LABYRINT22

The Dutch SINAI22 world gathering to hold space for the earth

Het Initiatief SINAI22 raakt ons diep. Niet iedereen kan afreizen naar Egypte. Om die reden organiseren wij in de avond van de volle maan van 8 november een Gathering bij Labyrint Vorstenbosch. Voel jij ook de roep mooie, lieve vrouw?

Speciaal voor aangemelde deelnemers

Wij zijn vandaag bezig met de voorbereidingen bij het Labyrint en daardoor niet in staat om eventuele berichten die via het contactformulier op deze site of per mail naar ons worden verstuurd te lezen.

 

VOLG ONS OP DE SOCIALS
Mocht er last minute nog iets belangrijks gecommuniceerd moeten worden, dan zullen wij dat doen via een post op onze Facebook-en Instagram pagina’s:

Laten we samenkomen

Honderd vrouwen.
Eén hele avond lang.

Bij LABYRINT VORSTENBOSCH.
In verbinding met 1000 vrouwen bij SINAI22.

Om te mediteren, dansen, klanken en verbinden.
En om de kracht van de vrouwelijke energie op aarde te versterken.

Voel jij ook de roep mooie, lieve vrouw?

De wereld heeft jou HART nodig!

We leven in een wereld die gedomineerd wordt door het patriarchale. Een wereld waar denken en doen de boventoon voert en het goddelijke vrouwelijke wordt genegeerd.

Dat heeft ons heel veel moois gebracht, maar ook heel veel onbalans. En daarvan krijgen we nu de rekening gepresenteerd. Een rekening die niet is op te lossen met technologie en wetenschap. 

De tijd is gekomen om weer te gaan luisteren naar onze intuïtie. Om weer in verbinding te komen met onze gevoelswereld. En om de kosmische wetten en de kracht van moeder aarde weer te gaan omarmen en eren. 

Om de balans te herstellen, is de goddelijke vrouwelijke energie nodig. Niet alleen in de vrouw. Maar ook in het goddelijke mannelijke. En daarmee dus in de man.

De wereld heeft jou HART nodig!

 

“At the core of the labyrinth lies the key to turn the timelines from power, greed and conquering into love, compassion and wisdom. Just connect to the power of the feminine and the sacred masculine.”

Programma in detail

  • 19.30 uur – Vervoer vanaf centrale parkeerplaats naar labyrint en inloop
  • 20:00 uur – Openingscermonie rond het vuur
  • 20:30 uur – Lopen van het Labyrint / Muziek & Dans / Reading / Rode tent
  • 23:00 uur – Isis Meditatie
  • 23:30 – Sluitingsceremonie rond het vuur

 

Praktische details

Er is er ruimte voor 100 vrouwen. Er zal ook een groep mannen aanwezig zijn om een veilige bedding voor de vrouwen te creëren.

Dinsdag 8 november 2022

Tijdstip: We beginnen om 20:00 uur (inloop vanaf 19:30 uur) en gaan door tot middernacht

Waar: Labyrint Vorstenbosch

In deze Gathering staat het goddelijke vrouwelijke centraal. We verbinden ons van ziel tot ziel via een helende opstelling en een mesa ritueel in het krachtige labyrint en via een Isis meditatie om de vrouwelijke energie op aarde verder te activeren. Van daaruit zullen we vooral laten ontstaat wat er mag ontstaan. We verzamelen op een centraal punt in Vorstenbosch en rijden van daaruit in groepjes naar het labyrint. Exacte details daarover en over wat je mee kunt nemen naar deze Gathering volgen na aanmelding per e-mail.

De Gathering is gebaseerd op SINAI22, een initiatief van Ton van der Kroon en zijn vrouw Anne Wislez, bedoeld om de balans tussen het mannelijke en vrouwelijke verder te herstellen én om een wereldwijde positieve effect te hebben op de klimaatconferentie, die op dat moment in Egypte gehouden wordt.

Deze Gathering wordt op donatie basis georganiseerd. Vanuit de donaties hopen we de kosten die we maken voor een aantal faciliteiten (zoals het gezamenlijke vervoer van een centraal punt in Vorstenbosch naar het labyrint en enkele mobiele toiletten) te kunnen dekken. Mocht er iets overblijven, dan komt dit geheel ten goede aan het werk van Ton en Anne.

Over de initiatiefnemers

Wendelien, Khadiya, Hester en Paola hebben elkaar ontmoet tijdens een spirituele reis naar Egypte. Samen beleefden ze vele magische tempelgangen en lieten ze zich een ruime week meevoeren op de helende stroom van de heilige Nijl.

Na deze reis vol inzichten en transformatie werd al snel duidelijk dat de spirituele ervaringen in Egypte voedingsbodem waren voor het organiseren van gezamenlijke activiteiten om ook andere mensen te inspireren bij de reis naar hun eigen innerlijke wijsheid en waarheid. En om de kracht van de goddelijke vrouwelijke energie op aarde te helpen versterken.

Dat zij samen de roep tot een Nederlands initiatief voor mensen die niet kunnen afreizen naar SINAI22 voelen, is dan ook een logisch gevolg.

Erik kent ook een nauwe connectie met Egypte en zal samen met een groep door hem persoonlijk verzamelde mannen om een veilige bedding voor de vrouwen te creëren.

Voel je als man de roep om daar aan bij te dragen. Stuur ons dan een berichtje via het contactformulier. Je bent heel erg welkom!

Het maximale aantal deelnemers is bereikt!

Wij zijn op 8-11 met meer dan 100 deelnemers, het maximale aantal deelnemers is daardoor bereikt. Je kunt helaas niet meer deelnemen.

Wil je een qua energie vergelijkbaar event meemaken? Kom dan op vrijdagavond 2 december naar het allereerste HEAVENT van Nederland in de Mariakapel op Landgoed Coudewater te Rosmalen, plan een persoonlijke Labyrint beleving of bekijk ons totale aanbod.

Wat mag je van ons verwachten?

DE 5 BELOFTES

Multi-dimensionele aanpak

Omdat wij geloven dat alles verbonden is, werken wij op fysiek, mentaal, emotioneel én energetisch niveau.

Ervaren collectief

Onze trainers, coaches en healers gebruiken hun eigen levenservaring om jou diepgaand te begeleiden bij jouw transformatiesreis.

Prikkelende trainingsvormen

We volgen geen vast stramien, maar spelen met wat zich aandient in het moment.

Veilige leeromgeving

Leren doen we samen, van én met elkaar en dat kan alleen in een omgeving waar alles er zonder oordeel mag zijn.

Jij kiest jouw pad

Ons diverse aanbod maakt dat jij zelf bepaalt welke route bij jou past en dus ook hoe snel en hoe diep je gaat.

Begeleider

Wendelien

Mijn missie? Individuen en organisaties helpen om oude ‘programmeringen’ overboord te gooien en grenzen te verleggen, zodat ze hun volledige potentieel kunnen benutten.

Meer over Wendelien