Expeditie Leiderschap Tijdperk van Welzijnscirkel

Een veilige plek waar jij, samen met gelijkgestemde leiders, de moed vindt om menselijkheid te omarmen

Sta op, leiders! Het is tijd om de stoelen aan de kant te schuiven en een nieuwe koers te varen. In een wereld waar welzijn niet slechts een agendapunt is, maar de kern van succesvol leiderschap, nodigen we je uit om deel te nemen aan de Tijdperk van Welzijnscirkel voor Leiders.

De moed om menselijkheid te omarmen

Het vereist moed om welzijn boven winst te stellen, om verder te kijken dan de cijfers en de mens achter de medewerker te zien. In de Tijdperk van Welzijnscirkel voor Leiders dagen we elkaar uit om leiderschap te tonen dat uitroept: “Jij bent belangrijk.” Dit is het moment om te bewijzen dat je niet alleen een leider bent, maar een visionair die het potentieel van zijn mensen koestert.

Harde feiten over welzijn

De realiteit is onmiskenbaar: een gezonde geest in een gezond lichaam leidt tot minder ziekteverzuim, hogere productiviteit en een sterkere bedrijfscultuur. Het gaat om het creëren van een omgeving waarin werknemers kunnen floreren, met voordelen die verder reiken dan het salarisstrookje. Het gaat om het versterken van de sociale pijler binnen de ESG-criteria, waarbij het welzijn van medewerkers een directe impact heeft op de duurzaamheid en ethiek van je bedrijf.

De kracht van samen

Door deel te nemen aan de Tijdperk van Welzijnscirkel voor Leiders, verbind je je met gelijkgestemden die de waarde van welzijn erkennen en bereid zijn te investeren in de skills van de toekomst: wendbaarheid, veerkracht en levenslang leren. Samen kunnen we een omgeving creëren waarin veiligheid en technologie hand in hand gaan om onze teams te ondersteunen en te versterken.

Doe mee met de beweging

We staan aan de vooravond van een nieuw tijdperk waarin welzijn geen luxe is, maar een levensbehoefte. Sluit je aan bij de Tijdperk van Welzijnscirkel voor Leiders en zet de eerste stap naar een bedrijf dat niet alleen op papier florerend is, maar ook in de harten van de werknemers. Stap uit die ergonomische kantoorstoel, neem plaats in de cirkel en maak deel uit van de revolutie. Het is tijd om te handelen, te inspireren en een welzijnscultuur te creëren die de toekomst van leiderschap zal definiëren. Doe met ons mee.

Wat zijn leiderschapcirkels?

Leiderschapscirkels zijn broedplaatsen voor groei en ontwikkeling. Ze bieden een veilige haven waar jij, samen met gelijkgestemde leiders, de diepte in kunt duiken. Het is een plek waar je niet alleen persoonlijke, organisatorische en maatschappelijke thema’s bespreekt, maar ook jouw eigen leiderschapsstijl reflecteert en verfijnt, en een gemeenschap bouwt die elkaar begrijpt, ondersteunt en uitdaagt samen aan de slag te gaan met actuele vraagstukken en vernieuwing.

Waarom werken leiderschapscirkels?

Het is simpel. In een cirkel staat niemand voor of achter, niemand boven of onder. We zijn gelijken en dat is de kracht van de leiderschapscirkel. Hier ben je niet de titel op je visitekaartje, maar een mens met een missie, een visie, een hart. En we maken samen het verschil.

De wereld heeft ons HART nodig!

De wereld schreeuwt om vernieuwing, en wij geloven dat de transformatie begint bij het hart van leiderschap. Wil jij deel uitmaken van een inspirerende gemeenschap die streeft naar duurzame groei, zowel persoonlijk als professioneel? Neem contact op voor meer informatie en ontdek hoe je deel kunt uitmaken van de eerstvolgende Tijdperk van Welzijnscirkel voor Leiders.

Hartegroet van Wendelien en Sybren, Initiatiefnemers Expeditie Leiderschap

Over Wendelien

  • Ervaren ondernemer met een achtergrond in IT, cultuurverandering en innovatie
  • Transformatiebegeleider voor individuen en bedrijven
  • Combineert oude wijsheden met moderne inzichten
  • Inspireert, activeert en is duidelijk
  • Danst en schrijft graag haar gevoel

Over Sybren

  • Ervaren ondernemer met een technische – en management achtergrond
  • Identiteitscoach op het snijvlak van organisatie & persoonlijkheid
  • Integreert business en spiritualiteit
  • Brengt complexe zaken terug tot de kern
  • Dol op schaatsen en yoga

Wat mag je van ons verwachten?

DE 5 BELOFTES

Multi-dimensionele aanpak

Omdat wij geloven dat alles verbonden is, werken wij op fysiek, mentaal, emotioneel én energetisch niveau.

Ervaren collectief

Onze trainers, coaches en healers gebruiken hun eigen levenservaring om jou diepgaand te begeleiden bij jouw transformatiesreis.

Prikkelende trainingsvormen

We volgen geen vast stramien, maar spelen met wat zich aandient in het moment.

Veilige leeromgeving

Leren doen we samen, van én met elkaar en dat kan alleen in een omgeving waar alles er zonder oordeel mag zijn.

Jij kiest jouw pad

Ons diverse aanbod maakt dat jij zelf bepaalt welke route bij jou past en dus ook hoe snel en hoe diep je gaat.

Begeleiders

Wendelien

Mijn missie? Individuen en organisaties helpen om oude ‘programmeringen’ overboord te gooien en grenzen te verleggen, zodat ze hun volledige potentieel kunnen benutten.

Meer over Wendelien

Sybren

Het is mijn missie om (groepen) mensen te ondersteunen bij het verhogen van het rendement van samenwerking.

Meer over Sybren