Expeditie Leiderschap

De wereld heeft ons HART nodig!

Ons Hart, dat is waar het allemaal om draait. Het is de motor van je lichaam, de bron van je emoties en de sleutel tot authentiek leiderschap. Ben je klaar om te luisteren naar de roep van je hart en het potentieel dat binnenin je schuilt te ontketenen?

Leiderschap: een kwestie van luisteren naar je hart

Leiderschap is niet alleen een kwestie van het hoofd, maar ook van het hart. Het gaat om het vermogen om anderen te inspireren, te motiveren en te begeleiden. En dat begint allemaal bij jezelf. Door te luisteren naar je hart, ontdek je waar je passie ligt, wat je drijft en wat je uniek maakt. En dat is precies wat je nodig hebt om een authentiek en effectief leider te zijn.

Zelfontwikkeling: de sleutel tot persoonlijke groei
Zelfontwikkeling is een essentieel onderdeel van persoonlijke groei. Het is een proces van reflectie, introspectie en, bovenal, luisteren naar je hart. Het is het pad dat leidt naar een dieper begrip van wie je bent, wat je wilt en hoe je je doelen kunt bereiken. En het mooiste van alles? Het is een reis die je helemaal zelf kunt maken, op je eigen tempo en op je eigen manier.

Ben je klaar voor de uitdaging?
Het is tijd om de roep van je hart te horen en je potentieel te ontketenen. Het is tijd om jezelf te ontdekken, je leiderschap te versterken en je persoonlijke groei te stimuleren. Het is tijd om de kracht van je hart te omarmen. Ben je klaar voor de uitdaging? Aarzel dan niet langer en begin vandaag nog aan Expeditie Leiderschap, een unieke reis van zelfontdekking en persoonlijke groei. De wereld heeft ons HART nodig!

 • Ontdek je passie en drijfveren
 • Leer hoe je anderen kunt inspireren en motiveren
 • Vergroot je zelfkennis en zelfvertrouwen
 • Ontwikkel je leiderschapsvaardigheden op jouw manier

Stap in het Avontuur van Leiderschap!
Ben jij klaar om jezelf op de kaart te zetten? Expeditie Leiderschap is jouw springplank naar groei en ontdekking. Of je nu een snelle duik wilt nemen met onze 1-daagse expeditie, of diep wilt duiken in de 10-maanden durende Deep Dive… Pak deze unieke kans, laat je leiden door je hart. Want als je hart spreekt, zullen anderen luisteren.

Expeditie Leiderschap in 1 dag

Ontdek het hart van jouw leiderschap

Voel je de drang om meer betekenisvol te werken en te leven? Word je vaak beïnvloed door je omgeving? Heb je last van onrust of stress? Dan is het tijd voor zelfontwikkeling! Met Expeditie Leiderschap in 1 dag helpen we je om het hart van jouw unieke leiderschapsfrequentie te ontdekken.

Het avontuur van leiderschap
Leiderschap gaat niet alleen over het aansturen van anderen. Het gaat ook over het leiden van jezelf, het maken van keuzes en het bepalen van je eigen koers. Met onze expeditie dagen we je uit om jouw leiderschapskwaliteiten niet alleen te ontdekken, maar ook te versterken en te gebruiken.

De kracht van één dag
Je vraagt je misschien af, hoeveel kan ik werkelijk bereiken in één dag? Het antwoord is: veel! Een dag zonder afleidingen, volledig gericht op jouw persoonlijke groei. Dat is krachtig. Dat is impactvol. Dat is Expeditie Leiderschap in 1 dag.

Waarom deze expeditie?
Waarom zou je voor deze expeditie kiezen? Simpel. Omdat je gelooft in jezelf. Omdat je weet dat je meer in je mars hebt. Omdat je de moed hebt om je eigen leiderschap te ontdekken en te omarmen. Ben je klaar voor deze uitdaging?

Wacht niet langer. Ga mee op deze bijzondere reis en ontdek het hart van jouw leiderschap. Meld je nu aan voor de Expeditie Leiderschap in 1 dag!

Expeditie Leiderschap Deep Dive

MAAK EEN QUANTUMSPRONG IN JOUW ONTWIKKELING

Ben je klaar om het onbekende te trotseren? Om jezelf te overstijgen en je eigen grenzen op te zoeken? Expeditie Leiderschap Deep Dive is geen reis voor bangeriken. Het is een reis voor de dapperen, de moedigen, degenen die bereid zijn om het onbekende in te duiken en zichzelf opnieuw te definiëren.

Verken de Diepten van Jouw Leiderschap
Expeditie Leiderschap Deep Dive neemt je mee naar de kern van je leiderschap. Het is een reis diep in jezelf, waar je leert om je volledige aandacht te richten op datgene wat echt telt. Het is een reis die je uitdaagt, die je verrast, die je laat zien dat er meer in je zit dan je ooit had durven dromen.

Maak een Quantum Sprong in Jouw Ontwikkeling
Ben je klaar om jezelf te herdefiniëren? Om een sprong te maken die zo groot is dat het lijkt alsof je door tijd en ruimte reist? Expeditie Leiderschap Deep Dive is niet zomaar een reis. Het is een sprong. Een sprong in het diepe. Een sprong die je leven voorgoed zal veranderen.

Durf jij het aan?
Durf jij de sprong te wagen? Durf jij jezelf te ontdekken? Dan is Expeditie Leiderschap Deep Dive de reis voor jou. Het is tijd om jezelf te overstijgen. Het is tijd voor het avontuur van je leven.

Gun jezelf een nieuwe route, grijp deze kans en meld je nu aan voor Expeditie Leiderschap Deep Dive. Het is tijd. De wereld heeft ons HART nodig!

Verwacht geen standaard workshop of training waarbij je afhankelijk bent van de inzichten van anderen. Nee, wij zetten jouw innerlijke wijsheid en zelfkennis centraal. Jij bent de enige die echt weet wie je bent. En dat is precies wat Expeditie Leiderschap zo uniek maakt in vergelijking met traditionele leiderschapsprogramma’s.

Expeditie Leiderschap voor jouw teamdag, event of leiderschapsprogramma

Ben jij op zoek naar een unieke en inspirerende ervaring voor je teamdag, event of leiderschapsprogramma? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met Expeditie Leiderschap raken we het hart van je team en inspireren we hen om het beste uit zichzelf te halen. Het is niet zomaar een programma, het is een ervaring die is ontworpen met aandacht voor elk detail en op maat gemaakt voor jouw specifieke behoeften.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw teamdag, event of leiderschapsprogramma? Neem contact op en ontdek de mogelijkheden. Wij staan klaar om je te helpen het hart van effectief leiderschap te ontdekken.

Referenties Paola Buitelaar

Door de expeditie besefte ik dat ik veel meer in mijn authentieke kracht mocht zijn. Dat dat juist mij in mijn leiderschap definieert. Als je dieper durft te kijken naar jezelf en een grote stap wil maken, doe deze expeditie!

Paola Buitelaar
Referenties Jan Prins

De expeditie heeft mij geholpen om een lange termijn doel te vinden en te definiëren. Een doel waarvan ik voelde dat het mijn bestemming was maar wat ik me pas realiseerde door deel te nemen. Aanrader!

Jan Prins
Referenties Annemarie Geysen

Expeditie Leiderschap is een prachtige combinatie van begrijpen hoe het er in het bedrijfsleven aan toe gaat en werken aan je eigen leiderschap (altijd goed) in combinatie met systemische werkvormen en ceremoniële rituelen. Dat is bijzonder en heeft veel effect.

Annemarie Geysen
Referenties Mark Bouwmans

‘We’ zijn gewend om vanuit ons eigen perspectief de wereld om ons heen te benaderen. Wanneer we open staan voor bredere perspectieven en ons laten verrijken door de mensen om ons heen, dan ontstaat een veel bewuster en rijker zelfbeeld van waaruit je naar de wereld om je heen kijkt en deze benadert. Ik zou iedere leider en diens medewerkers gunnen dat de leider IQ, EQ, SQ en FQ integreert in haar/zijn leiderschap. Volgens mij ontstaan zo mooiere organisaties en leiders die hun doel op de ‘juiste wijze’ weten te bereiken.

Mark Bouwmans
Referenties Kirsten Bruijel

Dit programma helpt je echt op een diepere bewustzijnslaag. En helpt om een veilige basis te scheppen waarin onderling vertrouwen en begrip kan groeien. Dat zijn waardevolle elementen voor samenspel. Niet alleen voor iedereen die binnen zijn professionele rol te maken heeft met leiding geven, maar ook voor teams, waarin alle rollen vertegenwoordigd zitten. Zo ontdek je meer over elkaars persoonlijke leiderschap en ambitie.

Kirsten Bruijel

De wereld heeft ons HART nodig!

De wereld roept om verandering, maar hoe geven we daar gehoor aan? Het antwoord ligt in ons hart. Het is een bron van wijsheid die ons kan leiden naar een duurzamere, meer harmonieuze toekomst. Maar hoe doen we dat? Hoe verbinden we ons hart met zaken als bedrijfsvoering, marketing en HR?

Het begint allemaal bij leiderschap en zelfontdekking. Als leiders moeten we ons eerst bewust worden van het unieke verhaal van ons eigen hart. Dit betekent dat we verder moeten gaan dan onze eerdere ‘programmering’ en diepgaande inzichten moeten krijgen. Dit stelt ons in staat om effectiever te creëren en te manifesteren. Voor onszelf, onze omgeving en de wereld.

We moeten nieuwe manieren vinden die ons hart raken en laten spreken. Dit vraagt om moed, openheid en aandacht. Door ons hart te laten spreken, kunnen we een diepere verbinding maken met onszelf en de wereld om ons heen.

Ben je klaar om deze reis van zelfontdekking en leiderschap aan te gaan? Wij, Wendelien en Sybren, hebben al een tijdje op dit pad gelopen en delen graag onze kennis en ervaringen. Reis je een stukje met ons mee?

Hartegroet van Wendelien en Sybren

Over Wendelien

 • Ervaren ondernemer met een achtergrond in IT, cultuurverandering en innovatie
 • Transformatietrainer & coach voor mensen en bedrijven
 • Combineert oude wijsheden met moderne inzichten
 • Inspireert, activeert en is duidelijk
 • Danst en schrijft graag haar gevoel

Over Sybren

 • Ervaren ondernemer met een technische – en management achtergrond
 • Identiteitscoach op het snijvlak van organisatie & persoonlijkheid
 • Integreert business en spiritualiteit
 • Brengt complexe zaken terug tot de kern
 • Dol op schaatsen en yoga

Wat mag je van ons verwachten?

DE 5 BELOFTES

Multi-dimensionele aanpak

Omdat wij geloven dat alles verbonden is, werken wij op fysiek, mentaal, emotioneel én energetisch niveau.

Ervaren collectief

Onze trainers, coaches en healers gebruiken hun eigen levenservaring om jou diepgaand te begeleiden bij jouw transformatiesreis.

Prikkelende trainingsvormen

We volgen geen vast stramien, maar spelen met wat zich aandient in het moment.

Veilige leeromgeving

Leren doen we samen, van én met elkaar en dat kan alleen in een omgeving waar alles er zonder oordeel mag zijn.

Jij kiest jouw pad

Ons diverse aanbod maakt dat jij zelf bepaalt welke route bij jou past en dus ook hoe snel en hoe diep je gaat.

Begeleiders

Wendelien

Mijn missie? Individuen en organisaties helpen om oude ‘programmeringen’ overboord te gooien en grenzen te verleggen, zodat ze hun volledige potentieel kunnen benutten.

Meer over Wendelien

Sybren

Het is mijn missie om (groepen) mensen te ondersteunen bij het verhogen van het rendement van samenwerking.

Meer over Sybren