wagen, en dat alles precies op het juiste moment gebeurt.

Lise
Referenties Esther Pompe

Ik heb geleerd dat alle liefde begint met de liefde voor jezelf en dat je voor een gelukkig leven alle verwachtingen helemaal los moet laten.

Esther Pompe

Wat mag je van ons verwachten?

DE 5 BELOFTES

Multi-dimensionele aanpak

Omdat wij geloven dat alles verbonden is, werken wij op fysiek, mentaal, emotioneel én energetisch niveau.

Ervaren collectief

Onze trainers, coaches en healers gebruiken hun eigen levenservaring om jou diepgaand te begeleiden bij jouw transformatiesreis.

Prikkelende trainingsvormen

We volgen geen vast stramien, maar spelen met wat zich aandient in het moment.

Veilige leeromgeving

Leren doen we samen, van én met elkaar en dat kan alleen in een omgeving waar alles er zonder oordeel mag zijn.

Jij kiest jouw pad

Ons diverse aanbod maakt dat jij zelf bepaalt welke route bij jou past en dus ook hoe snel en hoe diep je gaat.

Begeleider

Wendelien

Mijn missie? Individuen en organisaties helpen om oude ‘programmeringen’ overboord te gooien en grenzen te verleggen, zodat ze hun volledige potentieel kunnen benutten.

Meer over Wendelien