Team Coherentie Dag

Vernieuwend verbinden

Wil jij met je team op een diepere laag verbinden? Elkaar in alle rust weer écht aankijken met alles wat er is? Bouwen aan een nieuw fundament met elkaar?

Wat de Team Coherentie Dag jouw team gaat brengen

  • Oprecht tijd nemen voor elkaar
  • Een veilige setting om uit te spreken wat er echt speelt
  • Inzicht in waar verbetering mogelijk is en wat daarvoor nodig is
  • Nieuwe energie om hindernissen aan te pakken

 

De onderstroom zichtbaar en bespreekbaar maken

ONDERDEEL VAN EEN DRIELUIK

Op de Team Coherentie Dag wordt de boel op een zachte ontvankelijke manier losgeschud, wakker gemaakt. Met verschillende werkvormen leer je elkaar op een nieuwe manier kennen. Want kennen jullie elkaar als mens ook al? De persoon achter het gedrag van alledag? 

In de drukte die doorgaans de stroom van je werkdag bepaalt, heb je niet altijd voldoende tijd om stil te staan. Bij jezelf binnen het team én bij je collega’s. Het is zo waarde verhogend als de onderlinge lijntjes goed liggen, je elkaar beter begrijpt en uitspreekt wat er voor zorgt dat jij in je kracht komt in het team.

In deze dag ‘zie’ je elkaar opnieuw… op een vernieuwende manier gaan wij met elkaar in de vertraging en oprechte tijd nemen voor elkaar. In die rust ontstaat de ontspanning om dit proces met elkaar aan te gaan.

De Team Coherentie Dag is een teamdag die zowel op zichzelf staat als in drieluik geboekt kan worden. De twee overige delen zijn de Team Connectie Dag, waar we nóg meer de diepte in gaan in de onderstroom en onderlinge verhoudingen versterken en bestendigen en de Team Creatie Dag waar nog meer ruimte komt voor het door ontwikkelen of concretiseren van visie en strategie. Deze twee dagen komen binnenkort online.

Samenwerken door het individu in het geheel te zien

VOOR WIE

Als team heb je dagelijks een verantwoordelijkheid te dragen, deadlines te halen en met elkaar af te stemmen. Je levert individueel de input voor het grotere geheel. Voel jij je daarin gezien? Word je gezien? Is er ruimte om dit naar elkaar uit te spreken?

Heeft het team behoefte aan meer onderlinge verbondenheid? Is het tijd om ruimte te maken in de agenda’s om écht bij elkaar te zijn en elkaar op een andere manier te leren kennen? Dan is de Team Coherentie Dag een prachtig begin naar een nieuwe samenwerkingsrelatie.

Anders dan anders richting iets vertrouwds

WERKVORMEN
  • Delen met elkaar
  • Meditatie en visualisatie
  • Lichaamsgerichte oefeningen
  • Opstellingen / systemisch werk

Door o.a. gebruik te maken van opstellingen krijgt het team inzicht in de verschillende dynamieken én praktische handvatten waar direct mee aan de slag kan worden gegaan.

Praktische details

Per workshop is er ruimte voor een team van 8 tot 12 personen.

De workshop wordt in overleg ingepland

De workshop duurt 6 uur en vindt plaats in een Yurt in de buurt van ‘s-Hertogenbosch

De investering voor deze workshop is 3.300 euro incl. BTW. Dit is inclusief koffie, thee en lekkers in de pauzes en een heerlijke grotendeels biologische lunch.

Referenties Bart de Boer

De Team Coherentie Dag heeft ons team dichter bijeen gebracht én de onderstroom zichtbaar gemaakt waardoor zaken echt in een stroomversnelling zijn gekomen.

Bart de Boer

Reservering Team Coherentie Dag

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 2 - Naam en adres gegevens

Contact gegevens

Naam*
Adres*
Email*

Eerst meer informatie?

Stuur ons een berichtje, dan nemen we zo snel mogelijk contact op voor een gratis online intake!

Wat mag je van ons verwachten?

DE 5 BELOFTES

Multi-dimensionele aanpak

Omdat wij geloven dat alles verbonden is, werken wij op fysiek, mentaal, emotioneel én energetisch niveau.

Ervaren collectief

Onze trainers, coaches en healers gebruiken hun eigen levenservaring om jou diepgaand te begeleiden bij jouw transformatiesreis.

Prikkelende trainingsvormen

We volgen geen vast stramien, maar spelen met wat zich aandient in het moment.

Veilige leeromgeving

Leren doen we samen, van én met elkaar en dat kan alleen in een omgeving waar alles er zonder oordeel mag zijn.

Jij kiest jouw pad

Ons diverse aanbod maakt dat jij zelf bepaalt welke route bij jou past en dus ook hoe snel en hoe diep je gaat.

Begeleiders

Christine

Vanuit puurheid mensen (aan)raken is mijn passie. Dat ik een stukje mee mag lopen en iets kan betekenen op het pad van een ander, vind ik geweldig!

Meer over Christine

Anneke

Het is mijn missie om mensen door creatieve en speelse inzichten aan te zetten tot een (meer) positieve kijk op zichzelf, hun omgeving en de wereld.

Meer over Anneke

Meral

Wat mijn hart jou het liefst wil brengen is hernieuwde energie, (opnieuw) voelen wie je bent en de liefde in jezelf laten sprankelen.

Meer over Meral

Wendelien

Mijn missie? Individuen en organisaties helpen om oude ‘programmeringen’ overboord te gooien en grenzen te verleggen, zodat ze hun volledige potentieel kunnen benutten.

Meer over Wendelien