Expeditie Leiderschap

De wereld heeft ons HART nodig!

Heb je het gevoel dat je nog niet jouw volledige potentieel als leider benut? Laat je je remmen door je omgeving? En sluimert het verlangen om bij te dragen aan een betere, echtere wereld? Expeditie Leiderschap helpt jou ontdekken wie je werkelijk ten diepste bent en hoe je van daaruit effectief kunt creëren en manifesteren!

10 leiders, 10 maanden, 10 thema’s

Een diepgaande reis naar binnen om verborgen talenten op te sporen. Een transformatieve zoektocht naar meer betekenisvol werken en leven. Bekrachtigd door de veilige bedding van een intieme groep gelijkgestemden. In verbinding met jouw essentie, jouw omgeving en de wereld. Voor leiders die echt impact willen maken.

Wat Expeditie Leiderschap jou persoonlijk brengt:

 • Word je bewust van wie je werkelijk bent en wat jouw hart jou te vertellen heeft
 • Ervaar hoe je vanuit jouw unieke talent- & energieprofiel effectief kunt creëren en manifesteren
 • Ontwikkel een nieuwe duurzame visie op meer betekenisvol werken en leven

Wat Expeditie Leiderschap jouw team of bedrijf brengt:

 • Ontdek hoe je de bovenstroom (denken) en de onderstroom (voelen) inzichtelijk maakt en verbindt tot een logisch geheel
 • Maak kennis met nieuwe manieren om blokkades en weerstand op te lossen, waardoor de levensenergie (weer) de ruimte krijgt
 • Leer hoe je bezield samenwerken, praktische kaders én zakelijke ambities kunt verbinden

Voel jij je geroepen? Schrijf je direct in om 1 van de 10 plekjes te bemachtigen, of kom naar de kennismakingsceremonie!

 

Voor wie

Voel je dat jij jouw leiderschapsrol anders zou willen invullen? Dat de systemen en structuren die je zo goed kent op een dieper niveau niet meer kloppen? En sluimert er diep van binnen een verlangen om écht het verschil te maken?

Door mee te doen aan Expeditie Leiderschap zal werken en leven transformeren van ‘energieslurpend lastig’ naar ‘moeiteloos krachtig’. Doordat het programma op verschillende ‘intelligenties’ werkt (IQ, EQ, SQ en FQ), ga jij je herinneren wie jij werkelijk ten diepste bent en wat je hier te doen hebt. Dit zal een diepgaande verandering tot stand brengen en geeft jou de moed en de tools om anderen bij te staan met inspiratie en vertrouwen in een wereld die zich nog te veel laat leiden door oude patronen, blokkades en deceptie.

Thema’s

Werkvormen

DENKEN EN VOELEN VERBINDEN

Expeditie Leiderschap is een hybride programma dat online lessen, inspiratievideo’s, persoonlijke opdrachten & sessies en ceremonieel ingestoken fysieke bijeenkomsten integreert om denken en voelen te verbinden.

KERNELEMENTEN
* Integrated IQ/EQ/SQ/FQ-assessment
* Human Design
* 1-op-1 coaching
* Meditaties en visualisaties
* Systemisch werk
* Deelcirkels
* Vuurceremonies

SPECIALS
* Readings
* Healings
* Paardencoaching
* Vision Quest
* Labyrint Journey
* Soul Journey
* Feng Shui werkplek analyse

OPTIONEEL
* 1-op-1 bodywork
* De kracht van beweging, voeding en ontspanning

De wereld heeft ons HART nodig!

De wereld is in rep en roer. Het systeem piept en kraakt. De aarde zucht. We voelen allemaal dat het zo niet lang meer door kan gaan. En de roep om een volstrekt andere aanpak wordt steeds luider. Er worden heel wat conferenties, summits en denktanks georganiseerd om hiermee aan de slag te gaan.

Transities komen echter niet tot stand door slim nadenken. Sterker nog: juist niet! Ze komen voort uit ons hart, uit wat we ten diepste wensen. Om ons bewust te maken van wat ons hart ons te vertellen heeft, zijn nieuwe aanvliegroutes nodig. We moeten manieren vinden die ons hart raken en laten spreken. Ons hart weer leren verbinden met ogenschijnlijk ‘hoofdelijke’ zaken als bedrijfsvoering, marketing, productontwikkeling en HR.

Om deze transitie te kunnen faciliteren, zullen we ons als leiders eerst bewust moeten worden van het unieke verhaal van ons eigen hart. Dit stelt ons in staat om diepgaande inzichten te krijgen en verder te gaan dan onze eerdere ‘programmering’, zodat we effectiever kunnen creëren en manifesteren. Voor onszelf, onze omgeving en de wereld.

Wij lopen al een tijdje op dit pad en delen -samen met een fantastische groep co-creators- graag onze kennis en ervaringen. Reis je een stukje met ons mee?

Hartegroet van Wendelien en Sybren

Over Wendelien

 • Ervaren ondernemer en coach (persoonlijk) leiderschap en transformatie
 • Verbinder met een groot achterliggend netwerk
 • Brede kennis van bewustzijnsontwikkeling, ondernemen, talentmanagement en innovatie
 • Weet het aardse en het magische te verbinden
 • Werkt intuïtief, afgestemd op jouw proces
 • Creëert een veilige setting, zowel individueel als in groepen
 • Komt snel tot de kern
 • Inspireert, activeert en is duidelijk
 • Danst en schrijft graag haar gevoel

Over Sybren

 • Ervaren ondernemer met een technische – en management achtergrond
 • Identiteitscoach op het snijvlak van organisatie & persoonlijkheid
 • Integreert business en spiritualiteit
 • Diepgaande kennis van de man/vrouw-dynamiek
 • Werkt provocatief en houdt het veilig
 • Data analist op het gebied van talentmanagement
 • Sterk in het vertalen van analyses naar context
 • Brengt complexe zaken terug tot de kern
 • Dol op schaatsen en yoga

Als je alles wat je dacht te moeten zijn van je afgooit, blijft slechts jouw unieke talent en energie over. Dat is de bevrijding waar je diep van binnen naar verlangt. En dat is de route naar meer betekenisvol werken en leven. Het is tijd om op te gaan staan in jouw unieke grootsheid. De wereld heeft ons HART nodig!

Een nieuwe visie op leiderschap

Ben jij klaar voor een nieuwe leiderschapsvisie? Kies dan voor Expeditie Leiderschap. Wat dit programma zo bijzonder maakt, is het integreren van doeltreffende managementprincipes met krachtige healingelementen uit o.a. de sjamanistische – en indiaanse culturen om denken en voelen te verbinden. Daarnaast ga je samen met anderen op reis. De échte kracht van transformatie zit in het samen delen en ontdekken. We noemen het niet voor niets een ‘expeditie’: Het is niet het zoveelste ‘quick win’ programma waar je een tijdelijke energie boost van krijgt. We gaan 10 maanden diepgaand met elkaar aan de slag en creëren zo een nieuwe duurzame kijk op meer betekenisvol werken en leven.

De kracht van ceremonies

De fysieke bijeenkomsten in Expeditie Leiderschap worden heel bewust ceremonies genoemd. Ceremonies worden al sinds de oudheid gehouden om het leven te vieren en verdiepen. Ze creëren dus een ontmoetingsruimte voor de belangrijkste relatie die jij hebt: de relatie met het leven. 

De kern van Expeditie Leiderschap is dat jij jezelf ontmoet en jouw verborgen talenten en krachten vrij maakt. Dat jij je weer herinnert wie je werkelijk bent. De enige die werkelijk weet wie jij bent ben je zelf. In een workshop of training leg je de verantwoordelijkheid bij anderen die het ‘voor je weten’. In een ceremonie staat jouw eigen wijsheid en zelfkennis centraal. En dat raakt de kern van wat Expeditie Leiderschap anders doet dan gebruikelijke leiderschapsprogramma’s. 

Het woord ceremonie heeft daarnaast iets plechtigs. Dat zet een energie neer waarin mensen bereid zijn om ‘in het ongewone’ te stappen. Zij ontmoeten gebieden in zichzelf die onbekend zijn en die met respect benaderd mogen worden. Als je in ceremonie gaat dan is er altijd de intentie van zorgvuldigheid en respect voor de krachten die je ontmoet. In jezelf én bij de andere deelnemers. Kernwaarden die wij gedurende het programma op elk moment zullen bewaken.

Praktische details

Expeditie Leiderschap start op 21 maart 2023 en eindigt op 21 december 2023.

We behandelen 10 thema’s in 10 maanden via online (inspiratie)sessies & persoonlijke opdrachten én fysieke sessies & ceremonies.

De online (inspiratie)sessies & persoonlijke opdrachten worden vanuit een prettige eLearning omgeving gefaciliteerd. De tijd die jij hieraan kunt of wilt besteden, bepaal je helemaal zelf (voor een optimaal resultaat hou je rekening met een belasting van 16 uur per maand). Binnen deze omgeving is er ook ruimte voor verbinding met de andere deelnemers op momenten dat het jou past.

De ceremonies vinden steeds op de 21e van de maand plaats in en om een magische Yurt op een fijne buitenplek in Heeswijk-Dinther (vlak bij ‘s-Hertogenbosch).

De 1-op-1 coachingsessies en optionele bodywork sessies worden in overleg gepland op een voor jou prettig moment.

De investering voor het gehele programma inclusief alle kernelementen, specials én overige faciliteiten tijdens de expeditie – online en fysiek – is € 8.888,- (excl. BTW). Wat je in ruil daarvoor ontvangt is een onbetaalbare experience die leven en werken meer betekenisvol zal maken.

Er is plek voor 10 leiders, waarvan er één via een ‘gunplek’ wordt ingevuld. Voel jij je geroepen? Schrijf je direct in om een plekje te bemachtigen, of kom naar de kennismakingsceremonie!

Om het programma optimaal af te stemmen organiseren wij op 15 februari van 16:00 tot 21:00 uur een speciale Testpanelceremonie. De inschrijving daarvoor is overweldigend: met 12 deelnemers is deze ceremonie intussen meer dan volgeboekt.

Voor de Kennismakingsceremonie op 2 maart van 16:00 tot 21:00 uur zijn nog wel een aantal plekjes beschikbaar. De investering voor deze ceremonie is € 222,- (excl. BTW). Een mooie manier om te gaan ervaren of deze expeditie bij je past!

Schrijf je in voor Expeditie Leiderschap

"*" geeft vereiste velden aan

Contact gegevens

Naam*
Email*

Reserveren en afrekenen

Er zijn in totaal slechts 10 plekken voor zowel de testpanelceremonie (op 15-02 vanaf 16:00 uur), de kennismakingsceremonie (op 02-03 vanaf 16:00 uur) als het volledige programma (dat start op 21-03). In dit veld worden alleen de nog beschikbare onderdelen getoond.

Betaalmethode
American Express
Discover
MasterCard
Visa
Ondersteunde creditcards: American Express, Discover, MasterCard, Visa
 
Je betaling verloopt veilig via onze betaalprovider Mollie.nl. Er worden geen bankgegevens opgeslagen op deze website. Bij een succesvolle betaling ontvang je een bevestiging van je betaling via email.
Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Teamontwikkeling

BRENG HET GELEERDE SNELLER NAAR JOUW PRAKTIJK

Wil je alles wat je geleerd hebt na Expeditie Leiderschap op een versnelde manier in jouw team of organisatie embedden? Kies dan voor het programma Integrale Teamontwikkeling of een Team Coherentie Dag. Daarmee ondersteunen wij jou bij de transformatie van jouw medewerkers. Zo breng je jouw team of organisatie razendsnel verder!

Referenties Ernst Verhaar

Sybren kreeg ik aangeraden toen iets in mij blokkeerde om verder te komen. Sybren wist door zijn natuurlijke manier van observeren en intuïtief aanvoelen haarfijn de vinger op de zere plek te leggen. Hierbij hielp eveneens de drijfverenanalyse en Human Design. Hij is in staat je (weer) in jezelf te laten geloven, laat je je eigen meerwaarde zien en geeft je zelfvertrouwen een boost.

Ernst Verhaar
Referenties Yfke Laanstra

Sybren bezit een prettige combi van directheid, nuchterheid en to-the-point zijn zonder dat het afstandelijk of te sturend is. Hij blijft erg toegankelijk, sympathiek en behulpzaam. Een mooie combi ook van sensitiviteit en zakelijkheid.

Yfke Laanstra
Referenties Leon van Uden

Wat ik zo bizar vond aan mijn eerste ervaring met systemisch werk was dat het heel terloops ging en toch zoveel impact had. Ik vond het best spannend. Maar door de passie en toewijding van Wendelien, durfde ik me over te geven. En het had effect. Een waanzinnige reactie. Binnen een paar tellen wist ik dat dit het begin was van iets dat ik precies nodig had; een transformatie.

Leon van Uden
Referenties Barbara van Wegen

Ik ben een moeilijk persoon als het gaat om coaching. Bij mij moet iemand echt bewijzen dat het een goede investering is om hem of haar in te huren. Na een zeer korte ontmoeting wist Sybren mij gelijk goed in te schatten. En na een zeer aangenaam intakegesprek was voor mij duidelijk dat hij ook echt een toegevoegde waarde was voor mijn ontwikkeling op zowel privé als zakelijk vlak. Zijn coaching heeft mij geholpen om weer vanuit mijn eigen drijfveren mijn bedrijf verder op te bouwen.

Barbara van Wegen
Referenties Nanko van Dijk

Ik deed mee aan een business-retraiteweek van Wendelien op Mallorca om even helemaal los van dagelijkse hectiek geholpen te worden bij het nadenken over een aantal onderwerpen en (op afstand) kijken naar de toekomst. Ik kwam een stuk ‘lichter’ terug en heb duidelijker voor ogen wat ik in de toekomst wil gaan doen. Ik merk tevens dat ik duidelijker en opener naar mezelf en naar mijn omgeving ben geworden.

Nanko van Dijk
Referenties Joyce Vergoed

Wendelien is zowel een luisterend oor als in staat flinke spiegels voor te houden. Door haar aanmoedigingen om mijn eigen pad te volgen op mijn eigen manier, sta ik waar ik nu sta.

Joyce Vergoed
Referenties Evert Bal

Sybren heeft enorm geholpen door de uitkomst van een talenten analyse te koppelen aan mijn persoonlijkheid en praktisch toe te passen in mijn werk als zelfstandige. Mijn effectiviteit is enorm toegenomen en kan beter inschatten waar mijn valkuilen zitten. Ook de workshops hebben mij geholpen talenten voor verschillende zaken effectief in te zetten.

Evert Bal

Wat mag je van ons verwachten?

DE 5 BELOFTES

Multi-dimensionele aanpak

Omdat wij geloven dat alles verbonden is, werken wij op fysiek, mentaal, emotioneel én energetisch niveau.

Ervaren collectief

Onze trainers, coaches en healers gebruiken hun eigen levenservaring om jou diepgaand te begeleiden bij jouw transformatiesreis.

Prikkelende trainingsvormen

We volgen geen vast stramien, maar spelen met wat zich aandient in het moment.

Veilige leeromgeving

Leren doen we samen, van én met elkaar en dat kan alleen in een omgeving waar alles er zonder oordeel mag zijn.

Jij kiest jouw pad

Ons diverse aanbod maakt dat jij zelf bepaalt welke route bij jou past en dus ook hoe snel en hoe diep je gaat.

Begeleiders

Wendelien

Ik zie het als mijn missie om mensen weer laten vertrouwen op wie ze werkelijk zijn, zodat ze vanuit autonomie en verbinding kunnen leven, (samen)werken en liefhebben.

Meer over Wendelien

Sybren

Het is mijn missie om (groepen) mensen te ondersteunen bij het verhogen van het rendement van samenwerking.

Meer over Sybren