Expeditie Leiderschap

Ga je mee op reis naar jezelf? De wereld heeft ons HART nodig!

Heb je het gevoel dat je meer uit jouw dagen zou kunnen halen? Verlang je naar meer verbinding, zowel op jouw werk als privé? Sluimert de behoefte om meer betekenisvol te werken en leven? Wil je meer innerlijke rust en een diepere innerlijke balans creëren? Ligt wat jij wilt en wat jouw omgeving van jou verwacht niet meer op één lijn?

Durf jij het aan?

Expeditie Leiderschap is er voor iedereen die vanuit zijn talenten meer betekenis wil geven aan werken en leven. Het is een ontdekkingstocht naar wie je bent, wat je vanuit daar kunt laten zien en hoe je met inzet van jouw hele potentieel anderen in beweging krijgt.

Het programma neemt je mee op een innerlijke reis, die -door een vernieuwende combinatie van dynamische coachingsprincipes, systemische werkvormen en ceremoniële rituelen- voor blijvende transformatie zorgt.

Doe mee aan Expeditie Leiderschap in 1 dag, duik diep in de volledige Expeditie of integreer Expeditie Leiderschap in jouw Teamdag, Event of interne Leiderschapsprogramma!

Expeditie Leiderschap in 1 dag

Ontdek en activeer jouw unieke leiderschapsfrequentie in een 1-daagse ceremonie

Vraag jij jezelf wel eens af of dit nu alles is? Ervaar je onrust of stress? Laat je je remmen door je omgeving? En sluimert het verlangen om meer betekenisvol te werken en leven? Ontdek in deze 1-daagse Ceremonie hoe je vanuit jouw unieke leiderschapsfrequentie effectief kunt creëren en manifesteren!

Expeditie Leiderschap Deep Dive

GA MET 10 LEIDERS IN 10 MAANDEN VIA 10 THEMA’S OP EEN DIEPGAANDE ONTDEKKINGSTOCHT

Voel je dat het tijd is voor een quantum sprong in jouw ontwikkeling? Ben je klaar voor een diepgaande innerlijke reis die speciaal is ontwikkeld voor leiders met moed die echt impact willen maken? Dan is deze 10 maanden durende transformatieve zoektocht naar meer betekenisvol werken en leven echt iets voor jou!

Expeditie Leiderschap inzetten bij jouw Teamdag, Event of interne Leiderschapsprogramma

De 1-daagse Ceremonie leent zich -als geheel of in verkorte vorm- ook goed als (onderdeel van een) Teamdag of als interactieve bijdrage aan een Event. De Deep Dive kan ook worden ingezet voor een Leiderschapsprogramma op maat, afgestemd op de behoeften van jouw organisatie.

Neem contact op om de mogelijkheden voor jouw Teamdag, Event of Leiderschapsprogramma te bespreken.

 

Referenties Paola Buitelaar

Door de expeditie besefte ik dat ik veel meer in mijn authentieke kracht mocht zijn. Dat dat juist mij in mijn leiderschap definieert. Als je dieper durft te kijken naar jezelf en een grote stap wil maken, doe deze expeditie!

Paola Buitelaar
Referenties Jan Prins

De expeditie heeft mij geholpen om een lange termijn doel te vinden en te definiëren. Een doel waarvan ik voelde dat het mijn bestemming was maar wat ik me pas realiseerde door deel te nemen. Aanrader!

Jan Prins
Referenties Annemarie Geysen

Expeditie Leiderschap is een prachtige combinatie van begrijpen hoe het er in het bedrijfsleven aan toe gaat en werken aan je eigen leiderschap (altijd goed) in combinatie met systemische werkvormen en ceremoniële rituelen. Dat is bijzonder en heeft veel effect.

Annemarie Geysen
Referenties Mark Bouwmans

‘We’ zijn gewend om vanuit ons eigen perspectief de wereld om ons heen te benaderen. Wanneer we open staan voor bredere perspectieven en ons laten verrijken door de mensen om ons heen, dan ontstaat een veel bewuster en rijker zelfbeeld van waaruit je naar de wereld om je heen kijkt en deze benadert. Ik zou iedere leider en diens medewerkers gunnen dat de leider IQ, EQ, SQ en FQ integreert in haar/zijn leiderschap. Volgens mij ontstaan zo mooiere organisaties en leiders die hun doel op de ‘juiste wijze’ weten te bereiken.

Mark Bouwmans
Referenties Kirsten Bruijel

Dit programma helpt je echt op een diepere bewustzijnslaag. En helpt om een veilige basis te scheppen waarin onderling vertrouwen en begrip kan groeien. Dat zijn waardevolle elementen voor samenspel. Niet alleen voor iedereen die binnen zijn professionele rol te maken heeft met leiding geven, maar ook voor teams, waarin alle rollen vertegenwoordigd zitten. Zo ontdek je meer over elkaars persoonlijke leiderschap en ambitie.

Kirsten Bruijel

De wereld heeft ons HART nodig!

De wereld is in rep en roer. Het systeem piept en kraakt. De aarde zucht. We voelen allemaal dat het zo niet lang meer door kan gaan. En de roep om een volstrekt andere aanpak wordt steeds luider. Er worden heel wat conferenties, summits en denktanks georganiseerd om hiermee aan de slag te gaan.

Transities komen echter niet tot stand door slim nadenken. Sterker nog: juist niet! Ze komen voort uit ons hart, uit wat we ten diepste wensen. Om ons bewust te maken van wat ons hart ons te vertellen heeft, zijn nieuwe aanvliegroutes nodig. We moeten manieren vinden die ons hart raken en laten spreken. Ons hart weer leren verbinden met ogenschijnlijk ‘hoofdelijke’ zaken als bedrijfsvoering, marketing, productontwikkeling en HR.

Om deze transitie te kunnen faciliteren, zullen we ons eerst bewust moeten worden van het unieke verhaal van ons eigen hart. Dit stelt ons in staat om diepgaande inzichten te krijgen en verder te gaan dan onze eerdere ‘programmering’, zodat we effectiever kunnen creëren en manifesteren. Voor onszelf, onze omgeving en de wereld.

Wij lopen al een tijdje op dit pad en delen graag onze kennis en ervaringen. Reis je een stukje met ons mee?

Hartegroet van Wendelien en Sybren

Expeditie Leiderschap is er voor iedereen die vanuit zijn talenten meer betekenis wil geven aan werken en leven.

Over Wendelien

 • Ervaren ondernemer en coach (persoonlijk) leiderschap en transformatie
 • Verbinder met een groot achterliggend netwerk
 • Brede kennis van bewustzijnsontwikkeling, ondernemen, talentmanagement en innovatie
 • Brengt het magische naar het dagelijkse leven
 • Werkt intuïtief, afgestemd op jouw proces
 • Creëert een veilige setting, zowel individueel als in groepen
 • Komt snel tot de kern
 • Inspireert, activeert en is duidelijk
 • Danst en schrijft graag haar gevoel

Over Sybren

 • Ervaren ondernemer met een technische – en management achtergrond
 • Identiteitscoach op het snijvlak van organisatie & persoonlijkheid
 • Integreert business en spiritualiteit
 • Diepgaande kennis van de man/vrouw-dynamiek
 • Werkt provocatief en houdt het veilig
 • Data analist op het gebied van talentmanagement
 • Sterk in het vertalen van analyses naar context
 • Brengt complexe zaken terug tot de kern
 • Dol op schaatsen en yoga

Wat mag je van ons verwachten?

DE 5 BELOFTES

Multi-dimensionele aanpak

Omdat wij geloven dat alles verbonden is, werken wij op fysiek, mentaal, emotioneel én energetisch niveau.

Ervaren collectief

Onze trainers, coaches en healers gebruiken hun eigen levenservaring om jou diepgaand te begeleiden bij jouw transformatiesreis.

Prikkelende trainingsvormen

We volgen geen vast stramien, maar spelen met wat zich aandient in het moment.

Veilige leeromgeving

Leren doen we samen, van én met elkaar en dat kan alleen in een omgeving waar alles er zonder oordeel mag zijn.

Jij kiest jouw pad

Ons diverse aanbod maakt dat jij zelf bepaalt welke route bij jou past en dus ook hoe snel en hoe diep je gaat.

Begeleiders

Wendelien

Ik zie het als mijn missie om mensen weer laten vertrouwen op wie ze werkelijk zijn, zodat ze vanuit autonomie en verbinding kunnen leven, (samen)werken en liefhebben.

Meer over Wendelien

Sybren

Het is mijn missie om (groepen) mensen te ondersteunen bij het verhogen van het rendement van samenwerking.

Meer over Sybren