Expeditie Leiderschap Deep Dive

Maak een quantum sprong in jouw ontwikkeling

Ben je klaar om het onbekende te trotseren? Om jezelf te overstijgen en je eigen grenzen op te zoeken? Expeditie Leiderschap Deep Dive is geen reis voor bangeriken. Het is een reis voor de dapperen, de moedigen, degenen die bereid zijn om het onbekende in te duiken en zichzelf opnieuw te definiëren.

Ontdek de diepten van jouw leiderschap

Expeditie Leiderschap Deep Dive neemt je mee naar de kern van je leiderschap. Het is een reis diep in jezelf, waar je leert om je volledige aandacht te richten op datgene wat echt telt. Het is een reis die je uitdaagt, die je verrast, die je laat zien dat er meer in je zit dan je ooit had durven dromen.

 • Ontdek je verborgen talenten en capaciteiten
 • Leer effectiever communiceren en samenwerken
 • Ervaar hoe je jouw impact als leider vergroot

Maak een quantum sprong in jouw ontwikkeling
Ben je klaar om jezelf te herdefiniëren? Om een sprong te maken die zo groot is dat het lijkt alsof je door tijd en ruimte reist? Expeditie Leiderschap Deep Dive is niet zomaar een reis. Het is een sprong. Een sprong in het diepe. Een sprong die je leven voorgoed zal veranderen.

“Door de expeditie besefte ik dat ik veel meer in mijn authentieke kracht mocht zijn. Dat dat juist mij in mijn leiderschap definieert. Als je dieper durft te kijken naar jezelf en een grote stap wil maken, doe deze expeditie!” – Paola

Durf jij het aan?
Durf jij de sprong te wagen? Durf jij jezelf te ontdekken? Dan is Expeditie Leiderschap Deep Dive de reis voor jou. Het is tijd om jezelf te overstijgen. Het is tijd voor het avontuur van je leven.

Gun jezelf een nieuwe route, grijp deze kans en meld je nu aan voor Expeditie Leiderschap Deep Dive. Het is tijd. De wereld heeft ons HART nodig!

Durf jij het verschil te maken?

Herken je dat gevoel? Dat je jouw leiderschapsrol graag anders zou willen invullen? Dat je merkt dat de systemen en structuren die je zo goed kent, op een dieper niveau niet meer helemaal kloppen? En dat er diep van binnen een verlangen sluimert om als pionier écht het verschil te maken? Dan is het tijd om op expeditie te gaan en jezelf uit te dagen met Expeditie Leiderschap!

Wat als we je vertellen dat je door mee te doen aan dit programma, werken en leven kunt transformeren van ‘energieslurpend lastig’ naar ‘moeiteloos krachtig’? Klinkt dat niet als muziek in je oren? Expeditie Leiderschap werkt op verschillende ‘intelligenties’, waardoor je je gaat herinneren wie je werkelijk ten diepste bent en wat je hier te doen hebt. Dit zal een diepgaande verandering tot stand brengen en geeft jou de moed en de tools om anderen bij te staan met inspiratie en vertrouwen in een wereld die zich nog te veel laat leiden door oude patronen, blokkades en deceptie.

Waarom Expeditie Leiderschap?
Expeditie Leiderschap is speciaal ontwikkeld voor mensen zoals jij, die voelen dat ze hun leiderschap anders willen invullen en het verschil willen maken in deze snel veranderende wereld. Deze unieke ervaring biedt je de kans om:

 • Je leiderschapskwaliteiten verder te ontwikkelen en te versterken
 • Je persoonlijke en professionele groei te versnellen
 • De moed te vinden om écht het verschil te maken
 • Te leren van gelijkgestemden en experts
 • Je netwerk uit te breiden met mensen die jouw visie delen

En het mooiste van alles? Je hoeft het niet alleen te doen! Je wordt omringd door mensen die net als jij op zoek zijn naar een andere manier van leiderschap en samen sta je sterk. Samenwerken, elkaar steunen en leren van elkaar staan centraal in Expeditie Leiderschap.

Wat kun je verwachten?

Expeditie Leiderschap is een intensief programma waarbij je jezelf en je leiderschap op verschillende niveaus gaat ontdekken en ontwikkelen. Je leert:

 • Hoe je jouw unieke leiderschapsstijl kunt ontdekken en versterken
 • Om te gaan met weerstand en verandering
 • Hoe je een inspirerende visie kunt creëren en uitdragen
 • Effectief communiceren en motiveren
 • Omgaan met stress en het vinden van balans

Expeditie Leiderschap biedt je een combinatie van online inspiratie en opdrachten, fysieke ceremoniële bijeenkomsten, coaching, intervisie en netwerkmogelijkheden. Je gaat aan de slag met zelfontwikkeling, maar ook met het ontwikkelen van jouw team en organisatie. Je wordt uitgedaagd om je grenzen te verleggen, je comfortzone te verlaten en te groeien als leider.

Ben jij klaar om het verschil te maken en je leiderschap naar een hoger niveau te tillen? Durf jij de uitdaging aan te gaan en je aan te sluiten bij Expeditie Leiderschap? Meld je dan nu aan en ontdek de kracht van samenwerking, groei en verandering!

Kernelementen van Expeditie Leiderschap

In een wereld die steeds sneller verandert, is het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen en te groeien als individu. Expeditie Leiderschap helpt je om je eigen talenten en bewustzijn te ontdekken, zodat je beter in staat bent om beslissingen te nemen en je leven vorm te geven op een manier die bij jou past.

Kernelementen van Expeditie Leiderschap
Expeditie Leiderschap bestaat uit verschillende kernelementen die je helpen om je denken en voelen te verbinden. Deze elementen zijn onder andere:

 • Talent & Bewustzijn Profiel
 • Human Design Activatie
 • 1-op-1 Coaching
 • Meditaties en Visualisaties
 • Systemisch Werk
 • Vision Quest
 • Soul Journey
 • Readings
 • Healings
 • Deelcirkels
 • Vuurceremonies

Door deze unieke combinatie van elementen krijg je inzicht in jezelf en leer je hoe je jouw denken en voelen kunt verbinden om zo een evenwichtiger en gelukkiger leven te leiden.

Speciale extra’s
Naast de kernelementen biedt Expeditie Leiderschap ook een aantal speciale extra’s om je ervaring nog verder te verrijken. Deze specials zijn onder andere:

 • Training ‘Pioniers in Dialoog’ (door Carla de Ruiter), inclusief het gesigneerde boek ‘Pionierend Leiderschap’
 • Labyrint Journey (door Erik Verkuijlen), inclusief het gesigneerde boek ‘Momenten van Verwondering’
 • Paarden Coaching (door Annelies van den Broek)
 • Feng Shui Werkplek Analyse (door Debby Wezelenburg)
 • Presentatie Training (door Roelof Hemmen)

Deze specials bieden je de kans om nog dieper in jezelf te duiken en je persoonlijke groei te bevorderen.

Optioneel: 1-op-1 Bodywork
Als je nog meer uit Expeditie Leiderschap wilt halen, heb je ook de mogelijkheid om te kiezen voor 1-op-1 Bodywork (door Christine Oellibrandt). Deze extra optie helpt je om je lichaam en geest nog beter te verbinden en je persoonlijke groei te versnellen.

Waar wacht je nog op?
Expeditie Leiderschap is een unieke kans om jezelf beter te leren kennen en je denken en voelen te verbinden. Grijp deze kans en ontdek wat dit programma voor jou kan betekenen.

Samen onderzoeken of de expeditie jou past

Liever eerst een persoonlijk gesprek om te kijken of Expeditie Leiderschap bij jou past? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met je op om een online call te plannen!

Thema’s

Meld je nu aan voor Expeditie Leiderschap Deep Dive

Op 21 maart 2024 begint een avontuur dat je leven zal veranderen. Een expeditie die je tot 21 december 2024 zal leiden door de diepten en hoogten van leiderschap. Je gaat op ontdekkingstocht langs 10 thema’s, verspreid over 10 maanden. Je reisgenoten? Een groep gelijkgestemden die net als jij klaar zijn voor deze uitdaging.

Digitale en fysieke ontmoetingen
De expeditie bestaat uit een mix van online sessies vol inspiratie, persoonlijke opdrachten en fysieke bijeenkomsten. De online sessies en opdrachten vinden plaats in een comfortabele eLearning omgeving, waarbij jij de controle hebt over je eigen tijd en tempo. Reken op ongeveer 16 uur per maand om alles uit deze ervaring te halen. En het mooiste? Je kunt in deze omgeving op elk moment verbinding maken met je medereizigers.

Magische ceremonies
Elke 21e van de maand komen we samen in een betoverende Yurt, verscholen op een prachtige locatie in Heeswijk-Dinther, vlakbij ‘s-Hertogenbosch. Hier vinden de ceremonies plaats, die je nog dieper in de wereld van leiderschap zullen brengen.

Individuele coaching en bodywork sessies
Naast de groepsbijeenkomsten is er ook ruimte voor persoonlijke groei. De 1-op-1 coachingsessies en optionele bodywork sessies worden in overleg gepland op een moment dat jou het beste uitkomt.

Investeer in jezelf
De kosten voor deze unieke expeditie, inclusief alle kernelementen, specials en faciliteiten, bedragen € 8.888,- (excl. BTW). Dit bedrag kan in twee termijnen worden voldaan. Wat je ervoor terugkrijgt? Een onbetaalbare ervaring die je leven en werk meer betekenis zal geven.

Beperkte beschikbaarheid
We hebben plaats voor 10 leiders. Eén van deze plekken wordt gevuld via een ‘gunplek’. Voel je de roep van de expeditie? Schrijf je dan direct in en verzeker je van een plek!

Intakegesprek
Wil je eerst meer weten? Stuur ons een bericht en we plannen een persoonlijk intakegesprek in. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten op deze bijzondere reis.

Onze benadering is niet conventioneel. Sterker nog, het is een regelrechte uitdaging aan de traditionele leiderschapsprogramma’s. We zijn niet bang om de gebaande paden te verlaten en een nieuwe route te verkennen. Dat is wat ons onderscheidt, dat is wat ons uniek maakt. Dus, ben jij klaar om de status quo uit te dagen? Ben jij klaar om de confrontatie aan te gaan met jezelf, om je eigen unieke wijsheid te ontdekken en te ontwikkelen? Dan is Expeditie Leiderschap de plek voor jou.

Referenties Paola Buitelaar

Door de expeditie besefte ik dat ik veel meer in mijn authentieke kracht mocht zijn. Dat dat juist mij in mijn leiderschap definieert. Als je dieper durft te kijken naar jezelf en een grote stap wil maken, doe deze expeditie!

Paola Buitelaar
Referenties Jan Prins

De expeditie heeft mij geholpen om een lange termijn doel te vinden en te definiëren. Een doel waarvan ik voelde dat het mijn bestemming was maar wat ik me pas realiseerde door deel te nemen. Aanrader!

Jan Prins
Referenties Annemarie Geysen

Expeditie Leiderschap is een prachtige combinatie van begrijpen hoe het er in het bedrijfsleven aan toe gaat en werken aan je eigen leiderschap (altijd goed) in combinatie met systemische werkvormen en ceremoniële rituelen. Dat is bijzonder en heeft veel effect.

Annemarie Geysen
Referenties Mark Bouwmans

‘We’ zijn gewend om vanuit ons eigen perspectief de wereld om ons heen te benaderen. Wanneer we open staan voor bredere perspectieven en ons laten verrijken door de mensen om ons heen, dan ontstaat een veel bewuster en rijker zelfbeeld van waaruit je naar de wereld om je heen kijkt en deze benadert. Ik zou iedere leider en diens medewerkers gunnen dat de leider IQ, EQ, SQ en FQ integreert in haar/zijn leiderschap. Volgens mij ontstaan zo mooiere organisaties en leiders die hun doel op de ‘juiste wijze’ weten te bereiken.

Mark Bouwmans
Referenties Kirsten Bruijel

Dit programma helpt je echt op een diepere bewustzijnslaag. En helpt om een veilige basis te scheppen waarin onderling vertrouwen en begrip kan groeien. Dat zijn waardevolle elementen voor samenspel. Niet alleen voor iedereen die binnen zijn professionele rol te maken heeft met leiding geven, maar ook voor teams, waarin alle rollen vertegenwoordigd zitten. Zo ontdek je meer over elkaars persoonlijke leiderschap en ambitie.

Kirsten Bruijel

Schrijf je in voor Expeditie Leiderschap Deep Dive

"*" geeft vereiste velden aan

Contact gegevens

Naam*
Email*

Reserveren en afrekenen

In dit veld worden alleen de nog beschikbare data getoond.

Betaalmethode
American Express
Discover
MasterCard
Visa
Ondersteunde creditcards: American Express, Discover, MasterCard, Visa
 
Je betaling verloopt veilig via onze betaalprovider Mollie.nl. Er worden geen bankgegevens opgeslagen op deze website. Bij een succesvolle betaling ontvang je een bevestiging van je betaling via email.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Wendelien

 • Ervaren ondernemer met een achtergrond in IT, cultuurverandering en innovatie
 • Transformatietrainer & coach voor mensen en bedrijven
 • Combineert oude wijsheden met moderne inzichten
 • Inspireert, activeert en is duidelijk
 • Danst en schrijft graag haar gevoel

Over Sybren

 • Ervaren ondernemer met een technische – en management achtergrond
 • Identiteitscoach op het snijvlak van organisatie & persoonlijkheid
 • Integreert business en spiritualiteit
 • Brengt complexe zaken terug tot de kern
 • Dol op schaatsen en yoga

Teamontwikkeling

BRENG HET GELEERDE SNELLER NAAR JOUW PRAKTIJK

Wil je alles wat je geleerd hebt na Expeditie Leiderschap op een versnelde manier in jouw team of organisatie embedden? Kies dan voor het programma Integrale Teamontwikkeling of een Team Coherentie Dag. Daarmee ondersteunen wij jou bij de transformatie van jouw medewerkers. Zo breng je jouw team of organisatie razendsnel verder!

Wat mag je van ons verwachten?

DE 5 BELOFTES

Multi-dimensionele aanpak

Omdat wij geloven dat alles verbonden is, werken wij op fysiek, mentaal, emotioneel én energetisch niveau.

Ervaren collectief

Onze trainers, coaches en healers gebruiken hun eigen levenservaring om jou diepgaand te begeleiden bij jouw transformatiesreis.

Prikkelende trainingsvormen

We volgen geen vast stramien, maar spelen met wat zich aandient in het moment.

Veilige leeromgeving

Leren doen we samen, van én met elkaar en dat kan alleen in een omgeving waar alles er zonder oordeel mag zijn.

Jij kiest jouw pad

Ons diverse aanbod maakt dat jij zelf bepaalt welke route bij jou past en dus ook hoe snel en hoe diep je gaat.

Begeleiders

Wendelien

Mijn missie? Individuen en organisaties helpen om oude ‘programmeringen’ overboord te gooien en grenzen te verleggen, zodat ze hun volledige potentieel kunnen benutten.

Meer over Wendelien

Sybren

Het is mijn missie om (groepen) mensen te ondersteunen bij het verhogen van het rendement van samenwerking.

Meer over Sybren