Sacred Fire Massage

Transformerend, helend en holistisch

Sacred Fire Massages zijn transformerend, helend en holistisch. Door de fysieke aanraking ontspant het lichaam en komen de verschillende lagen van ons zijn met elkaar in contact. Blokkades in een van de lagen kunnen hierdoor vrijkomen en ontladen. Dat kan zijn: emotie, energie, oude overtuigingen, gedachte patronen.

Afgestemd op jouw intentie en persoonlijke behoeften

Afhankelijk van jouw intentie en persoonlijke behoeften laat Asim zich leiden door jouw energie. In zijn toolbox zitten tools vanuit massage, yoga, shamanisme, de-armouring, tantra, trauma release, energy healing, channeling.

Voor aanvang van de massage bepaal je samen met Asim het type massage en de grenzen binnen de sessie.

Optie I: Loomi Loomi Massage

In de Loomi Loomi Massage worden de massage en de beweging van je lichaam gebruikt om de stroom in je lichaam te versterken en om toegang te krijgen tot de energetische, astrale, mentale en spirituele lagen van je wezen en op die niveaus te werken. Bij de Loomi Loomi massage ben je naakt, maar je geslacht blijft bedekt met een sarong.

Optie II: Tantrische Loomi Loomi Massage

De Tantrische Loomi Loomi Massage is gebaseerd op de Loomi Loomi Massage met het verschil dat we werken met je Levenskracht energie, ademwerk wordt intensief gebruikt en je lichaam is naakt aan het einde van de massage. Genitale massage kan geïntegreerd worden in de massage, maar is geen must.

Optie III: Sacred Fire Tantra Massage

De Sacred Fire Tantra Massage is de meest intieme en krachtigste die Asim aanbiedt. Genitale massage is een centraal onderdeel van de massage. In de sessie werken we met je Levenskracht energie, Ademwerk wordt intensief gebruikt. De Sacred Fire Tantrische Massage is een geavanceerde lichaamswerksessie. Als je een seksueel trauma kent of vermoedt, raad ik je aan om met een andere massage te beginnen.

Levenskrachtenergie inzetten voor heling

De tantrische massages zijn zeer krachtig door het gebruik van de levenskracht (seksuele) energie in de massage. Het kan seksueel genot, expansie van energie en waargenomen ruimtes genereren en kan portalen naar andere dimensies van je wezen ontgrendelen.

Seksueel genot is een hele fijne ervaring, maar het doel van de sessies is heling. De levenskracht energie zal daarom altijd worden verspreid door het lichaam; naar specifieke plekken in het lichaam geleid om te worden ingezet voor de-armoring of veranderde staten van bewustzijn te bereiken.

Praktische details

De massages worden gegeven op donderdag 29 september 2022

Er is op deze dag slechts ruimte voor 3 individuele sessies van 120 minuten, wees er dus snel bij:

  • Tijdstip I: 09:30 uur
  • Tijdstip II: 12:30 uur
  • Tijdstip III: 15:30 uur (GEBOEKT)

Asim komt speciaal voor jou een hele dag naar de Nieuwe Tijd Yurt die is gesitueerd op een positief geladen krachtplaats in Heeswijk-Dinther (niet ver van ‘s-Hertogenbosch). Door de bijzondere energie van deze plek zal de massage nog dieper doorwerken.

De investering voor een Sacred Fire Massage van 120 minuten is 180 euro incl. BTW.

Over Asim Sacred Fire

Asim Sacred Fire is Nomadisch Tantrik, holistisch lichaamswerker, sjamanistisch beoefenaar & energetisch genezer en geeft sessies en workshops door heel Europa.

Hij is opgeleid in Kaula Tantra, Core sjamanisme en Loomi Loomi massage en tevens autodidact in energetische healing en Tarot.

In zijn werk als lichaamswerker gebruikt hij elementen uit het sjamanisme, tantra, de-armouring, energetische & chakra healing. Door gebruik te maken van zijn kennis en intuïtie channelt hij tijdens het geven van een sessie.

Asim werkt vanuit een basis in Nederland en Kopenhagen en reist regelmatig met zijn camper door Europa.

Begeleider

Wendelien

Mijn missie? Individuen en organisaties helpen om oude ‘programmeringen’ overboord te gooien en grenzen te verleggen, zodat ze hun volledige potentieel kunnen benutten.

Meer over Wendelien