Wij Zijn Open Dag

Maak laagdrempelig kennis met The Fountain Academy

Ben je benieuwd naar het aanbod van The Fountain Academy? Wil je op een laagdrempelige manier ervaren of het bij je past? Kom naar de Wij Zijn Open Dag!

Wat je van De Wij Zijn Open Dag mag verwachten

 • Ontmoet gelijkgestemden
 • Proef de ongedwongen sfeer
 • Ontdek het veelzijdige aanbod
 • Doe mee aan prikkelende workshops
 • Boek een persoonlijke sessie
 • Geniet van een klankconcert in, met én voor de natuur

Practicing the art of living

WAAR THE FOUNTAIN ACADEMY VOOR STAAT

Deze nieuwe tijd vraagt om eigenheid en authenticiteit. Om jezelf kennen en omarmen. Om echt aanwezig zijn. The Fountain Academy biedt prikkelende transformatieprogramma’s die mensen (weer) laten vertrouwen op wie ze werkelijk zijn om vanuit autonomie en verbinding te kunnen leven, werken en liefhebben. Buiten de gebaande paden gaan, staat daarbij centraal.

Opleidingen, retraites, workshops, events en sessies

ONTDEK ONS VEELZIJDIGE AANBOD

Doordat we als collectief via co-creatie samenwerken, bieden wij een breed scala aan opleidingen, retraites, workshops, events en sessie. Daardoor is er altijd wel iets te ontdekken wat bij jou past. Tijdens de Wij Zijn Open Dag maak je op een toegankelijke manier kennis met onze locatie, ons aanbod en andere gelijkgestemde deelnemers.

Waar je overdag uit kunt kiezen:

 • Cacao Ceremonie Wings Of Bliss
 • Verbinding Voorbij De Taal
 • Jouw Lichaam Als Antenne
 • Droom Visualisatie
 • (Self) Love Activatie
 • Voice Healing Experience
 • De Magie Van Opstellingen
 • BRUIS, De Teaser
 • Soul Reading

Klanksessie in, met én voor de natuur

SPECIAAL AVONDPROGRAMMA

 

Eric van Grootel (zang, channeling, klankschalen, sjamanendrum, objecten) en Frank Schagen (gitaar, didgeridoo, framedrum, zang, percussie) zullen ons verwonderen via een klanksessie waarin we onszelf, onze omgeving en de aanwezige natuurwezens in hun bestaan bevestigen.

Tijdens deze unieke klanksessie opent zich een veld van heling. Je zintuigen worden wakker en stress kan als vanzelf wegvloeien. De sessie vindt plaats in de krachttuin, houd dus qua kleding rekening met de actuele weersomstandigheden.

Vind jouw unieke weg naar een vrijer leven, moeiteloos en vreugdevol.

DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN

Alle plaatsen zijn volgeboekt. Bekijk hier één van onze andere programma onderdelen!

Praktische details

De Wij Zijn Open Dag wordt gehouden op donderdag 26 mei 2022 (Hemelvaartsdag).

Tijdslot I – 11:00 / 12:30 uur (inloop vanaf 10:45 uur)
Tijdslot II – 13:00 / 14:30 uur (inloop vanaf 12:45 uur)
Tijdslot III – 15:00 / 16:30 uur (inloop vanaf 14:45 uur)
Tijdslot IV – 20:00 / 21:30  uur (inloop vanaf 19:45 uur)

Waar: De dag vindt plaats op een positief geladen krachtplaats in Heeswijk-Dinther, niet ver van ‘s-Hertogenbosch. Dit is tevens de thuisbasis van The Fountain Academy. Het adres volgt na aanmelding.

 

Tijdslot I:

Workshop Yurt: Cacao Ceremonie Wings Of Bliss (max 12 deelnemers)
In deze ceremonie laat Meral je met behulp van de kracht van cacao verbinden met je hart. Tijd voor jezelf in liefdevolle verbinding, met behulp van meditaties… wees welkom.

Workshop Krachttuin: Verbinding Voorbij De Taal (max 6 deelnemers)
Het lijf liegt niet, het lijf is glashelder. Hoe verwarrend is het als we iets zeggen maar iets anders uitstralen. Hoe bewust ben jij je van je uitstraling en je lichaamstaal? Anneke neemt je mee op ontdekkingstocht.

Workshop Retraite Huis: Jouw Lichaam Als Antenne (max 4 deelnemers)
We zijn onze diepe connectie met het voelen en weten grotendeels kwijtgeraakt. Door je lichaam in te zetten als antenne, krijg je weer toegang tot deze onbewuste informatie. Erik laat je op een ongedwongen manier ervaren hoe dit werkt.

 

Tijdslot II:

Workshop Yurt: Droom Visualisatie (max 12 deelnemers)
Dorien neemt je mee van kind naar nu naar jouw toekomstige werkelijkheid. Je gaat zien en voelen waarvoor je altijd al bedoeld was. Jouw diepste verlangens worden opgehaald en omgezet in beelden.

Workshop Krachttuin: (Self) Love Activatie (max 6 deelnemers)
Wendelien duikt samen met jou in de ware energie van (zelf)liefde. Je ontdekt welke blokkades jou op dit vlak belemmeren en ontvangt een innerlijk kind healing om meer liefde toe te kunnen laten in jouw leven.

Workshop Retraite Huis: Voice Healing Experience (max 4 deelnemers)
Nathalie mag als Voicehealer een kanaal zijn voor de frequentie van energie. Klanken die zelfs op dna niveau heling kunnen brengen. Ze neemt je graag mee op deze bijzondere reis. Laat je raken!

 

Tijdslot III:

Workshop Yurt: De Magie Van Opstellingen (max 12 deelnemers)
Een opstelling is een liefdevolle en effectieve methode om inzicht te krijgen in die patronen en dynamieken. Met dat inzicht ontstaat vaak de vrijheid om andere keuzes te kunnen maken. Patricia laat het jou graag ervaren.

Workshop Krachttuin: BRUIS, De Teaser (max 6 deelnemers)
Door alle lockdowns en thuiswerken zijn we meer naar binnen gekeerd. Maar…hoe doen we het ook alweer met elkaar? En waar krijg je ook alweer energie van? (Her)ontdek in deze workshop samen met Meral, Anneke en Dorien waar jouw energie zit, jouw power, jouw expressie, passie, vuur…waar zit jouw BRUIS?

Sessie Retraite Huis: Soul Reading (max 4 deelnemers, 20 minuten per deelnemer)
Tijdens deze Soul Reading, tuned Gonnie in op jouw ziel en kijkt ze wat zich aandient op dat moment. Waar loop je in je huidige leven tegenaan? Tijdens de reading vindt er ook een automatische healing plaats.

 

Tijdslot IV:

Krachttuin: Klanksessie in, met én voor de natuur (max 33 deelnemers)
Tijdens deze unieke klanksessie opent zich een veld van heling. Je zintuigen worden wakker en stress kan als vanzelf wegvloeien. Een unieke beleving, verzorgd door co-creators Erik van Grootel en Frank Schagen!

Overdag (tijdslot I, II en III) is er per tijdslot ruimte voor maximaal 22 bezoekers. In de avond (tijdslot IV) is er ruimte voor maximaal 33 bezoekers.

Kies je voor tijdslot I, II of III? Dan schrijf jij je bij aankomst op de locatie in voor één van de tijdens dat tijdslot beschikbare workshops of sessies (vol=vol).

Deelname aan de workshops en sessies is gratis. De klanksessie in én voor de natuur (tijdslot IV om 20:00 uur) wordt op donatie basis verzorgd. Jij bepaalt zelf wat je wilt doneren.

Wat mag je van ons verwachten?

DE 5 BELOFTES

Multi-dimensionele aanpak

Omdat wij geloven dat alles verbonden is, werken wij op fysiek, mentaal, emotioneel én energetisch niveau.

Ervaren collectief

Onze trainers, coaches en healers gebruiken hun eigen levenservaring om jou diepgaand te begeleiden bij jouw transformatiesreis.

Prikkelende trainingsvormen

We volgen geen vast stramien, maar spelen met wat zich aandient in het moment.

Veilige leeromgeving

Leren doen we samen, van én met elkaar en dat kan alleen in een omgeving waar alles er zonder oordeel mag zijn.

Jij kiest jouw pad

Ons diverse aanbod maakt dat jij zelf bepaalt welke route bij jou past en dus ook hoe snel en hoe diep je gaat.

Begeleiders

Wendelien

Mijn missie? Individuen en organisaties helpen om oude ‘programmeringen’ overboord te gooien en grenzen te verleggen, zodat ze hun volledige potentieel kunnen benutten.

Meer over Wendelien

Meral

Wat mijn hart jou het liefst wil brengen is hernieuwde energie, (opnieuw) voelen wie je bent en de liefde in jezelf laten sprankelen.

Meer over Meral

Gonnie

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen hun zielsmissie te laten volgen, daarbij terug naar de herinnering wie we zijn. Om vanuit vrije wil een positieve bijdrage aan het collectief bewustzijn te leveren.

Meer over Gonnie

Anneke

Het is mijn missie om mensen door creatieve en speelse inzichten aan te zetten tot een (meer) positieve kijk op zichzelf, hun omgeving en de wereld.

Meer over Anneke

Dorien

Nadat ik mijn droomleven heb gevisualiseerd is dit in 2021 werkelijkheid geworden. Ik woon en werk voor 50% op Mallorca in een authentieke Spaanse finca, waar ik Retreats organiseer. Ik leef werkelijk mijn droom en het is mijn missie om jouw diepste verlangens op te halen en je te leren hoe jij jouw eigen droomleven kan manifesteren!

Meer over Dorien

Christine

Vanuit puurheid mensen (aan)raken is mijn passie. Dat ik een stukje mee mag lopen en iets kan betekenen op het pad van een ander, vind ik geweldig!

Meer over Christine

Nathalie

Ik mag hier zijn om mensen te laten voelen dat de Heelheid en Eenheid in hen al volledig aanwezig is. Dat er een waanzinnige krachtige stroom van Levensenergie in hen aanwezig is, die ze ten volle mogen laten stromen en ze naar innerlijke en uiterlijke werelden brengt, die je voorstellingsvermogen te boven gaan.

Meer over Nathalie

Patricia

Mijn missie is om mensen te begeleiden na de essentie wie ze werkelijk ZIJN voorbij al de opgebouwde lagen. Zodat ze kunnen leven puur vanuit liefde, lichtheid, gemak en overvloed.

Meer over Patricia