Sisterhood Cirkel

Deel, Heel en Verbind

Voel jij ook de behoefte om alle kanten van jouw vrouw zijn te ontdekken? Dit te spiegelen aan andere vrouwen? Wil je samen huilen, lachen, dansen en delen? Dragen en je laten dragen? Je veilig voelen in een groep vrouwen? Alle maskers afzetten en gewoon zijn met wat er is? Sluit je aan bij onze Sisterhood!

Waarom een vrouwencirkel?

Al eeuwen komen vrouwen samen in cirkels om hun wijsheden te delen, elkaar te steunen en hun vrouwelijke kracht te verdiepen. Dit doen ze via rituelen, dans, verhalen, zang en meditatie. Dat willen wij ook!

 

SHARINGS
Voel jij net als ons de behoefte om alle kanten van jouw vrouw zijn te ontdekken? Dit te spiegelen aan andere vrouwen? Ook overstijgende thema’s zoals bijvoorbeeld leven met onze cyclus, zelfvertrouwen, selfcare, gezin, vrouwelijke energie, levensstijl en stress krijgen de ruimte in de sharings (deelmomenten).

 

WE ARE DIFFERENT FLOWERS FROM THE SAME GARDEN
Wij, Ires en Wendelien hebben het verlangen te verbinden met een groep SoulSisters. We delen graag onze ervaring op gebied van persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. Wij initiëren deze Vrouwencirkel /Sisterhood met de intentie om te verbinden, te delen, helen en plezier te hebben samen !

Laat jezelf zien

Wil je samen huilen, lachen, dansen en delen? Dragen en je laten dragen? Je veilig voelen in een groep vrouwen? Alle maskers afzetten en gewoon zijn met wat er is?

Ires

De meerwaarde van verbinden met gelijkgestemden is mij al langer duidelijk. Ik heb al aardig wat mooie ceremonies en cirkels bij mogen wonen. Even geleden voelde ik de behoefte om een vrouwencirkel te gaan faciliteren. Na wat snuffelen bij bestaande cirkels die toch niet helemaal aansloten bij mijn energie en wensen, besloot ik zelf de wens voor een passende cirkel in de regio te manifesteren. Eenmaal mijn energie gericht, kwam Wendelien op mijn pad en samen mogen wij nu met andere vrouwen delen in een prachtige cirkel.

Wendelien

Als je mij 5 jaar geleden had verteld dat ik in 2022 een vrouwencirkel zou gaan faciliteren, had ik het waarschijnlijk niet geloofd. Want bijeenkomsten met alleen maar vrouwen, dat was toch niets voor mij? In die 5 jaar is veel gebeurd en stapje voor stapje heb ik mijn vrouw zijn met al haar facetten mogen omarmen. En door me meer te verbinden met mijn innerlijke vrouw, kwamen er ook automatische vele lieve soul sisters op mijn pad bij wie ik me volstrekt veilig voel en waarmee ik al mijn zielenroerselen kan en mag delen. Wat een verrijking! Dat gun ik andere vrouwen ook. Nadat ik deze wens uitsprak, kwam Ires op mijn pad en samen mogen wij nu met andere vrouwen delen in een prachtige cirkel.

Roept onze Sisterhood jou? Sluit je aan!

Praktische details

We stellen de cirkel ook open voor nieuwe sisters, per cirkel er is plek voor maximaal 12 vrouwen, dus er zijn 10 plekken naast Ires en Wendelien.

Medio september starten we het nieuwe Sister-seizoen. We kiezen – in overleg met de sisters die al onderdeel uitmaken van deze cirkel – een vaste dag en werken met een ritme van elke 6 weken.

De cirkels vinden plaats in de Nieuwe Tijd Yurt. Deze Yurt is gesitueerd op een positief geladen plek in Heeswijk-Dinther, niet ver van ’s-Hertogenbosch.

Je tijd, aanwezigheid en actieve bijdrage. De cirkels krijgen bestaansrecht door ieders bijdrage waar je op jouw manier invulling aan geeft en in groeit. Een programma of thema kondigt zich op deze manier aan. Wij zorgen voor de locatie, thee met lekkers en sacred space. Wij vragen voor een twee uur durende avondcirkel een onkostenvergoeding van €11,22 p.p.. Als we een grotere cirkel met Potluck organiseren, vragen we een onkostenvergoeding van €22,44 p.p..

Schrijf je in voor de Sisterhood Cirkel

"*" geeft vereiste velden aan

Contact gegevens

Naam*
Email*

Reserveren en afrekenen

Sorry, er is helaas geen plek meer op deze datum
Prijs is (voor zover van toepassing) incl. BTW.
Sorry, there are no more of this item.

Betaalmethode
American Express
Discover
MasterCard
Visa
Ondersteunde creditcards: American Express, Discover, MasterCard, Visa
 
Je betaling verloopt veilig via onze betaalprovider Mollie.nl. Er worden geen bankgegevens opgeslagen op deze website. Bij een succesvolle betaling ontvang je een bevestiging van je betaling via email.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat mag je van ons verwachten?

DE 5 BELOFTES

Multi-dimensionele aanpak

Omdat wij geloven dat alles verbonden is, werken wij op fysiek, mentaal, emotioneel én energetisch niveau.

Ervaren collectief

Onze trainers, coaches en healers gebruiken hun eigen levenservaring om jou diepgaand te begeleiden bij jouw transformatiesreis.

Prikkelende trainingsvormen

We volgen geen vast stramien, maar spelen met wat zich aandient in het moment.

Veilige leeromgeving

Leren doen we samen, van én met elkaar en dat kan alleen in een omgeving waar alles er zonder oordeel mag zijn.

Jij kiest jouw pad

Ons diverse aanbod maakt dat jij zelf bepaalt welke route bij jou past en dus ook hoe snel en hoe diep je gaat.

Begeleider

Wendelien

Mijn missie? Individuen en organisaties helpen om oude ‘programmeringen’ overboord te gooien en grenzen te verleggen, zodat ze hun volledige potentieel kunnen benutten.

Meer over Wendelien