Expeditie Leiderschap in 1 dag

Ontdek en activeer jouw unieke leiderschapsfrequentie in een 1-daagse ceremonie!

Heb je het gevoel dat je nog niet jouw volledige potentieel als leider benut? Laat je je remmen door je omgeving? En sluimert het verlangen om bij te dragen aan een betere, echtere wereld? Ontdek in deze 1 daagse ceremonie hoe je vanuit jouw unieke leiderschapsfrequentie effectief kunt creëren en manifesteren!

Durf jij het aan?

Expeditie Leiderschap is ontwikkeld om jou te ondersteunen bij het integreren van al je emoties, ervaringen, overtuigingen, verlangens, dromen, angsten, rollen en identiteiten. Van alles dat hoort bij het mens-zijn. Met als doel jezelf te ontwikkelen tot iemand die zijn volledige potentieel in zijn leiderschap tot expressie kan brengen.

Deze 1-daagse ceremonie neemt je mee op een ontdekkingstocht, die jou -door een vernieuwende combinatie van doeltreffende gedragsprincipes en ceremoniële healing elementen- laat ervaren wat de kracht van jouw unieke leiderschapsfrequentie is.

Ook laat de ceremonie zien hoe je van daaruit effectief kunt creëren en manifesteren, afgestemd op wat jou ten diepste drijft.

 

Voor wie

Heb je het gevoel dat je nog niet jouw volledige potentieel als leider benut? Laat je je remmen door je omgeving? En sluimert het verlangen om bij te dragen aan een betere, echtere wereld? Door mee te doen aan Expeditie Leiderschap in 1 dag ga jij je herinneren wie jij werkelijk ten diepste bent en wat je hier te doen hebt. Dit zal een instant verandering tot stand brengen en geeft jou de moed en de tools om anderen bij te staan met inspiratie en vertrouwen in een wereld die zich nog te veel laat leiden door oude patronen, blokkades en deceptie.

Referenties Paola Buitelaar

Door de expeditie besefte ik dat ik veel meer in mijn authentieke kracht mocht zijn. Dat dat juist mij in mijn leiderschap definieert. Als je dieper durft te kijken naar jezelf en een grote stap wil maken, doe deze expeditie!

Paola Buitelaar
Referenties Jan Prins

De expeditie heeft mij geholpen om een lange termijn doel te vinden en te definiëren. Een doel waarvan ik voelde dat het mijn bestemming was maar wat ik me pas realiseerde door deel te nemen. Aanrader!

Jan Prins
Referenties Annemarie Geysen

Expeditie Leiderschap is een prachtige combinatie van begrijpen hoe het in het bedrijfsleven er aan toe gaat, werken aan je eigen leiderschap (altijd goed) in combinatie met de systemische werkvormen. Dat is bijzonder en heeft veel effect.

Annemarie Geysen
Referenties Mark Bouwmans

‘We’ zijn gewend om vanuit ons eigen perspectief de wereld om ons heen te benaderen. Wanneer we open staan voor bredere perspectieven en ons laten verrijken door de mensen om ons heen, dan ontstaat een veel bewuster en rijker zelfbeeld van waaruit je naar de wereld om je heen kijkt en deze benadert. Ik zou iedere leider en diens medewerkers gunnen dat de leider IQ, EQ, SQ en FQ integreert in haar/zijn leiderschap. Volgens mij ontstaan zo mooiere organisaties en leiders die hun doel op de ‘juiste wijze’ weten te bereiken.

Mark Bouwmans
Referenties Kirsten Bruijel

Dit programma helpt je echt op een diepere bewustzijnslaag. En helpt om een veilige basis te scheppen waarin onderling vertrouwen en begrip kan groeien. Dat zijn waardevolle elementen voor samenspel. Niet alleen voor iedereen die binnen zijn professionele rol te maken heeft met leiding geven, maar ook voor teams, waarin alle rollen vertegenwoordigd zitten. Zo ontdek je meer over elkaars persoonlijke leiderschap en ambitie.

Kirsten Bruijel

PROGRAMMA

Werkvormen

DENKEN EN VOELEN VERBINDEN

Expeditie Leiderschap in 1 dag is een hybride programma dat online opdrachten en een ceremonieel ingestoken fysieke bijeenkomst integreert om denken en voelen te verbinden. We maken o.a. gebruik van:

* Online assessments
* Deelcirkels
* Meditaties en visualisaties
* Systemisch werk
* Het Human Design incarnatie kruis
* Een vuurceremonie

De wereld heeft ons HART nodig!

De wereld is in rep en roer. Het systeem piept en kraakt. De aarde zucht. We voelen allemaal dat het zo niet lang meer door kan gaan. En de roep om een volstrekt andere aanpak wordt steeds luider. Er worden heel wat conferenties, summits en denktanks georganiseerd om hiermee aan de slag te gaan.

Transities komen echter niet tot stand door slim nadenken. Sterker nog: juist niet! Ze komen voort uit ons hart, uit wat we ten diepste wensen. Om ons bewust te maken van wat ons hart ons te vertellen heeft, zijn nieuwe aanvliegroutes nodig. We moeten manieren vinden die ons hart raken en laten spreken. Ons hart weer leren verbinden met ogenschijnlijk ‘hoofdelijke’ zaken als bedrijfsvoering, marketing, productontwikkeling en HR.

Om deze transitie te kunnen faciliteren, zullen we ons als leiders eerst bewust moeten worden van het unieke verhaal van ons eigen hart. Dit stelt ons in staat om diepgaande inzichten te krijgen en verder te gaan dan onze eerdere ‘programmering’, zodat we effectiever kunnen creëren en manifesteren. Voor onszelf, onze omgeving en de wereld.

Wij lopen al een tijdje op dit pad en delen graag onze kennis en ervaringen. Reis je een stukje met ons mee?

Hartegroet van Wendelien en Sybren

Over Wendelien

 • Ervaren ondernemer en coach (persoonlijk) leiderschap en transformatie
 • Verbinder met een groot achterliggend netwerk
 • Brede kennis van bewustzijnsontwikkeling, ondernemen, talentmanagement en innovatie
 • Weet het aardse en het magische te verbinden
 • Werkt intuïtief, afgestemd op jouw proces
 • Creëert een veilige setting, zowel individueel als in groepen
 • Komt snel tot de kern
 • Inspireert, activeert en is duidelijk
 • Danst en schrijft graag haar gevoel

Over Sybren

 • Ervaren ondernemer met een technische – en management achtergrond
 • Identiteitscoach op het snijvlak van organisatie & persoonlijkheid
 • Integreert business en spiritualiteit
 • Diepgaande kennis van de man/vrouw-dynamiek
 • Werkt provocatief en houdt het veilig
 • Data analist op het gebied van talentmanagement
 • Sterk in het vertalen van analyses naar context
 • Brengt complexe zaken terug tot de kern
 • Dol op schaatsen en yoga

Als je alles wat je dacht te moeten zijn van je afgooit, blijft slechts jouw unieke talent en energie over. Dat is de bevrijding waar je diep van binnen naar verlangt. En dat is de route naar meer betekenisvol werken en leven. Het is tijd om op te gaan staan in jouw unieke grootsheid. De wereld heeft ons HART nodig!

De kracht van ceremonies

De fysieke bijeenkomst van Expeditie Leiderschap in 1 dag wordt heel bewust een ceremonie genoemd. Ceremonies worden al sinds de oudheid gehouden om het leven te vieren en verdiepen. Ze creëren dus een ontmoetingsruimte voor de belangrijkste relatie die jij hebt: de relatie met het leven. 

De kern van Expeditie Leiderschap is dat jij jezelf ontmoet en jouw verborgen talenten en krachten vrij maakt. Dat jij je weer herinnert wie je werkelijk bent. De enige die werkelijk weet wie jij bent ben je zelf. In een workshop of training leg je de verantwoordelijkheid bij anderen die het ‘voor je weten’. In een ceremonie staat jouw eigen wijsheid en zelfkennis centraal. En dat raakt de kern van wat Expeditie Leiderschap anders doet dan gebruikelijke leiderschapsprogramma’s. 

Het woord ceremonie heeft daarnaast iets plechtigs. Dat zet een energie neer waarin mensen bereid zijn om ‘in het ongewone’ te stappen. Zij ontmoeten gebieden in zichzelf die onbekend zijn en die met respect benaderd mogen worden. Als je in ceremonie gaat dan is er altijd de intentie van zorgvuldigheid en respect voor de krachten die je ontmoet. In jezelf én bij de andere deelnemers. Kernwaarden die wij gedurende het programma op elk moment zullen bewaken.

Praktische details

Expeditie Leiderschap in 1 dag wordt georganiseerd op 21 april en 21 juni 2023.

De fysieke ceremonie vindt plaats in en om een magische Yurt op een fijne buitenplek in Heeswijk-Dinther (vlak bij ‘s-Hertogenbosch). We starten om 9:30 uur (inloop vanaf 9:15 uur) en eindigen om 17:00 uur. Voor koffie, thee, lekker én een heerlijke lunch wordt gezorgd.

De online opdrachten voor en na de ceremonie worden vanuit een prettige eLearning omgeving gefaciliteerd. De tijd die jij hieraan kunt of wilt besteden, bepaal je helemaal zelf (voor een optimaal resultaat hou je rekening met een belasting van 4 uur ). Binnen deze omgeving is er ook ruimte voor verbinding met de andere deelnemers op momenten dat het jou past.

De investering is € 888,- (excl. BTW). Wat je in ruil daarvoor ontvangt is een onbetaalbare experience die je laat ontdekken hoe je vanuit jouw unieke leiderschapsfrequentie effectief kunt creëren en manifesteren.

Schrijf je in voor Expeditie Leiderschap in 1 dag

"*" geeft vereiste velden aan

Contact gegevens

Naam*
Deze hebben we nodig voor jouw Human Design incarnatie kruis
Deze hebben we nodig voor jouw Human Design incarnatie kruis
Email*

Reserveren en afrekenen

In dit veld worden alleen de nog beschikbare data getoond.

Betaalmethode
American Express
Discover
MasterCard
Visa
Ondersteunde creditcards: American Express, Discover, MasterCard, Visa
 
Je betaling verloopt veilig via onze betaalprovider Mollie.nl. Er worden geen bankgegevens opgeslagen op deze website. Bij een succesvolle betaling ontvang je een bevestiging van je betaling via email.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Teamontwikkeling

BRENG HET GELEERDE SNELLER NAAR JOUW PRAKTIJK

Wil je alles wat je geleerd hebt in Expeditie Leiderschap in 1 dag op een versnelde manier in jouw team of organisatie embedden? Kies dan voor het programma Integrale Teamontwikkeling of een Team Coherentie Dag. Daarmee ondersteunen wij jou bij de transformatie van jouw medewerkers. Zo breng je jouw team of organisatie razendsnel verder!

Wat mag je van ons verwachten?

DE 5 BELOFTES

Multi-dimensionele aanpak

Omdat wij geloven dat alles verbonden is, werken wij op fysiek, mentaal, emotioneel én energetisch niveau.

Ervaren collectief

Onze trainers, coaches en healers gebruiken hun eigen levenservaring om jou diepgaand te begeleiden bij jouw transformatiesreis.

Prikkelende trainingsvormen

We volgen geen vast stramien, maar spelen met wat zich aandient in het moment.

Veilige leeromgeving

Leren doen we samen, van én met elkaar en dat kan alleen in een omgeving waar alles er zonder oordeel mag zijn.

Jij kiest jouw pad

Ons diverse aanbod maakt dat jij zelf bepaalt welke route bij jou past en dus ook hoe snel en hoe diep je gaat.

Begeleiders

Wendelien

Ik zie het als mijn missie om mensen weer laten vertrouwen op wie ze werkelijk zijn, zodat ze vanuit autonomie en verbinding kunnen leven, (samen)werken en liefhebben.

Meer over Wendelien

Sybren

Het is mijn missie om (groepen) mensen te ondersteunen bij het verhogen van het rendement van samenwerking.

Meer over Sybren