Expeditie Leiderschap Deep Dive

De wereld heeft ons HART nodig!

Heb je het gevoel dat je nog niet jouw volledige potentieel als leider benut? Laat je je remmen door je omgeving? En sluimert het verlangen om bij te dragen aan een betere, echtere wereld? Ontdek in deze ‘deep dive’ van 10 maanden jouw unieke leiderschapsfrequentie en leer hoe je van daaruit effectief kunt creëren en manifesteren!

10 leiders, 10 maanden, 10 thema’s

Een diepgaande reis naar binnen om verborgen talenten op te sporen. Een transformatieve zoektocht naar meer betekenisvol werken en leven. Bekrachtigd door de veilige bedding van een intieme groep gelijkgestemden. In verbinding met jouw essentie, jouw omgeving en de wereld. Voor leiders met moed die echt impact willen maken.

Wat Expeditie Leiderschap jou persoonlijk brengt:

 • Word je bewust van wie je werkelijk bent en wat jouw hart jou te vertellen heeft
 • Ervaar hoe je vanuit jouw unieke talent- & energieprofiel effectief kunt creëren en manifesteren
 • Ontwikkel een nieuwe duurzame visie op meer betekenisvol werken en leven

Wat Expeditie Leiderschap jouw team of bedrijf brengt:

 • Ontdek hoe je de bovenstroom (denken) en de onderstroom (voelen) inzichtelijk maakt en verbindt tot een logisch geheel
 • Maak kennis met nieuwe manieren om blokkades en weerstand op te lossen, waardoor de levensenergie (weer) de ruimte krijgt
 • Leer hoe je bezield samenwerken, praktische kaders én zakelijke ambities kunt verbinden

Voel jij je geroepen? Schrijf je direct in om 1 van de 10 plekjes te bemachtigen, of vraag een persoonlijk gesprek aan om te kijken of deze expeditie bij jou past!

Voor wie

Voel je dat jij jouw leiderschapsrol anders zou willen invullen? Dat de systemen en structuren die je zo goed kent op een dieper niveau niet meer kloppen? En sluimert er diep van binnen een verlangen om als pionier écht het verschil te maken?

Door mee te doen aan Expeditie Leiderschap zal werken en leven transformeren van ‘energieslurpend lastig’ naar ‘moeiteloos krachtig’. Doordat het programma op verschillende ‘intelligenties’ werkt (IQ, EQ, SQ en FQ), ga jij je herinneren wie jij werkelijk ten diepste bent en wat je hier te doen hebt. Dit zal een diepgaande verandering tot stand brengen en geeft jou de moed en de tools om anderen bij te staan met inspiratie en vertrouwen in een wereld die zich nog te veel laat leiden door oude patronen, blokkades en deceptie.

Referenties Paola Buitelaar

Door de expeditie besefte ik dat ik veel meer in mijn authentieke kracht mocht zijn. Dat dat juist mij in mijn leiderschap definieert. Als je dieper durft te kijken naar jezelf en een grote stap wil maken, doe deze expeditie!

Paola Buitelaar
Referenties Jan Prins

De expeditie heeft mij geholpen om een lange termijn doel te vinden en te definiëren. Een doel waarvan ik voelde dat het mijn bestemming was maar wat ik me pas realiseerde door deel te nemen. Aanrader!

Jan Prins
Referenties Annemarie Geysen

Expeditie Leiderschap is een prachtige combinatie van begrijpen hoe het in het bedrijfsleven er aan toe gaat, werken aan je eigen leiderschap (altijd goed) in combinatie met de systemische werkvormen. Dat is bijzonder en heeft veel effect.

Annemarie Geysen
Referenties Mark Bouwmans

‘We’ zijn gewend om vanuit ons eigen perspectief de wereld om ons heen te benaderen. Wanneer we open staan voor bredere perspectieven en ons laten verrijken door de mensen om ons heen, dan ontstaat een veel bewuster en rijker zelfbeeld van waaruit je naar de wereld om je heen kijkt en deze benadert. Ik zou iedere leider en diens medewerkers gunnen dat de leider IQ, EQ, SQ en FQ integreert in haar/zijn leiderschap. Volgens mij ontstaan zo mooiere organisaties en leiders die hun doel op de ‘juiste wijze’ weten te bereiken.

Mark Bouwmans
Referenties Kirsten Bruijel

Dit programma helpt je echt op een diepere bewustzijnslaag. En helpt om een veilige basis te scheppen waarin onderling vertrouwen en begrip kan groeien. Dat zijn waardevolle elementen voor samenspel. Niet alleen voor iedereen die binnen zijn professionele rol te maken heeft met leiding geven, maar ook voor teams, waarin alle rollen vertegenwoordigd zitten. Zo ontdek je meer over elkaars persoonlijke leiderschap en ambitie.

Kirsten Bruijel

Ontdek de essentie van Expeditie Leiderschap

Expeditie Leiderschap is ontwikkeld om jou te ondersteunen bij het integreren van al je emoties, ervaringen, overtuigingen, verlangens, dromen, angsten, rollen en identiteiten. Van alles dat hoort bij het mens-zijn. Met als doel jezelf te ontwikkelen tot iemand die zijn volledige potentieel in zijn leiderschap tot expressie kan brengen.

Het programma neemt je mee op een ontdekkingstocht, die -door een vernieuwende combinatie van doeltreffende gedragsprincipes en ceremoniële healing elementen- voor blijvende transformatie zorgt.

Dit zorgt ervoor dat jij een inspirator wordt, die op elk moment zijn eigen unieke geluid durft te laten horen, onbevooroordeeld de potentie van een team, bedrijf of opdrachtgever kan zien en zich vrij voelt om -vanuit een verbonden wereldbeeld- te doen wat nodig is om die potentie ook te verwezenlijken.

Samen onderzoeken of de expeditie jou past

Liever eerst een persoonlijk gesprek om te kijken of de expeditie bij jou past? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met je op om een online call te plannen!

Thema’s

Werkvormen

DENKEN EN VOELEN VERBINDEN

Expeditie Leiderschap is een hybride programma dat online lessen, inspiratievideo’s, persoonlijke opdrachten & sessies en ceremonieel ingestoken fysieke bijeenkomsten integreert om denken en voelen te verbinden.

KERNELEMENTEN
* Talent & Bewustzijn Profiel
* Human Design Activatie
* 1-op-1 Coaching
* Meditaties en Visualisaties
* Systemisch Werk
* Vision Quest
* Soul Journey
* Readings
* Healings
* Deelcirkels
* Vuurceremonies

SPECIALS
* Training ‘Prioniers in Dialoog’ (door Carla de Ruiter), inclusief het gesigneerde boek ‘Pionierend Leiderschap’
* Labyrint Journey (door Erik Verkuijlen), inclusief het gesigneerde boek ‘Momenten van Verwondering’
* Paarden Coaching (door Annelies van den Broek)
* Feng Shui Werkplek Analyse (door Debby Wezelenburg)
* Presentatie Training (door Roelof Hemmen)

OPTIONEEL
* 1-op-1 Bodywork (door Christine Oellibrandt)
* De kracht van Beweging, Voeding en Ontspanning (door diverse co-creators)

De wereld heeft ons HART nodig!

De wereld is in rep en roer. Het systeem piept en kraakt. De aarde zucht. We voelen allemaal dat het zo niet lang meer door kan gaan. En de roep om een volstrekt andere aanpak wordt steeds luider. Er worden heel wat conferenties, summits en denktanks georganiseerd om hiermee aan de slag te gaan.

Transities komen echter niet tot stand door slim nadenken. Sterker nog: juist niet! Ze komen voort uit ons hart, uit wat we ten diepste wensen. Om ons bewust te maken van wat ons hart ons te vertellen heeft, zijn nieuwe aanvliegroutes nodig. We moeten manieren vinden die ons hart raken en laten spreken. Ons hart weer leren verbinden met ogenschijnlijk ‘hoofdelijke’ zaken als bedrijfsvoering, marketing, productontwikkeling en HR.

Om deze transitie te kunnen faciliteren, zullen we ons als leiders eerst bewust moeten worden van het unieke verhaal van ons eigen hart. Dit stelt ons in staat om diepgaande inzichten te krijgen en verder te gaan dan onze eerdere ‘programmering’, zodat we effectiever kunnen creëren en manifesteren. Voor onszelf, onze omgeving en de wereld.

Wij lopen al een tijdje op dit pad en delen -samen met een fantastische groep co-creators- graag onze kennis en ervaringen. Reis je een stukje met ons mee?

Hartegroet van Wendelien en Sybren

Over Wendelien

 • Ervaren ondernemer en coach (persoonlijk) leiderschap en transformatie
 • Verbinder met een groot achterliggend netwerk
 • Brede kennis van bewustzijnsontwikkeling, ondernemen, talentmanagement en innovatie
 • Weet het aardse en het magische te verbinden
 • Werkt intuïtief, afgestemd op jouw proces
 • Creëert een veilige setting, zowel individueel als in groepen
 • Komt snel tot de kern
 • Inspireert, activeert en is duidelijk
 • Danst en schrijft graag haar gevoel

Over Sybren

 • Ervaren ondernemer met een technische – en management achtergrond
 • Identiteitscoach op het snijvlak van organisatie & persoonlijkheid
 • Integreert business en spiritualiteit
 • Diepgaande kennis van de man/vrouw-dynamiek
 • Werkt provocatief en houdt het veilig
 • Data analist op het gebied van talentmanagement
 • Sterk in het vertalen van analyses naar context
 • Brengt complexe zaken terug tot de kern
 • Dol op schaatsen en yoga

Als je alles wat je dacht te moeten zijn van je afgooit, blijft slechts jouw unieke talent en energie over. Dat is de bevrijding waar je diep van binnen naar verlangt. En dat is de route naar meer betekenisvol werken en leven. Het is tijd om op te gaan staan in jouw unieke grootsheid. De wereld heeft ons HART nodig!

Een nieuwe visie op leiderschap

Ben jij klaar voor een nieuwe leiderschapsvisie? Kies dan voor Expeditie Leiderschap. Wat dit programma zo bijzonder maakt, is het integreren van doeltreffende managementprincipes met krachtige healingelementen uit o.a. de sjamanistische – en indiaanse culturen om denken en voelen te verbinden. Daarnaast ga je samen met anderen op reis. De échte kracht van transformatie zit in het samen delen en ontdekken. We noemen het niet voor niets een ‘expeditie’: Het is niet het zoveelste ‘quick win’ programma waar je een tijdelijke energie boost van krijgt. We gaan 10 maanden diepgaand met elkaar aan de slag en creëren zo een nieuwe duurzame kijk op meer betekenisvol werken en leven.

De kracht van ceremonies

De fysieke bijeenkomsten in Expeditie Leiderschap worden heel bewust ceremonies genoemd. Ceremonies worden al sinds de oudheid gehouden om het leven te vieren en verdiepen. Ze creëren dus een ontmoetingsruimte voor de belangrijkste relatie die jij hebt: de relatie met het leven. 

De kern van Expeditie Leiderschap is dat jij jezelf ontmoet en jouw verborgen talenten en krachten vrij maakt. Dat jij je weer herinnert wie je werkelijk bent. De enige die werkelijk weet wie jij bent ben je zelf. In een workshop of training leg je de verantwoordelijkheid bij anderen die het ‘voor je weten’. In een ceremonie staat jouw eigen wijsheid en zelfkennis centraal. En dat raakt de kern van wat Expeditie Leiderschap anders doet dan gebruikelijke leiderschapsprogramma’s. 

Het woord ceremonie heeft daarnaast iets plechtigs. Dat zet een energie neer waarin mensen bereid zijn om ‘in het ongewone’ te stappen. Zij ontmoeten gebieden in zichzelf die onbekend zijn en die met respect benaderd mogen worden. Als je in ceremonie gaat dan is er altijd de intentie van zorgvuldigheid en respect voor de krachten die je ontmoet. In jezelf én bij de andere deelnemers. Kernwaarden die wij gedurende het programma op elk moment zullen bewaken.

Praktische details

Expeditie Leiderschap start op 21 september 2023 en eindigt op 21 april 2024.

We behandelen 10 thema’s in 10 maanden via online (inspiratie)sessies & persoonlijke opdrachten én fysieke sessies & ceremonies.

De online (inspiratie)sessies & persoonlijke opdrachten worden vanuit een prettige eLearning omgeving gefaciliteerd. De tijd die jij hieraan kunt of wilt besteden, bepaal je helemaal zelf (voor een optimaal resultaat hou je rekening met een belasting van 16 uur per maand). Binnen deze omgeving is er ook ruimte voor verbinding met de andere deelnemers op momenten dat het jou past.

De ceremonies vinden steeds op de 21e van de maand plaats in en om een magische Yurt op een fijne buitenplek in Heeswijk-Dinther (vlak bij ‘s-Hertogenbosch).

De 1-op-1 coachingsessies en optionele bodywork sessies worden in overleg gepland op een voor jou prettig moment.

De investering voor het gehele programma inclusief alle kernelementen, specials én overige faciliteiten tijdens de expeditie – online en fysiek – is € 8.888,-  (excl. BTW). Dit bedrag kan in twee termijnen worden voldaan. Wat je in ruil daarvoor ontvangt is een onbetaalbare experience die leven en werken meer betekenisvol zal maken.

Er is plek voor 10 leiders, waarvan er één via een ‘gunplek’ wordt ingevuld.

Voel jij je geroepen? Schrijf je direct in om een plekje te bemachtigen!

Liever eerst een persoonlijk intakegesprek? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met je op.

Schrijf je in voor Expeditie Leiderschap Deep Dive

"*" geeft vereiste velden aan

Contact gegevens

Naam*
Email*

Reserveren en afrekenen

In dit veld worden alleen de nog beschikbare data getoond.

Betaalmethode
American Express
Discover
MasterCard
Visa
Ondersteunde creditcards: American Express, Discover, MasterCard, Visa
 
Je betaling verloopt veilig via onze betaalprovider Mollie.nl. Er worden geen bankgegevens opgeslagen op deze website. Bij een succesvolle betaling ontvang je een bevestiging van je betaling via email.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Teamontwikkeling

BRENG HET GELEERDE SNELLER NAAR JOUW PRAKTIJK

Wil je alles wat je geleerd hebt na Expeditie Leiderschap op een versnelde manier in jouw team of organisatie embedden? Kies dan voor het programma Integrale Teamontwikkeling of een Team Coherentie Dag. Daarmee ondersteunen wij jou bij de transformatie van jouw medewerkers. Zo breng je jouw team of organisatie razendsnel verder!

Wat mag je van ons verwachten?

DE 5 BELOFTES

Multi-dimensionele aanpak

Omdat wij geloven dat alles verbonden is, werken wij op fysiek, mentaal, emotioneel én energetisch niveau.

Ervaren collectief

Onze trainers, coaches en healers gebruiken hun eigen levenservaring om jou diepgaand te begeleiden bij jouw transformatiesreis.

Prikkelende trainingsvormen

We volgen geen vast stramien, maar spelen met wat zich aandient in het moment.

Veilige leeromgeving

Leren doen we samen, van én met elkaar en dat kan alleen in een omgeving waar alles er zonder oordeel mag zijn.

Jij kiest jouw pad

Ons diverse aanbod maakt dat jij zelf bepaalt welke route bij jou past en dus ook hoe snel en hoe diep je gaat.

Begeleiders

Wendelien

Ik zie het als mijn missie om mensen weer laten vertrouwen op wie ze werkelijk zijn, zodat ze vanuit autonomie en verbinding kunnen leven, (samen)werken en liefhebben.

Meer over Wendelien

Sybren

Het is mijn missie om (groepen) mensen te ondersteunen bij het verhogen van het rendement van samenwerking.

Meer over Sybren