Expeditie Leiderschap in 1 dag

Ontdek het hart van jouw leiderschap

Ben je klaar voor een dag vol zelfontdekking en persoonlijke groei? Het is tijd om te luisteren naar de roep van je hart en het potentieel dat binnenin je schuilt te ontketenen! Durf jij het aan?

Ontdek jouw unieke leiderschapskracht tijdens Expeditie Leiderschap in 1 dag

Leiderschap is een reis, een expeditie van zelfontwikkeling en zelfontdekking. Het is een pad dat je volgt, niet omdat je moet, maar omdat je hart je er naartoe leidt. Het is een avontuur dat begint met één dag, een dag die je leven kan veranderen.

Luister naar je hart
Het hart is een krachtig orgaan, niet alleen fysiek maar ook symbolisch. Het staat voor liefde, passie en moed. Het is het centrum van je emoties en je innerlijke kompas. Wanneer je naar je hart luistert, ontdek je wat je echt wilt en wie je echt bent.

Zelfontwikkeling: de sleutel tot succes
Zelfontwikkeling is een essentieel onderdeel van leiderschap. Het gaat niet alleen om het verwerven van nieuwe vaardigheden en kennis, maar ook om het ontdekken van je ware zelf, je talenten en je passies. Het gaat om het overstijgen van je beperkingen en het bereiken van je volledige potentieel.

Expeditie Leiderschap in één dag
Onze unieke ‘Expeditie Leiderschap in 1 dag’ ervaring is ontworpen voor iedereen die zijn talenten wil benutten om meer betekenis aan zijn werk en leven te geven. Het is een reis van zelfontdekking, waarbij je leert wie je werkelijk bent, wat je kunt bereiken en hoe je je volledige potentieel kunt inzetten om anderen te inspireren en te motiveren.

Expeditie Leiderschap is een prachtige combinatie van begrijpen hoe het er in het bedrijfsleven aan toe gaat en werken aan je eigen leiderschap in combinatie met systemische werkvormen en ceremoniële rituelen. Dat is bijzonder en heeft veel effect.” – Annemarie

Wat kun je verwachten?

 • Een inspirerende en interactieve dag vol met uitdagende activiteiten en oefeningen
 • Inzichten in je eigen krachten, talenten en leiderschapsstijl
 • Praktische tools en technieken om je leiderschap te versterken
 • De kans om te netwerken en ervaringen te delen met gelijkgestemden
 • Een boost van je zelfvertrouwen en motivatie om je dromen na te jagen

De expeditie is een unieke kans om jezelf op een dieper niveau te leren kennen en je leiderschapsvaardigheden verder te ontwikkelen. Je zult versteld staan van wat je kunt bereiken in slechts één dag!

Waarom meedoen?
Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, een kans om je horizon te verbreden en jezelf beter te leren kennen, dan is dit de perfecte gelegenheid voor jou. De expeditie zal je helpen om je volledige potentieel te ontdekken en jezelf te transformeren in de leider die je altijd al wilde zijn.

Ben je klaar om je leiderschapsreis te beginnen en je leven te veranderen? Meld je dan nu aan voor de ‘Expeditie Leiderschap in 1 dag’ en ontdek de kracht van leiderschap die in jou schuilt.

Voor wie is deze expeditie?

Heb je het gevoel dat er meer uit het leven te halen is? Ervaar je onrust of stress en laat je je beïnvloeden door je omgeving? Voel je de drang om meer betekenisvol te werken en te leven? Dan is Expeditie Leiderschap in 1 dag precies wat je zoekt! Dit unieke programma is ontworpen voor mensen zoals jij, die op zoek zijn naar een manier om denken, voelen en handelen te verbinden en authentiek, krachtig leiderschap te ontwikkelen.

Verbind denken en voelen voor authentiek leiderschap
Expeditie Leiderschap in 1 dag is een hybride programma dat een eLearning op het gebied van Zelfleiderschap combineert met een ceremoniële fysieke bijeenkomst. Het doel? Denken en voelen verbinden, zodat je beter in staat bent om jezelf te ontdekken en te ontwikkelen. Het programma bevat onder andere:

 • Online inspiratie en opdrachten
 • Deelcirkels
 • Meditaties en visualisaties
 • Systemisch werk
 • Human Design incarnatie kruis
 • Vuurceremonie

De kracht van ceremonies voor zelfontdekking
Ceremonies zijn krachtige tools voor zelfontdekking en zelfontwikkeling. Ze creëren een veilige ruimte waarin je jezelf kunt ontmoeten en je verborgen talenten en krachten kunt vrijmaken. Ze helpen je om je te herinneren wie je werkelijk bent en wat je werkelijk wilt.

Door deel te nemen aan de ceremoniële fysieke bijeenkomst van Expeditie Leiderschap in 1 dag, krijg je de kans om jezelf op een dieper niveau te leren kennen en je volledige potentieel te ontketenen. En dat allemaal in slechts één dag!

Durf jij het aan?
Ga je mee op deze bijzondere expeditie? Durf je te luisteren naar je hart en je volledige potentieel te ontketenen? Meld je dan nu aan voor Expeditie Leiderschap in 1 dag en begin je reis naar authentiek en krachtig leiderschap.

Laat je inspireren door de kracht van oude wijsheid en ceremonies, ontdek nieuwe manieren om je denken, voelen en handelen te verbinden en ervaar de voldoening van een betekenisvol leven. Wacht niet langer – het is tijd om je ware potentieel te ontdekken en je leven te transformeren.

Ben je klaar voor de uitdaging? Schrijf je dan nu in en begin je reis naar een leven vol betekenis, voldoening en authentiek leiderschap. Wees eigenzinnig en gedurfd – je zult er geen spijt van krijgen!

Verlang jij ernaar je hart te openen en je leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen? Ben je klaar om te groeien, te leren en te bloeien als leider? Dan is Expeditie Leiderschap in 1 dag iets voor jou.

Meld je nu aan voor Expeditie Leiderschap in 1 dag

Ben jij klaar voor een onvergetelijke ervaring die jouw leven zal veranderen? Maak je klaar voor Expeditie Leiderschap in 1 dag, een magische en transformerende belevenis die je helpt om je eigen leiderschapsfrequentie te ontdekken en te ontwikkelen.

Op 21 september en 21 november 2023 word je uitgenodigd voor een fysieke ceremonie in en om een betoverende Yurt op een prachtige buitenlocatie in Heeswijk-Dinther (vlak bij ‘s-Hertogenbosch). We beginnen om 9:30 uur (inloop vanaf 9:15 uur) en eindigen om 17:00 uur. Gedurende de dag wordt er gezorgd voor koffie, thee, heerlijke versnaperingen én een fijne lunch.

Maar dat is nog niet alles! Voor en na de ceremonie krijg je toegang tot de eLearning Zelfleiderschap, vol inspiratie en opdrachten die je helpen bij jouw ontdekkingsreis. De tijd die je hieraan besteedt, bepaal je helemaal zelf (voor een optimaal resultaat hou je rekening met minimaal 4 uur). Bovendien is er binnen deze omgeving ook ruimte voor verbinding met de andere deelnemers op momenten dat het jou past.

Waarom meedoen aan Expeditie Leiderschap in 1 dag?

 • Ontdek je unieke leiderschapsfrequentie en leer hoe je effectief kunt creëren en manifesteren.
 • Verbind met gelijkgestemden en deel ervaringen, inzichten en groeimomenten met elkaar.
 • Ervaar een onbetaalbare experience die je leven zal veranderen en je persoonlijke groei zal stimuleren.
 • Geniet van een magische ceremonie op een prachtige locatie, inclusief heerlijke versnaperingen en een fijne lunch.

De investering voor deze unieke ervaring bedraagt € 888,- (excl. BTW). In ruil daarvoor ontvang je een onbetaalbare experience die je helpt om jouw unieke leiderschapskracht te ontdekken en te ontwikkelen.

Durf jij de uitdaging aan te gaan en ben je klaar om jezelf te ontdekken? Meld je dan nu aan voor Expeditie Leiderschap in 1 dag en begin aan je reis van zelfontdekking en persoonlijke groei!

Laat die standaard workshops en trainingen maar zitten. Bij Expeditie Leiderschap draait het niet om de inzichten van anderen. Jij en jouw unieke wijsheid staan in de schijnwerpers. Niemand kent jou beter dan jijzelf, toch? Dat maakt ons radicaal anders dan traditionele leiderschapsprogramma’s. Durf jij de uitdaging aan?

Referenties Paola Buitelaar

Door de expeditie besefte ik dat ik veel meer in mijn authentieke kracht mocht zijn. Dat dat juist mij in mijn leiderschap definieert. Als je dieper durft te kijken naar jezelf en een grote stap wil maken, doe deze expeditie!

Paola Buitelaar
Referenties Jan Prins

De expeditie heeft mij geholpen om een lange termijn doel te vinden en te definiëren. Een doel waarvan ik voelde dat het mijn bestemming was maar wat ik me pas realiseerde door deel te nemen. Aanrader!

Jan Prins
Referenties Annemarie Geysen

Expeditie Leiderschap is een prachtige combinatie van begrijpen hoe het er in het bedrijfsleven aan toe gaat en werken aan je eigen leiderschap (altijd goed) in combinatie met systemische werkvormen en ceremoniële rituelen. Dat is bijzonder en heeft veel effect.

Annemarie Geysen
Referenties Mark Bouwmans

‘We’ zijn gewend om vanuit ons eigen perspectief de wereld om ons heen te benaderen. Wanneer we open staan voor bredere perspectieven en ons laten verrijken door de mensen om ons heen, dan ontstaat een veel bewuster en rijker zelfbeeld van waaruit je naar de wereld om je heen kijkt en deze benadert. Ik zou iedere leider en diens medewerkers gunnen dat de leider IQ, EQ, SQ en FQ integreert in haar/zijn leiderschap. Volgens mij ontstaan zo mooiere organisaties en leiders die hun doel op de ‘juiste wijze’ weten te bereiken.

Mark Bouwmans
Referenties Kirsten Bruijel

Dit programma helpt je echt op een diepere bewustzijnslaag. En helpt om een veilige basis te scheppen waarin onderling vertrouwen en begrip kan groeien. Dat zijn waardevolle elementen voor samenspel. Niet alleen voor iedereen die binnen zijn professionele rol te maken heeft met leiding geven, maar ook voor teams, waarin alle rollen vertegenwoordigd zitten. Zo ontdek je meer over elkaars persoonlijke leiderschap en ambitie.

Kirsten Bruijel

Over Wendelien

 • Ervaren ondernemer met een achtergrond in IT, cultuurverandering en innovatie
 • Transformatietrainer & coach voor mensen en bedrijven
 • Combineert oude wijsheden met moderne inzichten
 • Inspireert, activeert en is duidelijk
 • Danst en schrijft graag haar gevoel

Over Sybren

 • Ervaren ondernemer met een technische – en management achtergrond
 • Identiteitscoach op het snijvlak van organisatie & persoonlijkheid
 • Integreert business en spiritualiteit
 • Brengt complexe zaken terug tot de kern
 • Dol op schaatsen en yoga

Teamontwikkeling

BRENG HET GELEERDE SNELLER NAAR JOUW PRAKTIJK

Wil je alles wat je geleerd hebt in Expeditie Leiderschap in 1 dag op een versnelde manier in jouw team of organisatie embedden? Kies dan voor het programma Integrale Teamontwikkeling of een Team Coherentie Dag. Daarmee ondersteunen wij jou bij de transformatie van jouw medewerkers. Zo breng je jouw team of organisatie razendsnel verder!

Wat mag je van ons verwachten?

DE 5 BELOFTES

Multi-dimensionele aanpak

Omdat wij geloven dat alles verbonden is, werken wij op fysiek, mentaal, emotioneel én energetisch niveau.

Ervaren collectief

Onze trainers, coaches en healers gebruiken hun eigen levenservaring om jou diepgaand te begeleiden bij jouw transformatiesreis.

Prikkelende trainingsvormen

We volgen geen vast stramien, maar spelen met wat zich aandient in het moment.

Veilige leeromgeving

Leren doen we samen, van én met elkaar en dat kan alleen in een omgeving waar alles er zonder oordeel mag zijn.

Jij kiest jouw pad

Ons diverse aanbod maakt dat jij zelf bepaalt welke route bij jou past en dus ook hoe snel en hoe diep je gaat.

Begeleiders

Wendelien

Mijn missie? Individuen en organisaties helpen om oude ‘programmeringen’ overboord te gooien en grenzen te verleggen, zodat ze hun volledige potentieel kunnen benutten.

Meer over Wendelien

Sybren

Het is mijn missie om (groepen) mensen te ondersteunen bij het verhogen van het rendement van samenwerking.

Meer over Sybren