Persoonlijk Leiderschap Coaching

Een uniek en gedurfd traject van zelfontwikkeling, impact en positieve transformatie

Hey jij daar, ja jij, de onbevreesde pionier die elke dag weer het roer stevig in handen neemt. Jij snapt het, toch? Je weet dat het niet alleen om de cijfers draait, maar dat je ook je hart moet laten spreken. Dat is precies de balans die je nodig hebt. En weet je wat? Wij hebben iets dat perfect bij jou past. Maar let op, het is niet voor iedereen weggelegd. Alleen de échte durfals durven deze uitdaging aan te gaan.

Versterk je persoonlijk leiderschap met onze gedurfde coaching

Ben je klaar voor een uniek en gedurfd traject van zelfontwikkeling, impact en positieve transformatie? Wil je je potentieel volledig benutten en een blijvende verandering in je leven brengen? Dan zit je hier goed. Bij ons staat persoonlijk leiderschap centraal. We bieden je een coachingstraject op maat dat je helpt om je overtuigingen te onderzoeken en je dichter bij je ware zelf te brengen.

Coaching voor Leiders en Beslissers

Persoonlijk leiderschap is een essentiële vaardigheid voor iedereen die een organisatie leidt, strategische beslissingen neemt en teams aanstuurt. Wij begrijpen dat de combinatie van rationele besluitvorming en emotionele intelligentie cruciaal is voor succes. Daarom helpen we je om de juiste balans te vinden tussen ratio en emotie, en hoe je blijvende verandering en groei kunt realiseren.

Benut de Kracht van Emoties

Onze coaching richt zich op het integreren van denken en voelen, en het versterken van je intuïtie. We helpen je om de kracht van emoties te benutten en deze in te zetten voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Coaching voor Uiteenlopende Uitdagingen

Of je nu op een kruispunt in je leven staat, worstelt met stress, onzekerheid of relatieproblemen, we zijn er om je te ondersteunen. Onze coaching kan je helpen bij diverse vraagstukken:

 • Koersverheldering, nieuwe carrièrestap
 • Intuïtie ontwikkelen
 • Integratie denken en voelen
 • Op een kruispunt staan, keuzes maken
 • Professioneel meer zichtbaar willen zijn
 • Onzekerheid, gebrek aan eigenwaarde
 • Werk/privé balans
 • Oude trauma’s en pijn verwerken
 • Leren omgaan met (hoog)sensitiviteit
 • Assertiviteit en grenzen
 • Innerlijke criticus en compassie
 • Stress/burnout klachten
 • Relatieproblemen/scheiding
 • Rouw/verlies

Dus, ben je er klaar voor om jouw persoonlijk leiderschap te versterken, je potentieel volledig te benutten en een blijvende positieve verandering in je leven teweeg te brengen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem de teugels in handen met persoonlijk leiderschap

Bij ons geen vage beloftes of doelloze sessies. We bieden een concreet en resultaatgericht traject van 4 maanden. Onze eigenzinnige en gedurfde aanpak richt zich op de eindstreep, niet op het aantal stappen dat je nodig hebt om daar te komen.

Transparantie Voorop

We houden niet van verborgen agenda’s of onduidelijkheid. Daarom zijn we glashelder over onze aanpak. We willen dat je weet waar je aan begint en wat je kunt verwachten.

Ben je Klaar voor de Reis?

Ben je klaar om de leiding te nemen en je doelen te bereiken? Stap dan in, we gaan op reis. Een reis van 4 maanden, recht op je doel af. Zonder omwegen, zonder tijdverspilling. Gewoon, omdat dit het moment is.

Ontdek de unieke aanpak van Sybren en Wendelien

Met een unieke combinatie van technische kennis, managementvaardigheden en een flinke dosis menselijkheid, bieden Sybren en Wendelien een nieuwe dimensie aan expertise. Ze gaan verder dan de standaard aanpak in het bedrijfsleven en zorgen voor balans tussen hoofd en hart.

De expertise van Sybren en Wendelien

Sybren is een deskundige zakenman die zijn technische kennis en managementvaardigheden naadloos combineert. Als identiteitscoach werkt hij op het kruispunt van organisatie en persoonlijkheid. Hij weet complexe kwesties te vereenvoudigen en tot de kern te herleiden.

Wendelien brengt een schat aan ervaring naar de tafel. Ze heeft een solide achtergrond als DGA in IT, cultuurverandering en innovatie. Als transformatiebegeleider, zet ze zich in om zowel individuen als bedrijven te helpen groeien en bloeien. Ze heeft een unieke aanpak, waarbij ze tijdloze wijsheid combineert met hedendaagse inzichten.

Hoofd en hart in balans

Met hun gecombineerde achtergrond en expertise weten Sybren en Wendelien als geen ander hoe het er in het bedrijfsleven aan toe gaat. Ze bieden een unieke aanpak die zowel hoofd als hart in balans brengt. Ben je klaar om je persoonlijk leiderschap te versterken en een blijvende positieve verandering in je leven teweeg te brengen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen gaan we op weg naar het ontketenen van jouw innerlijke kracht en het bereiken van duurzaam succes en vervulling.

Wat mag je van ons verwachten?

DE 5 BELOFTES

Multi-dimensionele aanpak

Omdat wij geloven dat alles verbonden is, werken wij op fysiek, mentaal, emotioneel én energetisch niveau.

Ervaren collectief

Onze trainers, coaches en healers gebruiken hun eigen levenservaring om jou diepgaand te begeleiden bij jouw transformatiesreis.

Prikkelende trainingsvormen

We volgen geen vast stramien, maar spelen met wat zich aandient in het moment.

Veilige leeromgeving

Leren doen we samen, van én met elkaar en dat kan alleen in een omgeving waar alles er zonder oordeel mag zijn.

Jij kiest jouw pad

Ons diverse aanbod maakt dat jij zelf bepaalt welke route bij jou past en dus ook hoe snel en hoe diep je gaat.

Begeleiders

Wendelien

Mijn missie? Individuen en organisaties helpen om oude ‘programmeringen’ overboord te gooien en grenzen te verleggen, zodat ze hun volledige potentieel kunnen benutten.

Meer over Wendelien

Sybren

Het is mijn missie om (groepen) mensen te ondersteunen bij het verhogen van het rendement van samenwerking.

Meer over Sybren